EștiSuperbă.ro

Zodiile de care trebuie neapărat să te ferești. Perechile de zodii care nu se vor înțelege niciodată!

Perechile de zodii care nu se vor înțelege niciodată. Oricât de mult și-ar dori, aceste zodii se vor lovi de lucruri și situații în care vor fi în contradicție.

Berbec nu se va înțelege cu…

Pești. Ești prea practic și puțin detașat pentru Pești care sunt prea sensibili și emoționali. Va fi nevoie de multă muncă și efort pentru a face ca această relație să funcționeze și sunteți puțin nerăbdător și prea ocupat pentru a fi într-o relație care cere mai mult de la dumneavoastră.

Taur nu se va înțelege cu…

Gemeni. Acești nativi sunt prea tari și peste orice pentru tine. Îți plac coerența, stabilitatea și rutina, iar Gemenii vor fi întotdeauna „prea mult” pentru tine.

Gemeni nu se va înțelege cu…

Fecioară. La fel ca Taurul, Fecioarele sunt de asemenea practice și iubesc rutina și timpul lor singuri, sunt de asemenea rezervați cu gândurile și sentimentele lor. De aceea, Fecioara va părea întotdeauna prea „liniștită”și oarecum plictisitoare pentru tine.

Rac nu se înțelege cu…

Capricornul. Capricornii sunt un pic detașați și le ia un timp pentru a se atașa sau a avea încredere în cineva. Pe de altă parte sunt grijulii, dăruitori și iubitori. Au nevoie de emoții intense și puternice pentru a fi în poveste.

Leu nu se înțelege cu …

Balanță. Ești prea ciudat și pretențios pentru un nativ în Balanță echilibrat și diplomat. Ai nevoie de un semn mai pasional / de foc ca tine.

Fecioară nu se înțelege cu …

Săgetător. Cele două zodii sunt mereu opuse. Voi doi abia ați putea avea timp să vă vedeți, pentru că probabil că lucrați, iar Săgetătorul probabil că își planifică următoarea călătorie.

Balanța nu se înțelege cu …

Rac. Îți place totul în doze perfecte și îți place totul cu moderatie, motiv pentru care intensitatea Racului te poate face să te simți inconfortabil. Vei simți mereu că nu faci suficient și te va face să te simți vinovat tot timpul.

Scorpion nu se înțelege cu …

Leu. Sunteți amândoi încrezători, fermecători și carismatici și iubiți atenția, care poate deveni competitivă într-o manieră nesănătoasă, pentru că unul dintre voi va încerca întotdeauna să-l stăpânească pe celălalt.

Săgetător nu se înțelege cu…

Taurul. Sunteți perfecționiști și vă plac planurile pentru viitor și îți place să trăiești zi de zi. Veți fi obosit de modul în care un Taur vă va spune cum să vă trăiți viața.

Capricorn nu se înțelege cu …

Berbec. Va exista întotdeauna o lipsă de comunicare între voi doi, deoarece Capricornii sunt privați, iar Berbecii sunt nerăbdători. De aceea va dura pentru totdeauna până când voi doi vă veți deschide unul altuia.

Vărsător nu se înțelege cu …

Scorpionul. Natura ta rebelă și personalitatea neselectivă îl pot eticheta pe Scorpion în mod greșit. Scorpionii nu iartă cu ușurință și le pasă de cum arată în public, în timp ce tu ești mai mult decât un spirit liber.

Pești nu se înțeleg cu…

Vărsător. Nu veți putea ține pasul cu emoțiile schimbătoare ale Vărsătorului, sunteți destul de emoțional și vă place cineva care acordă o atenție deosebită felului în care vă simțiți, scrie teotrandafir.com.