EștiSuperbă.ro

Horoscopul pentru săptămâna 12 – 18 februarie 2018 pentru toate zodiile

Află ce-ți rezervă astrele în această săptămână!

BERBEC:

Segmentul financiar este foarte vulnerabil în această perioadă, de aceea se recomandă să ai discernământ și să fii prudent. Treci printr-o perioadă aglomerată și tensionată la birou ,însă nu trebuie să neglijezi familia ,acordă mai mult timp casei.

TAUR:

Dacă ai planificat o călătorie sau o vacanță se recomandă să fii prudent pentru că s-ar putea să întâmpini neplăceri. În a doua parte a săptămânii vei face mari cheltuieli.

GEMENI:

Vei avea mult de lucru la serviciu , dar și pe plan personal. Acasă te așteaptă sarcini pe care le-ai tot amânat. Fă în așa fel încât să le faci pe toate și cere ajutorul celor de încredere dacă nu te descurci.

RAC:

Se pot destrăma colaborări sau relația de cuplu. Trebuie să fii rațional și să închei orice relație cu persoanele care-și văd doar interesul și să te gândești mai mult la tine.

LEU:

Nu stai prea mult din punct de vedere mental, de aceea este mai bine să asculți și să vorbești mai puțin. Relațiile de familie te solicită la maxim. Ai grijă ce spui și ascultă-i pe ceilalți.

FECIOARĂ:

La începutul săptămânii vei avea cheltuieli majore, fie este vorba de o persoană dragă, fie de un proiect profesional de care te ocupi. S-ar putea ca unele persoane să profite de pe urma veniturilor tale.

BALANȚĂ:

Fii prudent pentru că în aer se simte tensiunea. În prima jumătate a săptămânii, vei avea conflicte la locul de muncă, deci trebuie să-ți păstrezi calmul. A doua parte a săptămânii implică relațiile sentimentale.

SCORPION:

Dintre planul profesional și cel sentimental, te atrage mai mult cel dintâi. Gândește-te ce poți face pentru a-l îmbunătăți. Este o perioadă în care vei cheltui destul de mult pentru că nu poți rezista tentațiilor.

SĂGETĂTOR:

Este momentul să te retragi puțin din forfota zilnică pentru că organismul tău este obosit și s-ar putea să reapară afecțiuni noi. Ai grijă de tine! Spre sfârșitul săptămânii te vei simți mai bine.

CAPRICORN:

Ești destul de tensionat în această perioadă și organismul tău este obosit. Ascultă-le sfaturile celor dragi și pune-le în aplicare. Ai cheltuieli de făcut, însă te va aștepta și o perioadă de înflorire salarială.

VĂRSĂTOR:

Ești solicitat în planul socio-profesional, mai ales de către șefi. Trebuie să iei decizii majore, însă cineva îți va pune bețe în roate. Vor exista și niște tensiuni în relațiile cu prietenii pentru că acești tind să te necăjească.

PEȘTI:

Vor exista anumite discuții la nivel înalt și reuniuni oficiale. Te poți trezi în mijlocul unor conflicte la care nici măcar nu te așteptai. Evită să vorbești cu prietenii sau cu oricine altcineva despre punctele tale slabe.