Ești superbă

Top 6 cele mai cheltuitoare zodii de femei – Își pun partenerii pe fugă!

Unii bărbați nu se supără dacă cheltui tot salariul pe haine sau pe cosmetice, însă trebuie să existe un echilibru. Unele femei pur și simplu nu se pot abține și acest lucru este deranjat pentru majoritatea bărbaților.

Dacă știi că ești o femeie care nu poate păstra banii în portofel prea mult timp, atunci nu ai nici o șansă să ai o relație cu un bărbat taur, cu un nativ din zodia fecioară sau capricorn. Trebuie să îți ții în frâu acest viciu pentru că nu veți rezista mult împreună.

Femeia BERBEC:

Nativele acestei zodii nu trebui să și folosească ce cumpără. Li se pune pata pe ceva și chiar dacă nu au nevoie, cheltuie și ultimii bani sau chiar banii de facturi pe acel lucru. Nu este vorba de egoism, doar că nu se pot abține.

Femeia GEMENI:

Uneori, femeile gemeni nu se gândesc la ziua de mâine și cumpără tot ce le pică în mână. Chiar dacă au haine pe care nu au unde să le mai pună, nu le pasă. Ele consideră că mereu este loc pentru mai mult și că nu au niciodată suficiente lucruri. Trebuie să fie mai cumpătate dacă vor să-și păstreze iubitul.

Femeia LEU:

Nativele acestei zodii sunt disperate după lucrurile scumpe. Nu se pot abține de la cheltuieli exagerate și prețul acestora nu le va afecta doar financiar, ci le va afecta și viața personală, de cuplu.

Femeia SCORPION:

Femeile născute sub acest semn zodiacal cheltuie foarte mult atunci când are probleme pe plan emoțional. Dacă are probleme în dragoste nu stă pe gânduri și cheltuie toți banii la saloanele de înfrumusețare sau la spa.

Femeia SĂGETĂTOR:

Femeile săgetător vor cumpăra mereu lucruri inutile, dar preferatele lor sunt gadget-urile. Deși nu le folosesc, vor să știe că sunt acolo. Sunt obsedate de tehnologie și vor să aibă întotdeauna ultimul model de telefon chiar dacă al lor funcționează perfect.

Femeia VĂRSĂTOR:

Nativele născute în vărsător se plictisesc destul de repede și vor mereu o schimbare în viața lor, chiar dacă este vorba de haine noi sau de altă mobilă prin casă. Nu țin cont că vor rămâne fără bani, își fac orice plăcere.

11 motive pentru care bărbații aleg să plece de lângă femeia pe care o iubesc

Tuturor ne place să fim îndrăgostiți, mai ales dacă întâlnim bărbatul sau femeia visurilor noastre. Dragostea este cel mai frumos sentiment, însă uneori nu durează toată viața. Bineînțeles că trebuie să fie vina cuiva sau a ambilor parteneri.

După ce te muți cu partenerul tău într-o locuință, începi o familie și vă construiți întregul viitor împreună. Însă, această fantezie se termină atunci când bărbatul de lângă tine alege să iasă din relație și această plecare te face să te întrebi cu ce ai greșit.

Iată câteva motive pentru care bărbații aleg să iasă din relații:

1. Bărbații simt că sunt mai mult judecați decât apreciați de partenera lor. Nu poți ”repara” pe cineva într-o relație sau să aștepți să se schimbe. Trebuie să îi accepți așa cum sunt și dacă nu este suficient, nu este de mirare că aleg să plece.

2. Se simt intimidați de succesul femeii. Dacă o femeie este cea care câștigă banii în casă sau dacă ea este cea care este mereu în centrul atenției, bărbații nu pot suporta întotdeauna aceste sentimente și aleg să iasă din relație.

3. Dacă crede că îl minți și nu vrei să vorbești despre asta, va deveni distant. Chiar și o minciună oricât de mică poate conduce la o minciună mai mare. Astfel, el nu poate să mai aibă încredere că nu l-ai mințit și în legătură cu trecutul tău.

4. Conexiunea pe care ați avut-o la început a dispărut, ceea ce înseamnă că nu mai există nici relații intime. Chimia și scânteile sunt necesare pentru a avea o relație sănătoasă și puternică.

5. Odată ce te muți împreună cu el, un bărbat îți pierde interesul. Dacă nu mai aveți interacțiuni romantice, atunci e ca și cum ai locui cu un coleg de apartament obișnuit.

6. Se simte sufocat. Dacă nu îi oferi independență, bărbatul de lângă tine va pleca imediat. Poate că pentru o femeie nu este neapărat nevoie de libertate, însă un bărbat vrea să aibă și doar timp pentru el.

