EștiSuperbă.ro

Horoscopul pentru săptămâna 11 – 17 septembrie 2017 pentru toate zodiile

În această săptămână se vor întâmpla mai multe lucruri pentru că planeta iubirii se află în leu și acest lucru va face unele schimbări. Astrele ne dezvăluie ce vom face în această săptămână:

BERBEC:

Din punct de vedere profesional. Nativii acestei zodii sunt norocoși. Acum au oportunitatea de a-și pune planurile în aplicare la locul de muncă și vor avea o săptămână plină de realizări profesionale. Din punct de vedere personal, este indicat să îți respecți promisiunile față de partener și ai grijă ce spui pentru că s-ar  putea să regreți.

TAUR:

Ai foarte multă inspirație, dar trebuie să o pui și în aplicare. Dacă faci multe lucruri în această săptămână, roadele le vei strânge în săptămâna următoare. Pune-ți planurile în aplicare. La locul de muncă o să cunoști multe persoane noi și, deși la început, vei lega relații de amiciție, acestea s-ar putea concretiza într-o relație amoroasă.

GEMENI:

Nativilor din această zodie le trebuie mai multă prudență. Dacă ai de luat decizii importante în această săptămână, încearcă să mai ceri sfatul celor apropiați pentru a te asigura că iei decizia corectă. Gândește-te bine la ce ai de făcut. Ei momentul să te implici mai mult în relație și săi oferi mai multă atenție partenerului tău.

RAC:

Poate că în ultima perioadă ai simțit că eforturile tale de la locul de muncă sunt în zadar ,însă a venit vrea să ai și rezultate bune. Ți se va ridica o greutate de pe umeri și vei fi în sfârșit satisfăcut. În pan personal, trebuie să ai răbdare pentru că s-ar putea să existe conflicte mari. Trebuie să comunici mai mult cu partenerul tău și să va rezolvați problemele.

LEU:

Dacă ai așteptat mult timp ca eforturile tale să fie observate și apreciate, acum se va întâmpla acest lucru. Cei de la locul de muncă vor observa talentele tale speciale și ți se vor îndeplini visurile. Dacă relația ta s-a plafonat, este timpul să îți dai frâu imaginației și să pui în aplicare tot ce-ți trece prin cap, nu-ți face griji, partenerul tău va fi mai mult decât fericit să încercați lucruri noi.

FECIOARĂ:

Vei face față tuturor provocărilor de la locul de muncă și te vei axa pe planul financiar. Vei duce atribuțiile la bun sfârșit și te vei bucura și de profit. Deși te concentrezi foarte mult pe muncă în această săptămână, nu uita de partenerul tău de viață. Încearcă să-ți faci timp și surprinde-l .

BALANȚĂ:

Pe plan profesional îți merge bine, dar este timpul să ai mai multă inițiativă și vei avea o grămadă de satisfacții dacă ai idei noi și le și pui în practică. Pe plan personal, este posibil să-ți întâlnești jumătatea, iar dacă ești deja într-o relație, în această săptămână vă veți apropia și mia mult.

SCORPION:

În această perioadă ești înconjurat de un vibe pozitiv la locul de muncă. Îți place ceea ce faci și de aceea vei avea rezultate imediate. Această energie pozitivă se resimte și în planul personal, de aceea, este posibil să îți iei partenerul de viață și să vă bucurați de intimitate pentru câteva zile.

SĂGETĂTOR:

Vești bune la locul de muncă. Tot ce ai făcut până acum și ți s-a părut în zadar, va fi răsplătit. Este momentul să culegi roadele muncii tale. În plan personal, sunt favorizate relațiile la distanță. Este posibil să începi să vorbești cu cineva din străinătate și între voi se va lega o relație strânsă.

CAPRICORN:

Din punct de vedere profesional, este o perioadă bună. Reușești să depășești problemele cu care te-ai confruntat și deja vezi cu alți ochi lucrurile. Pe plan personal, realizezi că în ultimul timp nu ai petrecut prea mult timp cu persoana iubită și acest lucru te deranjează. Este momentul să ștergi cu buretele tot și să rezolvi orice problemă din trecut.

VĂRSĂTOR:

La serviciu, vei face tot ce îți stă în putință pentru a nu-ți urca șefii în cap. O să muncești și mai mult, dar nu în zadar, în final, eforturile tale vor fi răsplătite. Este momentul să-ți apreciezi mai mult partenerul de viață pentru că te susține mereu în tot ceea ce faci. Este persoana care ar da totul pentru tine și muncește cot la cot cu tine pentru a-ți împlini dorințele.

PEȘTI:

Deși ești mulțumit cu locul de muncă, ți se pare că nu este ceea ce-ți dorești de fapt. Ai nevoie de noi provocări și de aceea trebuie să fi mai îndrăzneț, nu ai nimic de pierdut. Pe plan personal, este posibil să primești o veste bună din partea persoanei iubite. Poate este vorba de o cină în doi sau de o escapadă undeva unde nu ai mai fost până acum.

8 simptome subtile ale cancerului pulmonar pe care fiecare femeie trebuie să le știe

Când vine vorba de sănătatea noastră, nu este de glumit și nu trebuie să ignorăm nici un fel de semn pe care corpul nostru îl transmite. Pentru a ne proteja, trebuie să fim atenți la ceea ce ne spune corpul nostru.

Este evident faptul că nimeni nu ne poate diagnostica mai bine decât un doctor, însă nimeni nu cunoaște corpurile noastre mai bine decât noi. Noi ne dăm seama prima dată când ceva este în neregulă, chiar și înainte ca simptomele să fie evidente.

