EștiSuperbă.ro

Zodia care nu-și va găsi niciodată perechea

Probabil că toate femeile se așteaptă să existe undeva în lume un Făt-Frumos și pentru ele. Acest gând le consolează atunci când se simt singure și mai ales după despărțirile dureroase. Astrele vin și de această dată în ajutorul nostru și ne dezvăluie care este zodia care va rămâne singură pentru tot restul vieții.

Zodia VĂRSĂTOR este cea care nu își va găsi sufletul-pereche.

Oricât va căuta, nu va simți niciodată că un bărbat este bun pentru ea. Nativele născute în această zodie sunt complexe și sunt foarte pretențioase, de aceea nu există în zodiac nici un bărbat perfect pentru ele. Au o personalitate unică și nu se mulțumesc cu puțin. Nu spune nimeni că nativele acestei zodii vor muri singure sau că nu vor avea niciodată un partener. Unele dintre ele chiar au căsnicii frumoase și au alături bărbați cu care se înțeleg foarte bine, însă nu vor fi niciodată pe deplin fericite și împlinite. Nu vor simți sentimentul acela de întreg. Vor avea o senzație continuă că le lipsește ceva și că nu este ceva în neregulă.

Dacă ești născută în această zodie, cel mai bine este să te orientezi către un nativ din aceeași zodie ca și tine pentru că nimeni nu te va înțelege mai bine decât cineva născut în aceeași zodie ca și tine. Aveți aceeași calități și aceleași defecte și veți încerca să vă înțelegeți reciproc. Nici măcar corespondentul tău masculin nu va fi potrivit pentru tine pentru că zodia ta este unică și va scoate din sărite pe oricine, mai ales pe partenerul său de viață.

Se poate să meargă o relație și între un vărsător și un berbec, o balanță sau gemeni. Între un vărsător și un berbec va fi atracție pentru că au în comun focul și pasiunea, între vărsător și gemeni va predomina independența, iar între un vărsător și o balanță va exista multă înțelegere la un nivel înalt, încât va crede că balanța este alesul.

Nativele acestei zodii nu își găsesc perechea și din cauza firii lor independente. Le place să se distreze și iubesc diversitatea. Cu greu reușesc să stea cu un singur bărbat și atunci când se află într-o relație se simt presate și simt că se sufocă.

Astfel, zodia vărsătorului este cea mai complicată zodie, cu o personalitate unică. Acest semn zodiacal este cel mai ghinionist din tot zodiacul când vine vorba de dragoste.

CITEȘTE ÎN CONTINUARE URMĂTORUL ARTICOL: 

9 lucruri pe care nu trebuie să le faci niciodată pe stomacul gol

”Ești ce mănânci” – toată lumea știe această zicală, însă ce facem înainte de prima masă are un impact major asupra sănătății noastre. Iată 9 lucruri pe care nu trebuie să le faci pe stomacul gol, la nu mai puțin de 2 ore după ultima ta masă.

1. Iei pastile anti inflamatorii.

Aspirina, paracetamolul și alte medicamente anti inflamatorii nu pot fi luate pe stomacul gol. Nu numai că li se reduce efectul , dar cauzează și probleme grave de sănătate, precum sângerări gastrice.

Sfat: Laptele scade efectul negativ al acestor medicamente.

2. Bei cafea.

Chiar și cafeaua fără cofeină poate produce un acid care poate cauza arsuri ale inimii sau probleme ale sistemului digestiv dacă este consumată pe stomacul gol. Bând cafea înainte de micul dejun poate conduce la un deficit de serotonină și vei avea o stare mohorâtă toată ziua.

Sfat: Dacă ai obiceiul de a consuma cafea dis de dimineață, bea-o cu lapte sau frișcă: laptele reduce efectele negative.

3. Bei alcool.

Fără să mănânci, efectul alcoolului se dublează și vei avea migrene mari. Efectul negativ al alcoolului are efecte majore asupra organismului nostru. Ne afectează ficatul, inima i rinichii.

Sfat: Dacă nu poți să refuzi o băutură, alege să bei una fără acid și care să nu conțină mult alcool. Totuși, mănâncă cel puțin un sendwich, ideal ar fi să mănânci unul care să conțină unt.

4. Gumă de mestecat.

Acidul gastric produs în timp ce mesteci gumă distruge interiorul stomacului. Acest lucru poate duce la gastrită. Este științific confirmat faptul că oamenii care consumă gumă de mestecat preferă mâncarea fast food și nu fructele și legumele.

Sfat: Gumele de mestecat conțin îndulcitori naturali care sunt mai puțin dăunători decât zahărul, însă evită-o cât de mult poți și mestecă-o mai puțin de 10 minute chiar dacă stomacul tău este plin.

5. Mergi la culcare.

Foamea și nivelul scăzut de gluten nu ne lasă să adormim și provoacă un somn superficial. Lipsa somnului crește nivelul hormonilor care ne provoacă foame. Acesta este motivul pentru care mâncăm mai mult a doua zi după ce am trecut peste cină.

Sfat: Înfometându-te înainte de a merge la culcare nu este o idee bună. Cea mai bună soluție este să consumi lactate pentru că au magneziu și calciu.

6. Antrenamentul intens.

Este o opțiune să faci exerciții pe stomacul gol și să arzi calorii. În realitate, acest lucru nu influențează cu nimic reducerea grăsimii. Pe de altă parte, vei pierde masă musculară. Și intensitatea antrenamentului este redusă din moment ce corpul nu are energie.

Sfat: Înlocuiește antrenamentul intens cu exercițiile aerobice. Dacă ai probleme digestive, mai bine ia o gustare înainte de a face antrenamentul pentru că activitatea fizică provoacă acid gastric și este periculos pe stomacul gol.

7. Cumpărăturile.

Știm cu toții că atunci când mergem la cumpărături și ne este foame cumpărăm mai multe alimente de care nu avem neapărată nevoie.

Sfat: În afară de o listă de cumpărături făcută dinainte, plătind cu cash te poate ajuta să economisești. Mai multe studii arată că oamenii tind să petreacă mai puțin timp când plătesc cu cash decât cu cardul de credit.

8. Sucul de citrice.

Acidul din sucul de citrice irită stomacul gol, ceea ce este mai ales periculos pentru cei care au un început de gastrită sau pentru cei care nu au, crește riscul de a avea această a problemă.

Sfat: Sucul de citrice dimineața îți poate aduce beneficii dacă îl diluezi cu apă.

9. Cearta.

Specialiștii au demonstrat că foamea te face mai nervos. Se întâmplă pentru că îți trebuie energie pentru a te controla, ceea ce nu se întâmplă dacă ai stomacul gol.

Sfat: Dacă nu ai timp să mănânci înainte de o discuție serioasă cu partenerul tău, bea ceva cald. Conversația va fi mult mai amiabilă.