EștiSuperbă.ro

Horoscopul pentru săptămâna 08 – 14 ianuarie 2018 pentru toate zodiile

Află ce-ți rezervă astrele în această săptămână!

BERBEC:

Acești nativi trebuie să înfrunte provocările care vor veni în această săptămână. Este momentul să facă ceva pentru a-și ridica standardele sau pentru a-și înălța cât mai sus locul în societate.

TAUR:

Taurii sunt pe punctul de a câștiga o mulțime de lucruri în această săptămână. Cu cât se vor strădui mai mult, cu atât va fi mai mare răsplata lor. Așa că, ar trebui să se mobilizeze și să realizeze tot ce li se cere.

GEMENI:

Există anumite aspecte în viața gemenilor asupra cărora nu au control și nu există rezultatele la care sperau ei. Este momentul să-și asume ceea ce nu fac bine și să își asume reponsabilitățile și obligațiile.

RAC:

Racii sunt energici în această săptămână și de aceea, ar trebuie să-și stabilească noi scopuri pentru ca această energie să nu se piardă. Trebuie să facă ceva ca lucrurile pe are și le doresc să se întâmple.

 

LEU:

Este posibil să ți se schimbe filozofia de viață și de aceea vei începe să treci la un nou plan de atac. Ai activități intelectuale și posibile planuri de călătorii. Sunt schimbări pe plan financiar pentru că vei primi o sumă semnificativă de bani sau chiar o moștenire.

FECIOARĂ:

Vor exista niște demersuri financiare pentru a achita niște facturi comune sau datorii, dar totul va fi bine pentru că vei primi niște bani sau favoruri deosebite.

BALANȚĂ:

Vor exista schimbări majore la locul de muncă. Trebuie să fii vigilent și să analizezi tot ce se petrece în jurul tău. Se va finaliza o etapă profesională și trebuie să analizezi din nou relațiile colegiale și condițiile de muncă.

SCORPION:

Scorpionii trebuie să fie 100% convinși de ceea ce se întâmplă în interiorul lor. Nu sunt fericiți cu viața lor actuală, însă nu fac nimic în această privință și continuă să facă aceleași greșeli la nesfârșit.

SĂGETĂTOR:

Dacă acești nativi vor să experimenteze și să aibă parte de noi aventuri, ar trebui să fie totuși mai atenți. Cel mai bine ar fi să fie mai pasivi în această săptămână și să se lase ghidați de alții.

CAPRICORN:

Capricornii sunt îndrăgiți de cei apropiați și de aceea vor profita de acest lucru pentru a-și atinge scopurile. Această săptămână este una favorabilă pentru ei și se pot întâmpla lucruri care să-i ajute în carieră.

VĂRSĂTOR:

Acești nativi nu sunt niciodată mulțumiți cu ceea ce au și așa vor fi și în această săptămână. Trăiesc mereu cu dezamăgirile trecutului, lucru care le afectează toate relațiile cu cei din jur.

PEȘTI:

Peștii tind să fie foarte duri cu ei în această săptămână și se gândesc la ceea ce nu au, mai mult decât la ceea ce le-a oferit Dumnezeu. Ar trebui să aprecieze mai mult ce au!