7. Dacă vorbești prea mult despre relațiile tale din trecut, bărbații se sperie. Nimănui nu-i place să fie comparat.

8. Gelozia. Dacă o femeie este mult prea geloasă și paranoică fără nici un motiv plauzibil, atunci bărbatul de lângă ea va fugi imediat. Bărbaților nu le place drama și nu le plac crizele de gelozie.

9. Atunci când vine vorba de copii, bărbații se sperie pentru că lucrurile încep să devină serioase. Uneori, nu le place să-și asume responsabilitatea și de aceea aleg să rezolve problemele plecând. Da, uneori bărbații sunt foarte lași.

10. Dacă înfățișarea ta s-a schimbat sau dacă te-ai mai îngrășat, bărbaților s-ar putea să nu le placă. Este un cliche că bărbații pleacă, dar de obicei bărbații sunt foarte atenți la aspectul fizic al unei femei.

11. Nu îl sprijini și nu crezi în el. În spatele unui bărbat de succes, se află mereu o femeie puternică. Trebuie să îi oferi bărbatului de lângă tine multă încredere și să-l susții în tot ce face pentru că altfel nu se va simți apreciat.

8 obiceiuri pe care femeile le au și care îi enervează la culme pe bărbați

Femeile au cu siguranță o listă foarte lungă cu lucrurile pe care le urăsc la bărbați. Probabil această listă presupune faptul că se plimbă prin cameră în lenjerie intimă, că nu spală vasele după ce mănâncă sau că-și aruncă peste tot șosetele.

Într-o relație, trebuie să existe comunicare și astfel, să se rezolve problemele. Iată care sunt cele mai enervante lucrurile pe care le fac femeile și care îi aduce pe bărbați în culmea disperării:

1. Iei mâncarea din farfuria lor.

Bărbaților nu le place să împartă mâncarea. Probabil că tu gândești că nu este mare scofală, dar pentru ei este. Preferă să cumpere o altă porție de cartofi prăjiți, de exemplu, decât să iei din farfuria lor.

2. Bârfa.

Nu orice femeie iubește bârfa, însă cele care o fac nu sunt prea agreate de bărbați. De ce? Nu pentru că nu îl interesează ce se întâmplă în viața prietenilor voștri, însă toți bărbații se gândesc că atunci când nu o să mai fiți împreună vei ajunge să-i bârfești și pe ei.

3. Plânsul.

Asta este chiar ciudat, dar bărbații nu pot face față lacrimilor. Poate că ai observat că nici nu plâng foarte des sau atunci când o fac nu știu ce se întâmplă cu ei sau cum să se oprească.

4. Cerșitul complimentelor.

În majoritatea cazurilor este inutil să întrebi un bărbat ce crede despre un anumit obiect vestimentar. Îți vor spune dacă le place sau nu, dar asta ține doar de ei. Deci, nu te mai grăbi să-i întrebi pentru că nu apreciază asta.

5. Îți ia ore întregi să te pregătești.

Bărbații nu se machiază și de obicei au părul scurt și singura alegere pe care trebuie să o ia este între un tricou și o cămașă. Le este foarte ușor să fie gata. Nu prea înțeleg de ce le ia atât de mult fetelor să se pregătească și îi enervează rău când trebuie să aștepte. Dar sunt convinsă că dacă ar fi în locul nostru, le-ar lua și mai mult.

6. Apropourile vagi.

Bărbații, în general, sunt foarte direcți și nu le place când cineva le vorbește în dodii. Ori nu înțeleg la ce se referă, ori se simt prost pentru că nu s-au gândit ei la asta. Deci, data viitoare când vrei să zici ceva, fă-o direct și nu te mai învârti după degete.

7. Te îmbraci inadecvat.

Nu este vorba de îmbrăcămintea sexy, ci despre o ținută care nu se potrivește cu ocazia. De exemplu, să porți tocuri atunci când vă plimbați în parc ar fi stupid sau să porți o fustă scurtă când este frig afară. Bineînțeles că vei arăta bine, dar te vor durea picioarele și vei răci. Bărbatul de lângă tine nu va vrea ca tu să te plângi pe toată perioada plimbării.

8. Ocupi tot dulapul cu hainele tale.

Este normal ca o femeie să aibă mai multe haine decât un bărbat, dar asta nu înseamnă că trebuie să-i ocupe și spațiul lui din dulap. Este foarte frustrant pentru un bărbat când se întâmplă astfel de lucruri.

Adaugă comentariu

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.