EștiSuperbă.ro

Horoscop zilnic: 28 februarie 2018 pentru toate zodiile

Află ce-ți rezervă ultima zi din această lună!

BERBEC: 

În prima parte a zilei va simțiți plin de energie și va dedicați unor munci fizice susținute. Va sfătuim să nu va supra-apreciați capacitatea de efort, altfel riscați să aveți probleme de sănătate.
În cursul serii s-ar putea să primiți musafiri de departe sau dumneavoastră să fiți invitat la prieteni. Fiți cumpătat!

TAUR: 

Zi bună pentru semnarea actelor oficiale. Astăzi, secretul succesului este inițiativă. Acționați cu hotărâre! Relațiile parteneriale sunt favorizate și puteți rezolvă probleme ale familiei.

GEMENI: 

Parcurgeți o perioadă favorabilă pe plan sentimental și social. Relațiile cu partenerul de viață sunt excelente și puteți să duceți la bun sfârșit tot ce v-ați propus să faceți împreună.
După-amiază este posibil să survină schimbări în programul dumneavoastră, că urmare a unei invitații pe care o primiți în ultimul moment de la o rudă îndepărtată.

RAC: 

Perseverență va ajută să rezolvați problemele de la locul de muncă. Veți vedea că a meritat să va zbateți: rezultatele vor fi pe măsură efortului depus. Evitați discuțiile în contradictoriu cu colegii de serviciu. Cu calm, totul se rezolvă mai ușor.

LEU: 

Șansa este de partea dumneavoastră și aveți succes în tot ce faceți. Este o zi favorabilă afacerilor și investițiilor pentru cămin. Pe plan sentimental, nici o problemă. Va sfătuim, totuși, să nu neglijați problemele partenerului de viață și ale celorlalți membri ai familiei.

FECIOARĂ: 

Aveți ocazia să aplicați în practică proiecte ambițioase pe termen lung și să luați decizii importante pentru viitor. În prima parte a zilei renunțați la o călătorie în interesul familiei, din motive financiare. După-amiază sunteți invitat la o rudă apropiată pentru aniversarea unui eveniment important de familie. Fiți cumpătat la masă, că să nu aveți probleme cu sănătatea!

BALANȚĂ:

Zi favorabilă călătoriilor în interes familial. Cu acest prilej, puteți obține câștiguri financiare neașteptate. Sunteți foarte încrezător și aveți tendința să va asumați riscuri cam mari. Va sfătuim să fiți prudent și să nu forțați norocul. Ar fi bine să țineți cont de sfaturile partenerului de viață.

SCORPION: 

În prima parte a zilei sunteți hotărât să va ocupați de anumite probleme familiale pe care le-ați tot amânat. Sunteți nevoit să faceți mai multe drumuri scurte, dar și cheltuieli.

Cu greu reușiți să va respectați programul. Cu răbdare, reușiți să rezolvați tot ce v-ați propus.
Fiți atent la acte! Există riscul să le uitați undeva sau să le pierdeți.

SĂGETĂTOR: 

 Sunteți plin de energie. Este momentul să inițiați o afacere la care va gândiți de ceva timp și care v-ar putea îmbunătăți situația materială. După-amiază, un prieten va propune o colaborare. Nu luați o decizie până când nu va consultați cu partenerul de viață!

CAPRICORN: 

Aveți posibilitatea să faceți schimbări importante în viață dumneavoastră, pe plan social și în domeniul afacerilor. Puteți să încheiați contracte și să semnați documente oficiale. Relațiile cu anturajul sunt foarte bune. Va sfătuim să nu va așteptați la rezultate imediate. Grăbiți-va încet!

VĂRSĂTOR: 

Puneți suflet în tot ce faceți și puteți realiză tot ce v-ați propus. Eastrolog.ro va recomanda să profitați de acest context astral favorabil, care va oferă ocazia să va afirmați în societate și să obțineți câștiguri financiare. În relațiile cu partenerul de viață va bucurați de armonie și bună înțelegere.

PEȘTI:

 Zi bună pentru a pune la cale planuri de viitor. Puteți începe noi activități în domeniul social. Situația financiară ar putea să va mai creeze mici probleme, însă eastrolog.ro va sfătuiește să aveți răbdare până când vor începe să apăra rezultatele muncii depuse în ultima vreme.

Sursa: a1.ro.