Ești superbă

Horoscop zilnic: 22 martie 2018 pentru toate zodiile

Află ce-ți rezervă astrele azi!

Horoscop 22 Martie 2018 BERBEC. Te-ai obișnuit să îi protejezi pe ei din jurul tău chiar și cu preșul de a cădea tu într-o lumină proastă. Chiar dacă cei apropiați te apreciază deoarece ai mereu grijă de ai și te consideră o persoană extrem de puternică, ar trebui să te mai gândești și la tine. Dacă vei lua mereu totul asupra ta, îți vei face foarte mult rău și cu siguranță nu îți dorești asta.

Horoscop 22 Martie 2018 pentru zodia TAUR. Renunță pentru o perioadă la rețelele sociale. Ai ajuns să fii dependentă de ele și să nu lași nici un moment să treacă fără a posta ceva pe Facebook sau pe Instagram. Astfel, ai ajuns să te cam rupi de lumea reală și să consideri importante doar aprecierile din online. Fă o schimbare în acest sens, deoarece ești și tu conștientă de multiplele dezavantaje. Fă totul cu măsură!

Horoscop 22 Martie 2018 GEMENI. Ia o pauză de la multiplele proiecte și fă-ți timp pentru a viziona un film bun în compania persoanei iubite. Ai nevoie de o astfel de relaxare. Așa vei reuși să treci peste momentele grele de pe parcursul zilei și să te mai gândești și la altceva. Ai devenit dependentă de muncă și de aceea îți este foarte greu să te detașezi de deadline-uri.

Horoscop 22 Martie 2018 pentru zodia RAC. Folosește-te de un bullet journal pentru a-ți planifica activitățile zilnice. Uiți mereu ceea ce ai de făcut și nu ești nici punctuală. O astfel de planificare te va ajuta să îți îndeplinești cu brio toate sarcinile, fără teama de a rata ceva. O agendă decorată drăguț te va face să fii mult mai organizată și mai atentă la detalii.

Horoscop 22 Martie 2018 LEU. Pune accent doar pe iubire, deoarece aceasta te poate scoate astăzi din toate stările nu tocmai plăcute. După o zi grea, o vorbă bună din partea iubitului va putea șterge cu buretele toate greutățile și te poate face să zâmbești din nou și să fii mereu pozitivă.

Horoscop 22 Martie 2018 FECIOARĂ. Fă doar ceea ce îți face plăcere și nu mai gândi că ai vreo obligație să faci ceea ce nu vrei. Nimeni nu îți poate impune nimic, iar tu ar trebui să te ghidezi, în permanență, doar după principiile și valorile tale. Atât timp cât vei face doar ceea ce îți place vei fi mereu fericită și nu vei simți nicio presiune asupra ta. Gândește-te doar la tine și la starea ta!

Horoscop 22 Martie 2018 pentru zodia BALANȚĂ. Îți reproșezi, în permanență, faptul că nu ești bună la nimic și că toți cei din jurul tău urcă trepte pe care tu doar le cobori. Această stare ți-o impui singură și totul este doar în mintea ta. Chiar dacă toți cei din jurul tău te complimentează și încearcă să îți evidențieze calitățile, se pare că nu te ajută cu nimic. Încearcă să faci un singur lucru și să îl faci bine. Vei vedea că ești extrem de prețioasă și că cei din jurul tău chiar se bazează pe abilitățile tale.

Horoscop 22 Martie 2018 SCORPION. Schimbă-ți definitiv modul de a te alimenta deoarece acest lucru te va face să te simți mult mai bine. De foarte mult timp îți dorești să mănânci mai sănătos sau chiar să renunți la carne însă îți este foarte greu din cauza tentațiilor care se află la tot pasul. Nu renunța la alimentele care îți plac, dar încearcă să le gătești mai sănătos, la cuptor și chiar fără ulei. Asta te va face să te simți mai bine și să ai mult mai multă încredere în tine.

Horoscop 22 Martie 2018 pentru zodia SĂGETĂTORFă cât mai repede o schimbare care să te facă să te simți mult mai bine în pielea ta! Simți că ai o viață monotonă, iar această stare va dispărea în momentul în care vei face ceva ce te va determina să te simți mult mai frumoasă. Mergi la coafor, la SPA și la manichiură și detașează-te de stresul cotidian!

Horoscop 22 Martie 2018 CAPRICORN. Planifică o scurtă vacanță la munte, la o cabană rustică, alături de cei mai buni prieteni. O astfel de escapadă de weekend te va face să fii mult mai liniștită și mult mai relaxată, iar tu ai nevoie de acest lucru, în acest moment. Aceste momente de liniște, alături de cele mai dragi persoane din viața ta, te vor face să te reinventezi.

Horoscop 22 Martie 2018 VĂRSĂTOR. Te-ai săturat de atâta singurătate, dar parcă nu ești pregătită să începi o relație. Te gândești că va trebui să te dedici în totalitate și că nu vei mai avea deloc timp pentru tine, iar asta te sperie. Analizează cuplurile apropiate din jurul tău pentru a vedea că lucrurile nu stau chiar așa și că lucrurile pozitive dintr-o relație primează în fața celor negative…

Horoscop 22 Martie 2018 pentru zodia PEȘTI. Implică-te mult mai mult în proiecte și nu lăsa tot greul pe spatele colegilor tăi. Dacă vei continua așa, vei stârni doar antipatie și cu siguranță nu îți dorești acest lucru. Atmosfera de la birou nu ar trebui să fie una apăsătoare, ci una cât mai veselă, capabilă să te inspire și să te facă să muncești cu drag. Implică-te în toate activitățile la fel de mult cum o fac și colegii tăi și nu-i lăsa niciodată la greu, a1.ro.

Adaugă comentariu

Urmareste-ne

Avem o comunitate de facebook foarte activa! Te invitam sa faci si tu parte din ea! Da-ne like pentru a primi toate postarile noastre!