EștiSuperbă.ro

10 produse pentru femei pe care le folosesc și bărbații – Nici un bărbat nu recunoaște că folosește numărul 7!

Cine sune că produsele pentru femei sunt doar pentru femei? Unii bărbați folosesc produsele de îngrijire pentru femei și nu se rușinează să vorbească cu ceilalți despre asta. Până la urmă îngrijirea este foarte importantă.

1. Șamponul uscat.

Da, și bărbații sunt ocupați și nu au mereu timp să se spele pe păr, chiar dacă îl au mult mai scurt decât femeile.

2. Măști de față sau creme hidratante.

”Nu folosesc mereu aceleași produse, îmi place să încerc cât mai multe. În casă există măștile soției și măștile mele, nici nu o las să le folosească pe ale mele. Da, folosesc măști de față și nu-mi este rușine să recunosc.”, spune un bărbat din Texas.

”Soțul meu folosește măști de față ,chiar și pentru scoaterea punctelor negre, dar să nu-i spuneți că v-am spus”, a spus soția unui bărbat din America.

3. Și bărbații își fac pedichiura.

”Nu este exact un produs, însă când spui ”pedichiură” te gândești la femei. Orice bărbat ar trebui să dea o șansă acestei tehnici de înfrumusețare și îngrijire. În plus, este relaxant”, spune un bărbat din Cehia.

4. Exfoliant pentru față.

”Scrub-ul pentru față mă ajută cu problemele de ten, precum acneea. Îmi lasă fața curată și moale toată ziua. De asemenea, mă ajută și în cazul acneei de pe corp.”, spune un bărbat din Irlanda.

5. Șervețele demachiante.

”Nu trebuie neapărat să fie un demachiant scump, dar să aibă un miros natural și să îmi îndepărteze transpirația fără să mai fie nevoie să mă spăl pe față. Le țin în mașină, în baie sau în geanta de la serviciu.” , zice un bărbat din Londra.

6. Loțiunile de corp.

”Îmi plac cel mai mult loțiunile care miros frumos și puternic, dar care sunt și naturale. În plus, le prefer pe cele care au un gramaj mai mare pentru a nu se termina repede.”, spune un bărbat din Noua Zeelandă.

7. Colanți.

”Nu știu ce să zic, dar colanții sunt foarte mișto! Îi folosesc atunci când merg la alergat sau când merg cu bicicleta. Nu judecați!”, spune un bărbat din Germania.

8. Băuturile pentru femei, pentru că sunt dulci.

”Nu am înțeles niciodată de bărbații trebuie să consume băuturi foarte tari și spirtoase. Mie îmi plac băuturile dulci, asta înseamnă că sunt mai puțin masculin? Nu cred!”, spune un bărbat pe contul lui de Facebook.

9. Corector.

”Și bărbații au complexele lor. De exemplu, eu am pistrui și nu îmi plac, de aceea folosesc dese ori corector pentru a-i estompa.”, spune un bărbat din Italia.

10. Absorbante.

”Filmul ”Ea este un bărbat” m-a învățat că absorbantele sunt foarte utile atunci când îți sângerează nasul.”, spune un bărbat din Franța.

Alți bărbați s-ar putea să-i judece pe cei care folosesc aceste produse pentru femei, însă nimeni nu ar trebui să se simtă rușinat de acest lucru. Fiecare este liber să facă ce vrea, iar masculinitatea nu se măsoară în astfel de lucruri, îngrijirea este mai importantă. Cum femeile vor să aibă drepturi egale cu cele ale bărbaților, și bărbații vor să nu fie judecați pentru alegerile pe care le fac în materie de îngrijire.

CITEȘTE ÎN CONTINUARE URMĂTORUL ARTICOL: 

8 lucruri neașteptate pe care bărbații și le doresc de la partenera lor

Mulți bărbați au fost atât de mult timp singuri încât le este greu să se adapteze când intră într-o relație. uneori le este imposibil să renunțe la vechile lor obiceiuri atunci când intră într-o relație pentru că de vechile obiceiuri scapi cu greu.

După ce febra fluturașilor din stomac s-a dus, iese la iveală adevărata persoană și începi să o vezi cum este ea de fapt. Sunt anumite aspecte care sunt nerealiste ,dar și deranjante. Dacă ți se întâmplă ca partenerul tău să fie nerespectuos sau să facă gesturi care să te deranjeze, amintește-i că nu mai este singur.

Dacă îi pasă de tine și vrea să te aibă în continuare alături, va avea grijă la comportamentul lui și și-l va revizui. Iată cele mai nerealiste și neașteptate lucruri pe care bărbații și le doresc de la partenerele lor când sunt într-o relație.

1. Trebuie să-i speli lenjeria și hainele murdare.

Probabil că majoritatea bărbaților cred că sunt încă la mămica acasă, ori au crescut cu preconcepția că femeia trebuie să facă acest lucru. totuși, nu este mare lucru și poți face asta dacă nu te deranjează, însă nu trebuie să întindă coarda și cel mai bun lucru ar fi să te întrebe dacă te deranjează sau nu.

2. Trebuie să le gătești.

Este vorba din nou de modul în care a fost crescut. Pe vremea bunicilor femeia era cea care se ocupa de toate treburile casnice. Dacă îți face plăcere, gătește-i, dar dacă insistă și tu nu ești făcută pentru asta deja este o problemă.

