EștiSuperbă.ro

10 trucuri de înfrumusețare de pe internet care s-au dovedit a fi dăunătoare

Toate femeile își doresc să fie cât mai atrăgătoare și după o anumită vârstă apelează la tot felul de tehnici de înfrumusețare, însă, uneori, aceste metode pot fi dăunătoare. Femeile nu realizează acest lucru până nu li se întâmplă.

Nu toate informațiile de pe internet sunt de încredere și nu toate trebuie încercate. Unele trucuri chiar nu funcționează și sunt chiar periculoase. Iată câteva trucuri în care nu trebuie să ai încredere niciodată și care îți pot face mai mult rău decât bine.

1. Lacul de unghii pe post de tratament pentru herpesul buzelor.

Este mai bine dacă nu urmezi acest truc pentru că lacul de unghii aplicat pe astfel de rană poate cauza iritații grave care se pot agrava. Mai bine folosește o cremă specială de la farmacie și ia-o după tine peste tot.

2. Lipiciul pentru tratarea punctelor negre.

Este ineficient și foarte periculos. Lipiciul poate cauza alergi și iritații ale ochilor sau ale pielii. Folosește soluții sănătoase pentru a scoate punctele negre precum măștile.

3. Mărirea buzelor acasă.

Această tehnică se folosește încă de când eram mici și constă în băgarea buzelor într-un pahar în care nu mai există aer. Totuși, în locul buzelor lui Angelina Jolie , te vei alege cu o vânătaie în jurul buzelor.

4. Folosirea spray-ului de păr pentru fixarea machiajului.

Femeile care cred că spray-ul de păr merge aplicat și pe față, greșesc amarnic. Fixativul pentru păr nu funcționează ca fixator de machiaj. Încearcă să folosești produse cosmetice special pentru față.

5. Folosirea șamponului de cal.

Acest truc funcționează doar imediat după aplicare. Totuși, probabil că vei fi dezamăgită de faptul că este toxic și îți va face părul subțire și ți-l va deteriora în timp. Mai bine folosește șampoanele de la farmacie sau pe cele din comerț.

6. Aplicarea cartofilor pe pielea grasă.

Nu există nici o îndoială că acest produs nu este dăunător, dar nu trebuie aplicat direct pe piele. Substanțele din cartof pot cauza acnee. Există de altfel mai multe uleiuri speciale pentru îngrijirea pielii.

7. Sucul de lămâie pentru dispariția pistruilor.

Este mai sigur să te dai cu o cremă cu protecție solară care să te protejeze de razele solare. Nu vei scăpa de pistrui cu ajutorul lămâii.

8. Creioanele colorate în locul tușului.

Nu contează cât de cool este ideea, nu încerca asta. Componentele creioanelor colorate sunt periculoase pentru ochi și poși găsi cu siguranță în comerț tot ce îți dorești.

9. Deodorant pentru față.

Deodorantele usucă pielea și efectul lor nu poate aduce nici un beneficiu pielii tale.

10. Unt de arahide în locul cremei pentru ras.

Untul de arahide nu este deloc folositor, îți poate produce iritații grave. Dacă nu vrei să folosești cremă pentru ras, atunci folosește balsam de păr.

12 mistere nerezolvate din istorie care au fost în sfârșit elucidate

De-a lungul istoriei au existat o mulțime de mistere care au fost imposibil de elucidat.Totuși, datorită tehnologiei, unele dintre ele au fost rezolvate sau cel puțin s-a găsit o explicație logică pentru ele.

Este de la sine înțeles că unele lucruri nu pot fi niciodată nerezolvate, dar măcar putem încerca. Iată câteva secrete antice care au fost elucidate de cercetători:

1. Civilizația dispărută din Nazca.

Oamenii din Nazca au devenit faimoși datorită numeroaselor desene de pe suprafața deșertului Nazca din Peru. Există teorii care spun că aceste desene au origini extraterestre, dar cercetătorii au demonstrat că oamenii de acolo au făcut aceste desene pentru a comunica cu zeii.

2. Secretul din subteran de pe Isnsula Paștelui.

Ar trebui să-i mulțumim legendarului Thor Heyerdahl pentru descoperirea misterului de pe Insula Paștelui și a statuilor de acolo. A lansat o expediție pentru a explora insula. A aflat acolo că acele statui ale unor capete au de fapt corp, unele dintre ele având chiar 20 de metri.

3. Mormântul unei balene din Chile.

A fost descoperit un mormânt al unei balene în mijlocul deșertului Atacama din Chile. Cercetătorii nu au putut înțelege cum s-a produs această dispariție a monștrilor marini, dar recent au constatat că s-a datorat poluării.

4. Notele misterioase pe o copie a Odiseei.

O copie a operei lui Homer de acum 500 de ani are niște note pe ea într-o limbă necunoscută. Cercetătorii au descoperit că acele inscripții au fost o invenție a lui Jean Coulon de Thevenot. S-a dovedit și că acele inscripții sunt de fapt o traducere din greacă în franceză.