Nu spun că doctorii nu sunt în stare să ne ofere un diagnostic corect, dar nimeni nu poate știi mai bine cum reacționează organismul nostru în general și cum reacționează când ceva nu merge bine.

De aceea, este foarte important să fii atentă la toate simptomele premature ale bolilor pentru a-ți fi mai ușor  să le previi. Însă, cel mai important este că femeile au alte simptome față de cele ale bărbaților.

De exemplu, cancerul pulmonar ucide mai multe femei anual decât alte tipuri de cancer și puține femei sunt atente la simptomele acestei afecțiuni, mai ales la cele exclusiv pentru femei.

1. Respirație greoaie.

Respirația greoaie este una dintre cele mai timpurii simptome ale cancerului pulmonar. Dacă te trezești dimineața fără aer, s-ar putea să ai probleme grave respiratorii.

2. Oboseala.

Oboseala este întâlnită la mai multe afecțiuni, dar dacă ești extenuată în așa fel încât nu te poți odihni, ar trebui să mergi la doctor. Oboseala poate fi felul în care corpul tău îți spune că își folosește toată energia pentru a te vindeca.

3. Tuse constantă.

Dacă tușești și tusea persistă mai mult timp și chiar se agravează, mergi la medic. Tusea este ceva normal atunci când există o iritație a sistemului respirator.

4. Durere de spate sau de umăr.

Probabil că nu asociezi durerile de spate cu plămânii, dar pentru femei, aceste dureri și durerile de umăr sunt simptomele cancerului pulmonar.

5. Voce răgușită.

De obicei, răgușitul este asociat cu obiceiul de a fuma, dar în unele cazuri, răgușeala care apare peste noapte este dese ori asociată cu simptomele cancerului pulmonar.

Dacă există cancer în tractul tău respirator, corzile tale vocale vor fi iritate și inflamate ceea ce îți va provoca răgușeală.

6. Pierderea în greutate.

De obicei, femeilor le este greu să slăbească, dar dacă observi că slăbești fără să faci nimic în legătură cu asta și într-un timp foarte scurt, ar trebui să-ți pui niște semne de întrebare. Trebuie să mergi la medic.

7. Probleme cu înghițitul.

Dacă înghiți cu greu și sistemul tău respirator este inflamat, poate că este un simptom al cancerului pulmonar. Dacă acestă problemă nu persistă, este în regulă, dar dacă nu îți trece cu medicamentele indicate de medici, atunci trebuie să mergi la un control mai amănunțit.

8. Durere în piept.

Durerea este una dintre cele mai frecvente simptome ale cancerului. Atât durerea de spate, cât și cea resimțită în piept reprezintă un semn important pe care nu ar trebui să-l neglijezi.

9 simptome timpurii care confirmă sarcina înainte de lipsa menstruației

Momentul în care o femeie rămâne însărcinată este cel mai frumos moment din viața ei și sentimentul pe care îl are prima dată când rămâne însărcinată este de nedescris. Totodată, sarcina apropie membri familiei mult mai mult.

Această perioadă aduce cu ea și multe dureri, schimbări de comportament și transformări hormonale care îți provoacă stări neplăcute. Dar cel mai greu lucru este faptul că nu poți să anticipezi o sarcină.

Stadiul sarcinii este dese ori nesigur și durează zile sau chiar săptămâni până să fii sigură că ești cu adevărat însărcinată. Ești nerăbdătoare să aștepți după testul de sarcină să-și facă treaba? Nu te îngrijora, există și alte soluții.

Există o mulțime de semne care pot confirma sarcina chiar înainte de a putea face un test de sarcină sau de a-ți întârzia menstruația.

1. Schimbările hormonale încep să îți afecteze corpul.

Hormonul progesteron din corpul tău va crește și acest lucru va face ca fluxul tău menstrual să scadă. Dacă ți se întâmplă asta, înseamnă că embrionul începe să se formeze.

2. Voma este una dintre cele mai frecvente simptome ale sarcinii.

Multe mame în devenire ignoră asta și dau vina frecvent pe indigestie. De fapt, unii cred că acest lucru este cauzat de rău de dimineață. Există posibilitatea de a fi însărcinată și nivelul hormonal îți încetinește metabolismul ceea ce provoacă o digestie mai înceată.

3. Scurgere albicioasă, precum laptele.

Dacă ai scurgeri vaginale albicioase se poate datora nivelului ridicat de progesteron din organism.

4. Sâni mai mari și mai sensibili.

S-ar putea ca sânii tăi să devină mai mari și mai sensibili datorită nivelului hormonal ridicat. Dacă sânii tăi sunt sensibili la atingerile ușoare, înseamnă că sensibilitatea este crescută.

5. Crampe în zona pelviană.

Aceste dureri nu sunt aceleași ca în timpul menstruației. Pot dura câteva zile, asta pentru că se fertilizează ovulul.

6. Urinarea frecventă.

Organismul tău are nevoie de mai mult sânge pentru a putea face față unui nou omuleț și de aceea rinichii sunt forțați să filtreze mai mult.

7. Oboseală.

Corpul tău este mult mai obosit acum pentru că trebuie să aibă energie pentru 2 suflete. Este perfect normal să te simți așa dacă ești însărcinată.

8. Constiparea.

Unele femei suferă de constipație în timpul sarcinii. Metabolismul nu mai funcționează cum ar trebui și de aceea se ajunge la asta.

9. Pofte la miezul nopții.

Poți avea multe pofte atunci când ești însărcinată. Poftele tale pentru mâncare și mai ales dulciuri vor crește. Încearcă să ai o dietă echilibrată.