EștiSuperbă.ro

Top 3 zodii de bărbați în care poți să ai încredere

Astrele vin în ajutorul nostru și ne dezvăluie care sunt zodiile de bărbați în care putem avea încredere. Sunt multe tipuri de bărbați și fiecare se ghidează după principii diferite. Unii sunt romantici și atenți, alții sunt extrem de egoiști și nepăsători.

Bărbatul FECIOARĂ:

Nativii născuți sub acest semn zodiacal sunt faimoși pentru devotamentul de care dau dovadă. Sunt persoane dintr-o singură bucată, verticale și echilibrate. Te poți baza întotdeauna pe ei și cuvântul lor este lege. Când vine vorba de iubire, se dedică trup și suflet și sunt foarte atenți la nevoile persoanei de lângă ei. Nu te vor lăsa niciodată să aștepți. Nu se feresc de responsabilități și vor fi pentru tine un sprijin din toate punctele de vedere. Bărbatul fecioară est irezistibil tocmai pentru faptul că te va face să te simți ca o prințesă și nu-ți va refuza nimic.

Bărbatul CAPRICORN:

Toată lumea știe că nativii acestei zodii sunt foarte responsabili și își asumă orice decizie. Pe acești bărbați te poți baza. În relațiile intime este protector și grijuliu și vor face orice este posibil pentru a te face fericită. Sunt prieteni de nădejde și nu te vor lăsa niciodată la greu pentru că nu le stă în caracter. Dacă îi suni în miezul nopții să le ceri ajutorul, nu te vor refuza.

Bărbatul RAC:

Nativii aceste zodii sunt în toate topurile pozitive. Ei sunt bărbații perfecți. Sunt cei mai romantici bărbați și, totodată, sensibili. Pe lângă faptul că sunt pasionali și senzuali, racii sunt și de încredere. Întotdeauna îi va pune pe cei dragi pe primul loc și se va lăsa pe el pe al doilea. Pentru el, partenera lui este o regină și îi va acorda tot timpul lui, toată energia și, bineînțeles, încredere.

CITEȘTE MAI DEPARTE URMĂTORUL ARTICOL: 

10 oameni care au fost loviți de fulger

Mai rapid decât un glonț și mai fierbinte decât suprafața Soarelui, fulgerul este o forță de neoprit care poate provoca mari dezastre. Peste tot în jurul lumii, fulgerele au lovit suprafața pământului de 100 de ori la fiecare secundă. În mod surprinzător, 9 din 10 oameni au supraviețuit după ce au fost loviți de furia fulgerului. Iată 10 oameni care au fost trăzniți și au supraviețuit.

1. Adam Campbell.

În anul 2014 acest bărbat canadian concura la un concurs de alergat pe o distanță de 100 de mile. O furtună a început imediat după ce a apus soarele, iar Adam a fost lovit de un fulger și răpus la pământ. În mod surprinzător, s-a ridicat și a terminat cursa pe locul 3.

2. Kimberley Gordon.

La 4 iulie 2013, Kimberley era însărcinată și a fost prinsă de o furtună puternică și a făcut marea greșeală de a se adăposti sub un copac. Nu mult după ce s-a adăpostit, a fost lovită de fulger și dusă de urgență la spital. Nu doar ea, dar și copilul au supraviețuit.

3. Tony Cicoria.

Fulgerul poate avea mari repercursiuni asupra corpului uman, însă lui Tony i-a dat chiar super puteri. El a fost lovit de fulger în timp ce vorbea la un telefon public și a fost dus la spital de oamenii care se aflau în apropiere. După ce și-a revenit, a început să aibă un interes crescut pentru cântatul la pian, la care nu s-a gândit niciodată înainte. A compus o grămadă de piese muzicale și acum cântă în teatre.

4. Un adolescent necunoscut din Regatul unit.

Se spune că numărul 13 poartă ghinion, însă pentru acest băiat a fost un adevărat noroc. La vârsta de 13 ani, în ziua de 13 august, acest tânăr a fost trăznit de fulger. A fost dus la spital în jurul orei 13 noaptea și a intrat în sala de urgență la ora 13:13.

5. Winston Kemp.

Winston , în vârstă de 24 de ani, a fost lovit de fulger în timp ce era pe un câmp. Fulgerul l-a străpuns exact în braț, iar după incident a mers direct acasă, fără să aibă nimic. După câteva ore, pe braț i-au apărut niște urme roșii care se regăsesc la majoritatea persoanelor care au fost străpunse de fulger.

6. Steve Marshburn.

Steve  este unul dintre cei mai ghinioniști oameni care au fost loviți de fulger pentru că acest eveniment i-a afectat foarte tare creierul și splina, însă acum trăiește și acest lucru est cel mai important.

7. Harold Deal.

Harold a fost lovit de fulger fix în fața casei și a fost nevoie de 8 ore pentru a-și reveni. Din nefericire, nu mai poate merge, însă fulgerul l-a făcut să nu mai simtă nimic și acum poate intra în cele mai reci ape sau chiar în zăpadă. Nu simte nici un fel de durere.

8. Roy Sullivan.

Roy a fost lovit de fulger în mai multe părți ale corpului și are cicatrici îngrozitoare, iar acest lucru i-a îndepărtat pe ceilalți. Acest lucru îl doare mai mult decât lovitura fulgerului.

9. Melvin Roberts.

Melvin a fost lovit de 11 ori de fulger și are urme de la arsuri pe tot corpul, însă cei de la cartea recordurilor nu l-au inclus pentru că ei consideră că este ceva remarcabil.

10. Jim Caveizei.

Acest bărbat a jucat rolul lui Hristos în film și a fost lovit de fulger chiar în timpul filmărilor. Din fericire, echipa de producție a intervenit la timp.