EștiSuperbă.ro

10 cele mai PERICULOASE DIETE – NU trebuie să urmezi niciodată dieta de la numărul 5!

Toate femeile vor să arate bine și să fie cât mai trăgătoare, iar unele dintre ele duc acest lucru la extrem, ținând diverse diete care nu sunt indicate pentru sănătatea lor. Este foarte important să știi dacă dieta pe care o ții este bună și trebuie să te asiguri că nu-ți afectează sănătatea. Iată care sunt cele mai periculoase diete pe care nu trebuie să le urme niciodată.

1. Dieta cu plasture pe limbă.

Un doctor din California a introdus această dietă a plasturelui pe limbă care presupune coaserea unei țesături din plastic pe limba pacientului. Acest plasture cauza dureri îngrozitoare atunci când pacientul trebuia să mănânce. În așa fel oamenii erau nevoiți să consume mai multe lichide și în final să slăbească. Nici o instituție de sănătate nu a acceptat această procedură și doctorul Rob Huizenga spune că ”nu este nici o diferență între această dietă și a ține un pistol la capul cuiva, amenințându-l cu moartea.”

2. Bilele din bumbac.

Această dietă a apărut în industria modeling-ului și consta în mâncarea unei bile de bumbac îmbibate în suc. Nutriționiștii susțineau că dacă mănânci bumbac nu vei mai avea senzația de foame și apetitul va scădea și totodată cantitatea caloriilor din mâncare se va reduce. Această dietă este considerată periculoasă pentru că sistemul digestiv nu mai funcționează cum trebuie să nu primești cantitatea necesară de nutrienți de care ai nevoie.

3. Dieta cu Red Bull.

 

În 2009, o mamă din Noua Zeelandă a pierdut 45 de kilograme în 8 luni prin consumarea a 10-14 doze de Red Bull pe zi. Consuma doar cereale ca mâncare solidă. Această dietă a fost întreruptă când femeia a suferit un atac de cord. Ținând această dietă, viața ei a fost pusă în pericol și acum suferă de dureri abdominale severe.

4. Dieta somnului.

Această dietă a devenit populară în momentul în care Elvis Presley a început-o în anul 1970 pentru că nu încăpea în costumele pentru scenă. Această dietă presupune consumarea unor pastile care îți sedează corpul pentru câteva zile. Din cauza înfometări, corpul este nevoit să ardă caloriile deja existente în organism. Această dietă nu este sănătoasă pentru că de fiecare dată apar probleme la stomac și aceste pastile provoacă dependență.

5. Dieta prin perforarea urechii.

Această dietă presupune o intervenție chirurgicală ce constă în perforarea cartilagiului interior de la fiecare ureche. Acest procedeu durează câteva luni. Nutriționiștii spuneau că această perforare stimula punctul de presiune care controlează apetitul și reduce poftele de dulce, ceea ce favorizează arderea grăsimilor. Nu există nici o dovadă că această dietă dă rezultate și totodată provoacă mari probleme de sănătate.

6. Dieta cu mâncare pentru copii.

Antrenoarea de fitness Tracy Anderson a inițiat această dietă care presupune înlocuirea a 3 mese normale cu 14 boluri de mâncare pentru copii în fiecare zi. După asta, actrița Jennifer Aniston a susținut că a slăbit 3 kilograme cu această dietă și tehnica de slăbire a devenit populară. Această dietă poate încetini metabolismul.

7. Dieta cu țigări.

În anul 1930 compania de tutun Lucky Strike susținea că dieta cu tutun este foarte eficientă pentru că nicotina reduce apetitul. Reclamele spuneau că femeile, dacă vor să slăbească, trebuie să nu mai mănânce între mese și în loc să fumeze. Vânzările au fost foarte mari, până când femeile au început să facă cancer pulmonar.

8. Dieta teniei.

Această dietă presupune consumarea unor pastile ilegale. Consumându-le, în interiorul organismului cresc tenii care absorb mâncarea. După puțin timp s-a constatat că aceste tenii de dezvoltă și la nivelul creierului ceea ce poate provoca grave probleme de sănătate. În 1014 o adolescentă din Florida a dezvoltat în interiorul ei zeci de tenii în interiorul intestinelor după ce mama sa i-a dat fără să știe aceste pastile pentru a concura la un concurs de frumusețe.

9. Dieta HCG:

 

Această dietă presupune injectarea unui hormon care se găsește în urina femeilor însărcinate. Acest hormon se presupune că accelerează pierderea în greutate. Este cunoscut sub numele HCG și trebuia injectat o dată pe zi. Bineînțeles că s-a descoperit mai târziu că nu ajută cu nimic pierderea în greutate.

10. Dieta cu tubul de hrănire.

Această dietă era cunoscută mai ales în rândul viitoarelor mirese și consta într-un tub de hrănire care promitea slăbirea. Se spunea că slăbești 9 kilograme în 10 zile. O parte din dietă consta introducerea unui tub prin nas și aducerea lui până în stomac și alimentarea pacientului cu lichide care conțineau proteine și vitamine. Această dietă consta în înfometare și organismul era nevoit să ardă grăsimea deja prezentă în corp. Medicii au renunțat la această procedură după ce au fost probleme severe la nivelul cartilagiului nasului și probleme la stomac.

CITEȘTE ÎN CONTINUARE URMĂTORUL ARTICOL: 

Cu ce VEDETĂ semeni în funcție de SEMNUL tău ZODIACAL – SCORPIONUL se aseamănă cu Leonardo DiCaprio

Astrele vin în ajutorul nostru de fiecare dată, fie că este vorba despre relații sau despre sănătate. De această dată, astrele ne dezvăluie cu ce vedetă ne asemănăm în funcție de semnul tău zodiacal.