3. Vrea să faceți amor tot timpul.

Dacă te afli într-o relație de puțin timp cu un tip pe care îl placi și el vrea să vă petreceți majoritatea timpului în dormitor, poate ar trebui să-ți pui anumite semne de întrebare. Se știe faptul că bărbații au un libidou mai crescut decât femeile, însă asta nu este o scuză.

4. Vor să fii dintr-o familie înstărită.

Majoritatea bărbaților se gândesc la viitor și dacă femeia pe care o plac este dintr-o familie bogată, atunci este perfect. Se spune despre femei că sunt dese ori pe interes, dar și bărbații pot fi la fel, uneori chiar mai rău decât femeile.

5. Vor să o faceți anal.

Când vine vorba de activitatea din dormitor, mulți bărbați tind să încerce acest lucru. Nu numai că este extrem de dureros dacă o faci fără preludiu sau fără lubrifiant, dar multe femei nu consideră asta o experiență plăcută. De fapt, multe dintre noi nici nu vrem să auzim despre așa ceva.

6. Vor să petreacă mult timp cu prietenii lor.

Nu spune nimeni că atunci când ești într-o relație trebuie să petreci tot timpul cu partenerul sau partenera, însă nu neglija asta. Dacă vrei să te vezi cu prietenii, asigură-te că partenera ta nu este deranjată și că petreci și cu ea timp în mod egal.

7. Trebuie să-i tolerezi comportamentul iresponsabil și imatur.

Nimeni nu trebuie să tolereze ceva ce nu vrea într-o relație. Sunt bărbați care nu se maturizează niciodată și nu cred că există o femeie care să accepte acest comportament tot timpul. Bărbații merg pe premiza: dacă mă place, mă place aș cum sunt.

8. Nu vor ca lucrurile să devină serioase.

Probabil că bărbații nu se simt niciodată pregătiți de o relație serioasă, însă totuși o fac de dragul persoanei iubite. Bărbații au nevoie de mai mult timp pentru a fi siguri de sentimentele lor decât femeile care citesc imediat un bărbat și știu deja cum ar reacționa în diverse situații.

CITEȘTE ȘI: 

7 motive pentru care trebuie să incluzi o a treia persoană în relația ta

Pentru multe persoane numai ideea de a-și împărți partenerul în pat poate fi un motiv suficient de puternic pentru a încheia relația. Acest lucru poate aduce cu sine gelozie și trădare. Totuși, multe cupluri aleg să includă o a treia persoană în relația lor.

Poate că te gândești dacă este cel mai bun lucru pentru relația ta. Până la urmă, nu ai întâmpinat probleme legate de gelozie în relația ta până acum? Să ai o relație deschisă poate fi un lucru complicat, dar greșit. Dacă alegi să faci asta, este posibil să te simți împlinită și satisfăcută în același timp.

Iată 10 dintre motivele pentru care ar trebui să faci asta, sigur…asta dacă este de acord și partenerul tău.

1. Gelozia o să fie dată uitării.

În relațiile deschise trebui să fii deschisă cu partenerul tău în legătură cu orice aspect al vieții. Dacă ești geloasă, trebuie să discui cu partenerul tău și să rezolvați această problemă împreună. Această deschidere către celălalt este cheia către ”moartea” geloziei.

2. Vei avea mai multă încredere în partenerul tău.

Chiar dacă tu și partenerul tău aveți alți parteneri, vă veți simți în siguranță în relația deschisă. În această relație, ambii parteneri se sprijină reciproc și vor ajunge să aibă mare încredere unul în altul și se vor deschide mult mai mult unul în fața celuilalt.

Bineînțeles, nu trebuie să se facă abuz de această încredere pentru că deși este o relație deschisă, odată ce încrederea a fost trădată, nu mai poate fi niciodată la fel.

3. Poți descoperi noi părți ale personalității tale întâlnind oameni noi.

O relație deschisă îți permite să te descoperi pe tine în primul rând și vei ajunge să împărtășești trăiri și sentimente cu persoane noi. Este indicat să mai incluzi o persoană în relația ta și pentru a vedea dacă partenerul tău este ceea ce-ți dorești și dacă poți să-ți construiești un viitor alături de el.

4. Comunicare mai bună.

O bună comunicare face ca o relație să meargă, indiferent de natura ei. cu cât înveți să comunici mai mult, cu atât vei fi dispusă să înfrunți problemele și gândurile pe care le ai.

5. Îți poți satisface dorințele ascunse.

Oricât de mult ți-ai iubi partenerul de viață, nu va putea să-ți împlinească orice dorință, mai ales când vine vorba de viața intimă. Făcând parte dintr-o relație deschisă, vei realiza că o singură persoană nu poate niciodată să te satisfacă în întregime, dar vei înțelege asta și nu vei mai fi obsedată de perfecțiune.

6. Vei petrece mai multe momente intime cu partenerul tău.

Poate că sună ciudat, dar vei vedea că îți va plăcea mai mult să te bucuri de plăcere cu partenerul tău și nu cu a treia persoană. Poți aplica lucruri pe care le-ai descoperit cu el și-ți poți îmbunătăți abilitățile în pat.

7. Relația ta poate deveni mult mai sănătoasă.

Trebuie că înveți să vorbești deschis despre sentimentele și trăirile tale și acest lucru se va întâmpla după ce alegi să ai o relație în 3. totul se bazează pe sinceritate și pe încredere, de aceea trebuie să te deschizi în primul rând sufletește.