Ești superbă

Horoscop zilnic: 14 februarie 2018 pentru toate zodiile

Află ce-ți rezervă astrele azi!

BERBEC: 

Azi, acești nativi vor petrece timp cu persoana iubită, însă vor avea și mult de muncă. Și-au luat atribuții noi la locul de muncă, însă nu s-au gândit dacă le vor putea face față.

TAUR: 

Este posibil ca acești nativi să fie invitați în oraș de către o persoană pe care au pus ochii de mult timp, însă nu au avut curajul să-i scrie. Acum legătura dintre cei ei va începe să se dezvolte.

GEMENI: 

Azi este ziua perfectă ca acești nativi să petreacă timpul cu familia. În ultimul timp au fost distrași cu job-ul și acum trebuie să se revanșeze.

RAC: 

Este o fi perfectă pentru raci să se afirme. Au multe idei și le-au ținut mult timp doar pentru ei, dar acum este momentul să le împărtășească. Este posibil să aibă și o surpriză din parte persoanei iubite.

LEU: 

Leii s-ar putea să se îndrăgostească azi. Cineva le va pica cu tronc și se tot gândesc dacă să facă ei primul pas sau să aștepte. Este mai bine dacă acționează.

FECIOARĂ: 

Fecioarele vor petrece această zi alături de persoana iubită, însă nu se vor gândi doar la dragostea pe care o împărtășesc cu jumătatea lor, ci și la bani. Întâmpină anumite probleme financiare și nu știu cum să iasă din impas.

BALANȚĂ: 

Relația acestor nativi poate intra într-o altă etapă. S-au tot gândit la sentimentele pe care le au și consideră că trebuie să treacă la un alt nivel și să își oficializeze dragostea.

SCORPION: 

Scorpionii ar trebui să-și facă un control pentru că și-au neglijat sănătatea în ultima perioadă și s-ar putea să aibă unele probleme. Trebuie să se odihnească.

SĂGETĂTOR: 

Este posibil ca săgetătorii să fie invitați la o cafea sau la o cină romantică azi. Deși se vor lăsa cu greu convinși, le va plăcea compania pe care o vor avea și vor primi prietenia lor cu alți ochi, poate chiar dintr-o altă perspectivă.

CAPRICORN: 

Relația pe care o au acești nativi va deveni mult mai statornică și sentimentele încep să îi copleșească. Este posibil să le prezinte și părinților noua lor cucerire.

VĂRSĂTOR: 

Vărsătorii vor avea mult de muncă azi și nu vor avea timp de familie sau de persoana iubită deloc. Poate doar seara să petreacă puțin timp cu partenerul.

PEȘTI: 

Deși peștii sunt persoane sensibile, nu se dau în vânt după dulcegării, deci vor avea o zi obișnuită. Ei își iubesc partenerul în fiecare zi și orice zi este plină de dovezi ale iubirii lor.

Adaugă comentariu

Urmareste-ne

Avem o comunitate de facebook foarte activa! Te invitam sa faci si tu parte din ea! Da-ne like pentru a primi toate postarile noastre!