BERBEC: 

Nativii acestei zodii sunt cei mai loiali din horoscop, însă sunt destul de independenți și încăpățânați. Au un entuziasm mare pentru viață chiar dacă uneori sunt prost dispuși.

Compatibilități romantice: leu, săgetător, gemeni, vărsător.

Celebrități din zodia berbec: Mariah Carey, Reese Witherspoon, Keira Knightley, James Franco, Victoria Beckham, Seth Rogen, Emma Watson, Marc Jacobs, Paul Rudd, Alessandra Ambrosio.

TAUR: 

Nativii născuți în această zodie sunt cei mai petrecăreți din zodiac și sunt cunoscuți pentru tenacitatea lor. Sunt de încredere și uneori pot fi încăpățânați. Taurii sunt ambițioși nu renunță ușor la țelurile lor.

Compatibilități romantice: fecioară, pești, capricorn.

Celebrități din zodia taur: Adele, Gigi Hadid, Channing Tatum, Dwayne Johnson, David Beckham, Kelly Clarkson, Jack Nicholson, Janet Jackson, Audrey Hepburn, Sofia Coppola, Cate Blanchett.

GEMENI: 

Cei născuți sub acest somn zodiacal au o personalitate dublă. Sunt inteligenți, creativi, însă uneori sunt foarte misterioși. Având mai multe personalități, această dualitate îi face să fie iraționali și agitați.

Compatibilități romantice: balanță, vărsător, berbec.

Celebrități din zodia gemeni: Kayne West, North West, Mary-Kate și Ashley Olsen, Angelina Jolie, Naomi Campbell, Princem Tupac, Johnny Dep.

RAC: 

Racii sunt sensibili și sentimentali, însă nu arată mereu ce simt. Atunci când sunt înconjurați de iubire nu se feresc să arate afecțiune și sunt prieteni de nădejde.

Compatibilități romantice: taur, scorpion, fecioară.

Celebrități din zodia rac: Selena Gomez, Chace Cawford, Mindy Kaling, Nelson Mandela, Kevin Hart, Sonia Sotomayor, Khloe Kardashian.

LEU: 

Leii vor mereu să fie în centrul atenției și țin foarte mult la nevile și la dorințele lor. sunt loiali și generoși, însă uneori tind să fie prea autoritari.

Compatibilități romantice: săgetător, berbec, gemeni.

Celebrități din zodia leu: J. Lo, Jennifer Lawrence, Madonna, Barack Obama, Demi Lovato, Kylie Jenner, Cara Delevingne.

FECIOARĂ: 

Nativii acestul semn zodiacal sunt corecți,de încredere, serioși și le place rutina.

Compatibilități romantice: taur, rac, capricorn.

Celebrități din zodia fecioară: Beyonce, Michael Jackson, Zendaya, Nick Jonas, Kibe Bryant, Amy Winehouse, Jennifer Hudson.

BALANȚĂ: 

Balanțele sunt echilibrate, după cum arată și semnul lor zodiacal, și iubesc pacea și liniștea și urăsc drama și certurile.

Compatibilități romantice: vărsător, gemeni, săgetător.

Celebrități din zodia balanță: Snoop Dogg, Matt Damon, Kim Kardashian, Zac Efron, Candice Swanopoel, Ryan Reynolds.

SCORPION: 

Scorpionii sunt extrem de geloși și misterioși. Uneori tind să fie emotivi și cea mai mare calitate a lor este loialitatea.

Compatibilități romantice: rac, capricorn, pești.

Celebrități din zodia scorpion: Drake, Katy Perry, Kendall Jenner, Leonardo DiCaprio, Willow Smith, Hillary Clinton, Emma Stone, Ciara, Anne Hathway.

SĂGETĂTOR:

Nativii acestei zodii sunt extrem de independenți și viața lor trebuie să fie o aventură continuă. Nu sunt adepții angajamentelor pentru că le place schimbarea.

Compatibilități romantice: berbec, vărsător, leu.

Celebrități din zodia săgetător: Nicki Minaj, Miley Cyrus, Taylor Swift, Brad Pitt, Britney Spears, Rita Ora, Jay Z, Amanda Seyfried.

CAPRICORN: 

Cei născuți în acest semn zodiacal sunt ambițioși și au o motivație de fier, de aceea este foarte bine să ai un capricorn în ehipa ta. Sunt inteligenți și competitivi.

Compatibilități romantice: scorpion, taur, fecioară.

Celebrități din zodia capricorn: Kate Moss, Zayn Malik, Jared Leto, Dolly Parton, David Bowie, Eddie Redmayne, John Legend, Sienna Miller, Michelle Obama, Orlando Bloom.

VĂRSĂTOR:

Această zodie este uneori excentrică și imprevizibilă, dar nativii acestei zodii sunt iubitori și jucăuși. Sunt iubitori de adevăr, indiferent cât de greu de acceptat ar fi.

Compatibilitate romantică: gemeni, balanță, vărsător.

Celebrități din zodia vărsător: Harry Styles, Justin Timberlake, Ellen DeGeneres, Oprah Winfrey, Jennifer Aniston, Michael Jordan, Bob Marley, Alicia Keys.

PEȘTI: 

Cei din această zodie sunt sensibili, grijulii, miloși și sinceri. Dacă ai un prieten născut în această zodie, prietenia voastră va dura toată viața.

Compatibilități romantice: scorpion, rac, capricorn.

Celebrități din zodia pești: Rihanna, Justin Bieber, Adam Levine, Drew Barrymore, Wueen Latifah, Kesha, Chris Martin, Rebel Wilson, Ruth Bader.