EștiSuperbă.ro

Top 4 cele mai sensibile femei în funcție de zodie – Nu ar trebui rănite nici cu o floare!

Toată lumea are o coardă sensibilă, chiar dacă recunoaște sau nu acest lucru. Unele persoane își exteriorizează emoțiile mai mult, altele mai puțin.

Astrele ne dezvăluie care sunt femeile din zodiac care au această latură mult mai dezvoltată decât celelalte și care suferă de cele mai multe ori. Iată care sunt acestea:

Femeia RAC: 

Fără doar și poate, nativele născute sub acest semn zodiacal sunt cele mai sensibile din zodiac. Se lasă afectate de toate răutățile care se întâmplă în jurul lor și de cele mai multe ori, plâng și atunci când văd un necunoscut care suferă.

Se știe despre aceste femei că țin foarte mult la familie, iar atunci când se implică într-o relație, se implică total. De cele mai multe ori, ajung să sufere, mai ales atunci când li se pune cuvântul la îndoială sau când sunt mințite.

Femeia BALANȚĂ: 

Poate că la început, aceste femei nu vor da această impresie, însă sunt foarte sensibile. De cele mai multe ori, femeile balanță, preferă să-și păstreze sentimentele și emoțiile pentru ele și să nu le exteriorizeze.

Când gelozia pune stăpânire pe ele, iar când partenerii lor le dau motive în plus de îndoială, se închid total în ele și nu mai vorbesc cu nimeni despre frământările lor interioare.

Femeia VĂRSĂTOR: 

Deși aceste native îți lasă impresia că nu le pasă de părerea celor din jur, este exact invers. Cu cât sunt mai afectați de persoana care îi critică, cu atât suferă mai mult.

Se știe despre ele că sunt persoane visătoare și în momentul în care cineva încearcă să le aducă cu picioarele pe Pământ sau când cineva le cere prea multe detalii despre viața lor persoană, se supără și se lasă afectate.

Femeia PEȘTI: 

Nativele născute sub acest semn zodiacal sunt profund afectate în momentul în care cineva nu le lasă să-și spună părerea. De asemenea, sunt persoane suspicioase și au impresia de cele mai multe ori că persoanele din jurul lor vorbesc cu subînțeles.

Deși sunt femei sensibile, sunt și adevărate luptătoare. Sunt afectate de fiecare dată când trec printr-o dezamăgire în dragoste sau un eșec pe plan profesional, însă trec peste toate cu capul sus.