5. Canalul negru de scurgere din Florida.

Acel canal a fost imposibil de explorat pentru că nu există vizibilitate, însă recent s-a făcut o expediție care a adus rezultate neașteptate: se pare că oamenii a locuit în Florida cu  mai mult timp înainte decât se credea și s-au găsit chiar și unelte.

6. Primul calculator din Grecia.

Primul calculator datează din anul 80-50 înainte de Hristos și recent s-a descoperit scopul lui: era un dispozitiv de navigare. Este chiar uimitor ce fel de dispozitiv au putut oamenii să inventeze în acea perioadă.

7. Armata pierdută din Cambyses II.

În anul 524 înainte de Hristos, armata regelui Persiei s-a întors împotriva Etiopiei. Peste 50.000 de soldați au venit să se lupte, dar au dispărut fără urmă, lăsând doar o legendă în urmă. Specialiștii au descoperit recent rămășițele soldaților și s-a presupus că au murit într-o furtună puternică de nisip.

8. Capul Bosham.

Timp de 2 secole acest cap nu a avut nume pentru că era într-o formă foarte proastă. S-a dovedit că acest cap a făcut parte dintr-o statuie a Împăratului Roman Traian.

9. Roca misterioasă din Valea Moartă.

Această rocă este un mister pentru că nu are cum să existe așa ceva în deșert și mai mult de atât, provoacă impresia că se mișcă. Cercetătorii au găsit o explicație, și anume că se formează gheață iarna și atunci când se topește, provoacă această impresie de mișcare datorită vântului.

10. Dispariția mormântului lui Richard al III-lea.

Corpul lui a fost dispărut pentru că a fost aruncat într-un râu. Specialiștii l-au descoperit recent și testul ADN a demonstrat că este într-adevăr el.

11. Echipajul pierdut de pe Mary Celeste.

Mary Celeste a fost un vapor fantomă care a dispărut fără urmă în anul 1872 cu tot cu echipaj. Cercetătorii au explicat acest fenomen. erau circa 1.700 de butoaie cu alcool la bord și probabil că a luat foc, realizându-se o explozie invizibilă.

12. Un elicopter antic egiptean.

Hieroglifele Abydon dintr-un templu din Osiris au fost provocat multe discuții controversate pentru că reprezintă un elicopter și un tanc. Totuși, cercetătorii au reconstituit hieroglifele originale și au dovedit că de fapt nu era așa ceva, doar că erau deteriorate.

Top 6 cele mai cheltuitoare zodii de femei – Își pun partenerii pe fugă!

Unii bărbați nu se supără dacă cheltui tot salariul pe haine sau pe cosmetice, însă trebuie să existe un echilibru. Unele femei pur și simplu nu se pot abține și acest lucru este deranjat pentru majoritatea bărbaților.

Dacă știi că ești o femeie care nu poate păstra banii în portofel prea mult timp, atunci nu ai nici o șansă să ai o relație cu un bărbat taur, cu un nativ din zodia fecioară sau capricorn. Trebuie să îți ții în frâu acest viciu pentru că nu veți rezista mult împreună.

Femeia BERBEC:

Nativele acestei zodii nu trebui să și folosească ce cumpără. Li se pune pata pe ceva și chiar dacă nu au nevoie, cheltuie și ultimii bani sau chiar banii de facturi pe acel lucru. Nu este vorba de egoism, doar că nu se pot abține.

Femeia GEMENI:

Uneori, femeile gemeni nu se gândesc la ziua de mâine și cumpără tot ce le pică în mână. Chiar dacă au haine pe care nu au unde să le mai pună, nu le pasă. Ele consideră că mereu este loc pentru mai mult și că nu au niciodată suficiente lucruri. Trebuie să fie mai cumpătate dacă vor să-și păstreze iubitul.

Femeia LEU:

Nativele acestei zodii sunt disperate după lucrurile scumpe. Nu se pot abține de la cheltuieli exagerate și prețul acestora nu le va afecta doar financiar, ci le va afecta și viața personală, de cuplu.

Femeia SCORPION:

Femeile născute sub acest semn zodiacal cheltuie foarte mult atunci când are probleme pe plan emoțional. Dacă are probleme în dragoste nu stă pe gânduri și cheltuie toți banii la saloanele de înfrumusețare sau la spa.

Femeia SĂGETĂTOR:

Femeile săgetător vor cumpăra mereu lucruri inutile, dar preferatele lor sunt gadget-urile. Deși nu le folosesc, vor să știe că sunt acolo. Sunt obsedate de tehnologie și vor să aibă întotdeauna ultimul model de telefon chiar dacă al lor funcționează perfect.

Femeia VĂRSĂTOR:

Nativele născute în vărsător se plictisesc destul de repede și vor mereu o schimbare în viața lor, chiar dacă este vorba de haine noi sau de altă mobilă prin casă. Nu țin cont că vor rămâne fără bani, își fac orice plăcere.

Comentarii

Urmareste-ne

Avem o comunitate de facebook foarte activa! Te invitam sa faci si tu parte din ea! Da-ne like pentru a primi toate postarile noastre!

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x