EștiSuperbă.ro

Horoscopul pentru săptămâna 15 – 21 ianuarie 2018 pentru toate zodiile

Află ce-ți rezervă astrele în această săptămână!

BERBEC:

Vei avea cheltuieli majore din cauza partenerului de viața și a unor colaboratori. Segmentul financiar este foarte vulnerabil în această perioadă, de aceea se recomandă să ai discernământ și să fii prudent. Treci printr-o perioadă aglomerată și tensionată la birou ,însă nu trebuie să neglijezi familia ,acordă mai mult timp casei.

TAUR:

În mintea nativilor din această zodie se petrec o grămadă de chestii, au o mulțime de gânduri și încearcă să-și reevalueze sistemul de valori morale. Dacă ai planificat o călătorie sau o vacanță se recomandă să fii prudent pentru că s-ar putea să întâmpini neplăceri.

GEMENI:

Vei avea mult de lucru la serviciu , dar și pe plan personal. Acasă te așteaptă sarcini pe care le-ai tot amânat. Fă în așa fel încât să le faci pe toate și cere ajutorul celor de încredere dacă nu te descurci. Oboseala își spune cuvântul și vor apărea niște afecțiuni mai vechi.

RAC:

Nativii acestei zodii vor avea multe de făcut la locul de muncă. Sunt sprijiniți de oameni de încredere, însă este posibil ca cine să-ți compromită poziția în cadrul firmei. Se pot destrăma colaborări sau relația de cuplu.

LEU:

Te concentrezi prea mult pe ceilalți și mai puțin pe ce îți dorești tu. Încearcă să intri în sfera ta reală de interes. Viața amoroasă nu este prea bună și este momentul să ai o discuție cu familia despre lucrurile mai puțin plăcute care există în relația voastră. Ai grijă ce spui și ascultă-i pe ceilalți.

FECIOARĂ:

La începutul săptămânii vei avea cheltuieli majore, fie este vorba de o persoană dragă, fie de un proiect profesional de care te ocupi. S-ar putea ca unele persoane să profite de pe urma veniturilor tale. Nu stai prea mult din punct de vedere mental, de aceea este mai bine să asculți și să vorbești mai puțin. Relațiile de familie te solicită la maxim.

BALANȚĂ:

În ceea ce privește familia și relația de cuplu, vei avea unele chestiuni de rezolvat, fie că este vorba de curățenii generale, fie despre vânzarea sau achiziționarea unor bunuri. Fii prudent pentru că în aer se simte tensiunea. A doua parte a săptămânii implică relațiile sentimentale.

SCORPION:

Dintre planul profesional și cel sentimental, te atrage mai mult cel dintâi. Gândește-te ce poți face pentru a-l îmbunătăți. Relațiile de la birou sunt tensionate, mai ales cu șefii, de aceea fii prudent pentru a evita conflictele.

SĂGETĂTOR:

Este momentul să te retragi puțin din forfota zilnică pentru că organismul tău este obosit și s-ar putea să reapară afecțiuni noi. Ai grijă de tine! În a doua jumătate a săptămânii afli informații noi despre relații și despre situațiile în care ești implicat direct. Spre sfârșitul săptămânii te vei simți mai bine.

CAPRICORN:

Ești destul de tensionat în această perioadă și organismul tău este obosit. Trebuie să-ți controlezi impulsurile și să-ți îmbunătățești starea generală de spirit. Sunt foarte importante relațiile cu prietenii.

VĂRSĂTOR:

Ești solicitat în planul socio-profesional, mai ales de către șefi. Trebuie să iei decizii majore, însă cineva îți va pune bețe în roate. Este bine să fii prudent și să nu te încrezi în toate persoanele din jurul tău.

PEȘTI:

Vor exista anumite discuții la nivel înalt și reuniuni oficiale. Te poți trezi în mijlocul unor conflicte la care nici măcar nu te așteptai. Relația ta cu partenerul de viață este vulnerabilă din cauza statutului tău socio-profesional.