EștiSuperbă.ro

Născute să fie bogate! Cinci zodii care au mare noroc la bani

Anumiți nativi au o legătură aparte cu zona financiară, ceea ce înseamnă că dețin capacitatea de a face bani fără să depună foarte mult efort. Cele mai bănoase zodii:

Capricorn – Nu se lasă pradă cheltuielilor impulsive, chiar daca are o apetență pentru lux. Știe să economisească mereu cu cap și să investească în mod chibzuit.

Scorpion – Banii reprezintă un mijloc pentru ca Scorpionul, definit de atracția pentru putere și control, să-și atingă obiectivele. Au capacitatea de a deveni persoane importante în domeniile care îi pasionează.

Taur – Este dispus să muncească din greu pentru a avea bani, dar știe la fel de bine să-i cheltuiască pentru a-și satisface dorințele. Nu-i uită nici pe cei dragi, nativii Taur fiind încântați să ofere cadouri.

Berbec – Determinarea de care dă dovadă, setea de a descoperi mereu lucruri noi, spiritul de inițiativă și calitățile de lider înnăscut îl ajută să se afirme în domeniul profesional.

Vărsător – Îmbrațisează cu pasiune tot ceea ce face și reușește adesea să creeze oportunități financiare nu numai pentru ei, ci si pentru alții.

CITEȘTE ȘI

Ce DIETĂ trebuie să urmezi în funcție de SEMNUL tău ZODIACAL

Astrele vin în ajutorul nostru când vine vorba despre viața amoroasă, despre bani au carieră, însă zodiile ne arată și cum să mâncăm sănătos. Semnul tău zodiacal îți dezvăluie care sunt elementele nutritive de care ai nevoie pentru a obține o siluetă frumoasă și de invidiat.

BERBECILOR le merge bine cu cereale:

Nativii acestei zodii se entuziasmează de fiecare dată când încep o dietă,însă dacă nu observă rezultate imediat, se descurajează. Nu îi atrag nici exercițiile fizice, însă au mare grijă la ce mănâncă și caută mereu alimentele dintre cele mai bune. Dacă se hotărăsc să slăbească, consumă fructe, cereale, alimente cu multe fibre și condimente pentru a nu mai avea pofte.

Cel mai mare dușman al unui TAUR este prăjeala:

Taurii sunt perfecționiști și meticuloși, de aceea au o dietă foarte organizată. Au o singură regulă după care se ghidează însă: să conțină rețete delicioase. Diata lor trebuie să aibă la bază alimente proaspete pentru că sunt înnebuniți după mâncărurile grase și prăjeli. Este important să renunțe la sosuri și tot ce ține de prăjeli. Este de recomandat să consume salate, vită slabă sau fructe roșii.

Pe masa GEMENILOR nu trebuie să se găsească carnea:

Nativii acestei zodii au un metabolism rapid și dietele cu legume funcționează rapid la ei. Însă nu au răbdare și se plictisesc imediat, de aceea încep să combine salatele cu fripturi și cu mâncăruri grase, iar între mese consumă și dulciuri. Dacă ar renunța la preparatele din carne, ar avea rezultate imediate. trebuie doar să mănânce lactate, mâncăruri care să conțină fasole sau mazăre.

RACII slăbesc imediat cu varză:

Nativii născuți în această zodie sunt bucătari desăvârșiți și sunt înnebuniți după mâncărurile delicioase, de aceea le este foarte greu să găsească o dietă potrivită stilului lor de viață. O dietă ideală din punctul de vedere al racilor trebuie să fie bogată în rețete cât mai diverse și să conțină dulciuri și tot felul de sortimente de carne. Deși le place cu totul altceva, dieta care funcționează pentru raci trebuie să consume legume albe, dar și verzi ,de exemplu varză, dovlecei sau gulii pentru că îi ajută să slăbească foarte repede.

Carnea albă este foarte bună pentru LEI:

Nativilor din această zodie le place să țină diete și iubesc să facă sport pentru a slăbi. Uneori își pun sănătatea în pericol din dorința de a slăbi. Nu le plac dietele fără calorii și nu acceptă să le lipsească carnea din dietă. Carnea albă este cea mai bună pentru ei, de exemplu peștele sau curcanul. Indicate sunt și roșiile, vinetele și fructele.

FECIOARELE luptă cu foamea consumând cartofi:

Fecioarele nu sunt niciodată mulțumite de aspectul lor fizic, de aceea urmăresc cele mai severe diete ,iar când văr că nu dau rezultate, se grăbesc imediat la frigider. Pentru ei, dietele cele mai bune sunt cele ale căror cantități sunt măsurate cu grijă. Cele mai bune legume pentru dieta lor sunt: legumele crude, brânza și carnea de vită fiartă. Și cartofii sunt buni, însă nu prăjiți.

BALANȚELE au nevoie doar de fructe:

Balanțele sunt destul de leneșe și nu le place mișcarea. Renunță repede la o dietă pentru că nu au răbdare să aștepte rezultatele. Au probleme cu greutatea și trebui să se ferească de pâine. Într-o dietă, trebuie să consume cât mai multe fructe, deși tind să consume compoturi și multe dulciuri, trebuie să renunțe la ele.

Pentru SCORPIONI sunt bune condimentele:

Când încep o dietă, scorpionii o duc până la capăt. Le place să mănânce mult și acest lucru este o problemă. Trebuie să îmbine mâncărurile sărace în grăsimi cu cea condimentată și dacă consumă carne să fie făcută la grătar. Alimente precum :iaurtul, brânza și varza îi ajută să slăbească.

Citricele sunt bune pentru SĂGETĂTORI:

Nativii acestei zodii sunt atrași de dietele care constau în mâncăruri variate și chiar exotice. Săgetătorii tind să ia în greutate odată de înaintează în vârstă, de aceea trebuie să știe că slăbesc foarte ușor dacă beau apă minerală sau ceaiuri cu scorțișoară sau ananas. Trebuie să renunțe la dulciuri și să bea sucuri naturale de portocale sau grefe.

Ciupercile îmbunătățesc dieta CAPRICORNILOR:

Capricornii slăbesc foarte ușor și fără diete, deci sunt foarte norocoși. Respectă mereu regulile, doar că trebuie să aibă alimente bogate în fier și în proteine. De obicei, tind să mănânce același lucru, de aceea trebuie să aibă o dietă variată care să conțină ciuperci, sfeclă sau pește.

Prietenul cel mai bun al VĂRSĂTORULUI este sportul:

Pentru că sunt adepții efortului și a mișcării, vărsătorii au nevoie de diete bogate în fosfor și carbohidrați. Trebuie să se ferească de mâncărurile prea grase și de prăjeli. Este bine să evite cafea și să consume mai multe salate și fructe.

Pastilele de slăbit sunt toxice pentru PEȘTI:

Fiind leneși, nativii acestei zodii tind să apeleze la dietele rapide de slăbit și cel mai la îndemână sunt pastilele sau înfometarea. Cele mai bune alimente pentru ei sunt cele care conțin calciu și fosfor, de asemenea și carnea albă este indicată, precum și legumele și citricele. Trebuie să evite mâncărurile cu mult ulei sau conservele.