EștiSuperbă.ro

Horoscopul amoros pentru luna octombrie: Cum fac amor zodiile?

Există câteva mișcări planetare serioase în această lună care vor avea un impact considerabil asupra veții tale amoroase. Jupiter, planeta lucrurilor mărețe intră în Scorpion, un semn care ține de pasiune și de sensibilitate. Această combinație îți va aduce amor intens și exploziv pe viitor. Asta nu e totul, Venus, planeta dragostei și a relațiilor și Marte care face regulile în ceea ce privește energia, vin impreună în Fecioară, presărând totul cu puțin amor vibrant în acest proces.

Această lună este numai despre tine, despre dorințele tale și îndeplinirea tuturor nevoilor pe care le ai:

1.Berbec (21 Martie – 19 Aprilie)

Relațiile reprezintă a oferi și a primi în schimb.. Asta va fi limpede ac apa pentru Berbeci, mai ales că luna plină este în semnul lor. Ce îți oferă patenerul tău vs. ce poți tu să îi oferi acestuia? Dacă ai oferit mai mult decât ai primit, este timpul să iei măsuri. Acestea fiind spuse, când Jupiter va merge în Scorpion,te vei simți profund conectată cu partenerul tău. Este valabil și cand nu ești într-o relație – vei avea o conversație intensă cu cineva nou care te va face să vrei mai mult. Luna aceasta nu îți va mai fi frică să discuți despre nevoile tale în ceea ce privește amorul. Fii doar puțin precaută când împărtășești aceste lucruri.

2.Taur (20 Aprilie – 20 Mai)

Ai multe de făcut în această lună, dar viața ta amoroasă este la fel de importantă ca toate celelalte lucruri. La urma urmei, ai și tu nevoile tale. Venus și Marte se vor întâlni în sectorul tău astral, ceea ce reprezintă romantism și întâlniri. Când Jupiter, planeta norocului, ajunge în Scorpion, va aduce în viața ta o serie de oameni noi. Brusc te vei simții bine în pielea ta și asta nu va trece neobservat. Luna plina din 19 octombrie te va face și mai seducătoare așa că profită de asta.

3.Gemeni (21 Mai – 20 Iunie)

Vei simții nevoia să îți organizezi locul și să îl faci să arate minunat. Există și un motiv pentru asta. Dacă ești încă singură, probabil vei aduce pe cineva nou la tine și vrei să impresionezi. Dacă ești într-o relație, ajută-l pe partenerul tău cu o parte din treburi. Ca sa para mai amuzant, poți aduce ceva stimulant care să vă incite și în dormitor după ce vă terminați treaba. Luna plina din 5 Octombrie te va lăsa cu dorința de a te exterioriza și ce altă modalitate mai bună decât prin amor.

4.Rac (21 Iunie – 22 Iulie)

Rutina este ok, dar uneori este bine să alternezi lucrurile. Încearcă niște poziții noi sau fă-o într-un loc în care nu ai mai făcut-o până acum. Ieșind din monotonia zilnică va fi extrem de incitant pentru tine luna aceasta. Jupiter, planeta norocului, se mută în Scorpion, ceea ce îți va mări oportunitățile de a ți se întâmpla ceva romantic. Dacă ești singură și ți-ai dori să cunoști pe cineva nou, acum este momentul potrivit.

5.Leu (23 Iulie – 22August)

Jupiter merge în Scorpion această lună, provocând tot felul de sentimente adânci și incitante pentru tine. Vei avea chiar și niște vise cât se poate de sugestive sau te vei trezi chiar gândindu-te la vreun fost într-un moment în care te aștepți cel mai puțin. Gândește-te ce reprezintă ele pentru tine. Ultimele 10 zile ale lunii te vor ajuta să scapi de lucrurile pe care nu ți le mai dorești în viața ta, incluzând chiar un iubit.

6.Fecioară (23 Iulie – 22 August)

Venus, planeta relațiilor și Marte, planeta energiei, vin împreuna în semnul tău astral în luna aceasta. Vei fi  mai concentrată pe dorințele tale, astfel o să știi exact ce îți dorești și vei face ca lucrurile să se întâmple. Vei face o schimbare și în ceea ce privește corpul tău și imaginea ta – nu că nu ai arăta foarte bine deja, toată lumea observă deja asta.

7.Balanță (23 Septembrie – 22 Octombrie)

Conexiunea Venus/ Marte se petrece în partea voastră astrală care reprezintă secretele. Poate vei avea parte de puțin romantism sau poate ai vreo fantezie despre care nu i-ai spus încă iubitului tău. Oricare ar fi situația, vei putea să faci toate aceste lucruri luna aceasta. Dacă ești singură și te întrebi dacă nu cumva poate exista ceva între tine și cineva pe care ai pus deja ochii, cel mai bine ar fi să il abordezi și să vezi de una singură ce iese. Nu vei înceta să te gândești la asta dacă nu aduci o rezolvare.

8.Scorpion (23 Octombrie – 21 Noiembrie)

Jupiter, planeta norocului și a oportunităților, vine în semnul tău și tot felul de lucruri bune se vor întâmpla. Marte, planeta care te conduce, se mută în balanță pe data de 22 octombrie, făcându-te să te simți irezistibilă și seducătoare

9.Săgetător (22 Noiembrie – 21 Decembrie)

Vrei totul și îl vei obține luna aceasta. Luna plina din 5 octombrie te va lăsa să te gândești la ce îți dorești între ceea ce vor prietenii tăi și ceea ce partenerul tău vrea. Prietenii tăi vor interveni în viața ta de cuplu în această lună. Dacă ești într-o relație, organizează câteva cine romantice împreuna cu partenerul tău și pune-ți în valoare creativitatea.

10.Capricorn (22 Decembrie – 19 Ianuarie)

Tânjești după o pauză de ceva timp, iar luna asta chiar vei face ecva în această privință. Partenerul tău te va lua într-o mică vacanță pentru a va relaxa puțin – nu spune nu. Amorul în vacanță va fi la un alt nivel al romantismului. Luna plina din 5 octombrie îți va induce nevoia de a face lucruri pentru tine și bună starea ta.

11.Vărsător (20 Ianuarie – 18 Februarie)

Venus și Marte sunt în casa ta amoroasă, lucru care înseamnă un singur lucru: îți dorești să petreci timp de calitate într-un ambient romantic și plăcut. Te vei gândi la asta, vei vorbi despre asta și vei reacționa condusă de impulsuri, transformându-te într-o persoană foarte satisfăcută din acest punct de vedere pe viitor. Dacă ești într-o relație, tu și partenerul tău ar trebui să încercați ceva nou și incitant.

12.Pești (19 Februarie – 20 Martie)

Venus și Marte vin în casa ta care reprezintă intimitatea amoroasă, așadar vei avea parte de putin amor. Dacă ești într-o relație, vei avea nenumărate oportunități pentru a face amor așa cum îți place ție. Dacă nu ești implicată în ceva serios, te vei trezi gândindu-te cât de intimă ai vrea să fii cu o anumită persoană. Luna nouă din 5 octombrie te va face să scapi de restricții și prejudecăți și să te bucuri de tine și de libertatea ta.