EștiSuperbă.ro

10 POVEȘTI ÎNGROZITOARE de la coafor care îți vor face pielea de găină

Când te gândești la o experiență îngrozitoare de la coafor, probabil te gândești la momentul în care ai cerut să ți se taie un centimetru din vârfuri și ți s-au tăiat trei( sau cinci). Într-adevăr acest lucru poate fi traumatizant, pot garanta că acest lucru nu este nici pe departe la fel de groaznic ca aceste 10 povești horror. Ele îți vor face în mod cert pielea de găină. Probabil data viitoare nu vei desconsidera atât de mult coaforul tău pentru că vei realiza într-un final că sunt și ei oameni.

Aruncă o privire:

1. Ai auzit asta?

Maria: ”Ca cineva care a fost frizer, vă rog să vă spălați în spatele urechilor! Mai mulți oameni decât crezi uită să se spele în spatele urechilor și sunt albi, gălbui sau verzi pe pliurile din spatele urechilor! Este urât și miroase!”

Scârbos! Deci, asigură-te că te speli în spatele urechilor înainte de a merge la coafor. În mod cert, frizerii trebuie să se confrunte și cu lucruri mai groaznice decât crezi când vine vorba de tăierea părului!

2. Problemă dificilă cu părul încurcat

 

Emilia: ”Odată o femeie și-a adus fiica de 8 ani pentru a-i aranja părul. Mama(era foarte drăguță), iar fetița era cel mai dulce și politicos copil pe care-l văzusem. Din nefericire, părea că mama ei nu i-a îngrijit niciodată părul! Părul sărmanei fetițe era atât de murdar și încurcat încât a fost nevoie de 3-4 oameni care să lucreze la părul ei în același timp aproape 3 ore ca să-l descurce și să-l spele pentru a putea apoi să-l ruleze la perie. Nu voi uita niciodată acea fetiță dulce și cât de recunoscătoare era pentru părul ei frumos.”

Nu îmi vine să cred! Cine nu are grijă de părul copilului sau? Poate că femeia credea că este de datoria frizerului să se ocupe de părul fiicei ei o dată pe lună. Este cert faptul că acest lucru nu ar trebui să se întâmple niciodată și nu știu de ce această mamă nu a fost complet rușinată de acest lucru. Binecuvântează Doamne frizerii! Normal că fetița a apreciat efortul lor pentru a arăta bine din nou!

Nu neglija părul copilului tău, este multă muncă pe care trebuie să o faci singură acasă, dar va merita!

3. Noduri grozave

Felicia: ”Frizerul meu spune că avea o doamnă care își aducea copilul pentru a-l tunde, dar niciodată nu-l pieptăna. Frizerul meu a trebuit să-și petreacă mai mult de 45 de minute încercând să-i descurce nodurile din părul unu copilaș.”

”Cred că în cele din urmă a renunțat la client pentru că nu merita costul tunsorii să-și petreacă mai mult de o oră doar pentru descurcatul părului.”

Este trist să auzi că mamele nu au grijă cum ar trebui de părul copilului lor. Este de înțeles că unele tipuri de păr îți dau bătăi de cap, dar nu există nici o scuză pentru neglijarea lui. Nu este o experiență plăcută nici pentru frizer, nici pentru copil. Vor crește cu păreri proaste despre ei și despre experiențele la coafor.

Acest frizer a fost nevoit să petreacă 45 de minute doar pentru a descurca părul copilului înainte de a-l tunde. OUCH!

4. Mai bine mai târziu decât niciodată

Eugenia: ”Odată am fost nevoită să expediez o doamnă după ce a făcut o rezervare pentru îndepărtarea extensiilor. Tipul lor era cel cu lipici, dar stilistul tău ar trebui să-ți spună că trebuie să-l ții maxim 3 luni. Nimeni nu i-a spus acest lucru doamne respective. Extensiile stăteau acolo de 7 luni! Au fost extensii de aproximativ 7 centimetri lățime care s-au încâlcit în bucăți de lipici pentru păr (nu ceea ce foloseam noi). Pentru mine, singurele ei opțiuni erau să se tundă scurt sau să se radă în cap.”

