EștiSuperbă.ro

Zodii de femei cu noroc la bărbați – Nu au probleme în dragoste!

Nu toată lumea are noroc în dragoste și acest lucru nu are legătură neapărat cu aspectul fizic sau cu modul de a flirta, ci are legătură mai mult cu semnul zodiacal sub care suntem născuți.

Astrele ne dezvăluie care sunt zodiile feminine din zodiac care au mare succes la bărbați și care nu au niciodată de ce să se plângă când vine vorba de relații. Iată care sunt acestea:

Femeia GEMENI: 

Nativele născute sub acest semn zodiacal sunt vesele, sociabile și spontane. Bărbații nu pot sta departe de aceste femei și sunt atrași de ele ca un magnet. Poate că te întrebi ce fac aceste femei atât de special pentru a atrage bărbații.

Ei bine, se simt bine în pielea lor. Nu fac nimic special pentru a le atrage atenția bărbaților, însă au un farmec aparte și o capacitate de a suci mințile oricărui bărbat.

Femeile gemeni sunt și foarte inteligente și au mare încredere în forțele proprii, iar bărbații sunt atrași de aceste lucruri. Chiar dacă au mulți admiratori, aceste femei nu își găsesc din prima bărbatul ideal.

Femeia LEU: 

Aceste femei sunt pasionale, independente și senzuale. Nu este de mirare că bărbații sunt topiți după aceste femei. Nu sunt ușor de cucerit și preferă să-și țină partenerii pe jar.

Aceste femei atrag bărbații ca un magnet pentru că știu exact cum să păstreze suspansul și sunt misterioase. Nu spun niciodată totul deodată și acest lucru îi face pe bărbați să se gândească tot timpul la ele.

Femeile leu nu sunt niciodată mulțumite cu ce au și sunt ambițioase. Acest lucru îi face pe bărbați să vrea să le cunoască și mai mult și le stârnește interesul.

Femeia SĂGETĂTOR:

O altă femeie râvnită de bărbați este femeia săgetător. Nu ai nici o șansă dacă concurezi cu una dintre aceste native la inima unui bărbat pentru că ea va câștiga întotdeauna.

Aceste femei au o poftă remarcabilă de viață și o energie care îi obosește de cele mai multe ori pe cei din jur. Pentru a avea o astfel de femei în viața ta, este nevoie să o cucerești din toate punctele de vedere.

Sunt independente și nu sunt disponibile la orice oră. Acest lucru îi excită pe bărbați și toți își doresc o astfel de femeie în viața lor.