Această femeie a avut într-adevăr o experiență neplăcută și acum este nevoită să suporte consecințele.

5. Acum, creșterea părului!

Roxana:” Mama mea a fost coafeză în anul 1960. În timpul stilului ”beehive”. Oamenii nu își spălau părul săptămâni întregi! Doar îl dădeau cu fixativ pentru a rămâne așa pentru că era foarte complicat de realizat. Acest lucru însemna o mulțime de purici, păduchi, și uneori gândaci. Din anumite motive, acest lucru nu a deranjat-o niciodată pe mama mea, dar auzind despre asta, nu am vrut să dau niciodată peste astfel de oameni la locul de muncă.”

Nu mi-am imaginat niciodată că moda și stilul vor cântări mai mult decât curățenia! Poate fi un gandac acolo chiar acum!Eww!

 

6. Chiar este găinaț

Silvia: ”Înapoi în acea zi, mama mea a fost la coafor. Mi-a relatat o poveste de când a intrat un individ cu găinaț de pasăre pe cap/pe spatele capului. Cred că pasărea și-a făcut nevoile pe el și nu a observat sau ceva…”

Poți să-ți imaginezi? Acest lucru chiar e dezgustător. Să sperăm că frizerul nu a știut de excrementele de pasăre, altfel și-ar fi ieșit din minți!

Fii atent la excrementele de pasăre! Este dezgustător pentru cine trebuie să te spele!

7. Scoate-mă de aici!

Emilia: ”Sora mea este coafeză și a luat odată scabie de la un copil. Se pare că mama lui știa că are, însă nu i-a spus surorii mele până nu a plecat! Yuck!”

Acest lucru este complet inacceptabil! Este corect ca acel copil să se tundă, dar ai puțină milă și pentru frizer care trebuie să-și ia niște măsuri de precauție. Deci, a nu spune cuiva condiția în care se află copilul tău înainte de a intra în contact cu el nu este grozav deloc.

Asigură-te că îi spui frizerului orice problemă ar avea copilul tău pentru a-ți lua niște măsuri de precauție.

8. Poți prăji un ou!

Cătălina: ”Cu mult timp în urmă, am spălat și am tuns părului unui adolescent care părea că nu s-a mai spălat de luni de zile. După ce l-am tuns, am încercat să-i înmoi părul în chiuvetă și apa nu a stat pe el din cauza acumulării de grăsime. Am văzut multe lucruri în timpul carierei mele de stilist, dar acest caz a fost cea ma oribilă experiență!”

Probabil că este nevoie de mult săpun pentru a îndepărta grăsimea! Păcat că adolescentul nu era capabil să-și curețe propriul păr. Oare ce o fi în capul lor?

Încearcă să ai puțin respect pentru persoana care trebuie să te spele pe cap!

9. Nu este deloc în regulă!

Mihaela: ”Am avut o clientă care a venit într-o zi și care avea părul până la jumătatea spatelui. Voia doar o îngrijire. Am spălat-o și am început să o pieptăn și deodată am simțit un miros care părea a fi similar cu cel a scalpului uscat(dar nu întocmai). M-am uitat mai îndeaproape și am văzut ”fulgi” translucizi. Erau ouă de păduchi mici, alungite și negre.”

Cine nu observă și nu se tratează de așa ceva?Nu cred că este treaba frizerului să rezolve această situație.

10. Tunsoare emoțională.

Simona: ”Aceasta este o poveste de groază puțin diferită, dar stilistul meu a avut odată o clientă cu părul foarte lung, trecut de zona lombară, care voia să-și doneze părul pentru scopuri caritabile. TOT părul. Această femeie cu părul aproape până la coapse a spus că vrea o tunsoare băiețească și că-l donează pe tot. Femeia plângea tot timpul. Stilistul a continuat să întrebe dacă este hotărâtă, iar femeia era ferm convinsă că vrea să ajute oamenii cu cancer și i-a spus să continue  și să ignore lacrimile. Alți clienți continuau să vină și probabil credeau că maltratează acea sărmană femeie.”

Cu siguranță părea că o să-i lipsească părul lung, dar este mare lucru să-l pui pe stilist să-ți suporte plânsul din timpul tunsului.