EștiSuperbă.ro

16 TRUCURI de ÎNFRUMUSEȚARE care vor face VIAȚA TUTUROR FEMEILOR MAI UȘOARĂ

Orice femeie știe că a arăta impecabil tot timpul necesită mult timp și efort. Iată 17 trucuri care îți vor face viața mai ușoară și ,cel mai important, vei câștiga foarte mult timp.

1. O alternativă pentru fixarea sprâncenelor.

În loc să folosești gel pentru sprâncene, se recomandă să aplici fixativ pe o pensulă vechie de rimel. Fixează-ți astfel sprâncenele.

2. Albește-ți unghiile.

Unghiile tale s-ar putea să fie galbene dacă folosești oje închise la culoare regulat. Pentru a le face albe din nou, înmoaie dischete demachiante în suc de lămâie și înfășoară-ți unghiile în ale. Pentru a le face să stea, înfășoară-ți-le în staniol. Ține-le așa timp de 10-15 minute, apoi dă-le jos.

3. Amintește-ți de data de expirare a produselor cosmetice.

Mai tot timpul, marile companii care produc produse cosmetice folosesc acest semn pentru a te anunța după cât timp de la desfacere nu mai poți folosi produsul respectiv. Deci, dacă uiți asta, scrie-ți pe sticlă data la care ai desfăcut produsul.

4. Situații de criză atunci când ți se rupe o unghie.

Un pliculeț de ceai obișnuit îți va fi de folos atunci când ai o unghie ruptă. Scoate frunzele de ceai din pliculeț și taie-l în bucăți mai mici în așa fel încât să se potrivească cu zona în care ți s-a rupt unghia. Lipește-l în zona în care este nevoie și taie excesul care iese înafara unghiei. Apoi dă un strat de lac de unghii peste și la final oja finală.

5. Picături de ochi pentru rimelul uscat.

Pentru a aduce rimelul iar la viață, folosește picături de ochi. Pune câteva picături în tubul de rimel ,închide-l și agită-l de câteva ori.

6. Curățarea plăcii de îndreptat părul sau a ondulatoarelor.

Pentru a-ți curăța placa de păr sau ondulatorul ,amestecă praf de copt cu hidrogen proxid și sterge-le cu o bucată de pânză.

7. Folosește fard de obraz pentru a face rujul să fie mat.

Pentru a-i da rujului o finisare mată, folosește blush-ul. Fii atentă să folosești nuanța corectă.

8. Manichiura perfectă.

Înainte de a aplica oja, aplică puțin balsam de buze sau vasilină pe pielea din jurul unghiilor. Acest lucru va împiedica oja să se întindă și pe piele.

9. Protejează-ți produsele cosmetice în timpul călătoriilor.

Pentru a te asigura că pudra ta, fardul de obraz, și fardurile de ochi nu se vor sparge  în timp ce călătorești,pune dischete demachiante pe ele.

10. Farfurie pentru slălarea pensulelor.

Pentru a-ți spăla mai rapid pensulele de machiaj și mult mai eficient, fă o farfurie special pentru ele. Ia o farfurie obișnuită de plastic și fa-i diverse modele cu un lipici electric. Când lipiciul s-a uscat, amestecă apă cu șampon și freacă pensulele de farfurie până când apa devine albă. Apoi clătește pensulele în apă curată.

11. Truc pentru tușul uscat.

Dacă pensula tușului tău s-a uscat, taie puțin dn ea. Va fi ca nouă.

12. Ulei de bebeluși în loc de cremă pentru epilare.

Folosind acest truc vei evita iritațiile și vei avea pielea mult mai fină și mai hidratată.

13. Călcâiele.

Pentru o piele fină a tălpilor, spală-le cu următorul amestec:

  • 2 căni de apă călduță.
  • o cană de oțet.
  • o cană de apă de gură.

14. Părul electrizat.

Odată ce vine frigul, apare și problema electrizării părului. Pentru a scăpa de acest lucru, folosește șervețele obișnuite uscate pe toată lungimea părului.

15. Truc pentru rujuri.

După ce-ți aplici rujul, suge-ți degetul pentru câteva momente. Acest lucru va lua excesul de ruj de pe buze care va ajunge pe dinți.

16. Trucuri pentu piele și pentru călătorii.

Pentru a elimina un punct negru cu o agrafă, pune agrafa pe coș și apasă în centru. Va ieși imediat.

Pune un clamă pe lama de ras atunci când călătorești pentru a nu te tăia.

CITEȘTE ÎN CONTINUARE URMĂTORUL ARTICOL:

15 TRUCURI UTILE care vor asigura PERSISTENȚA MACHIAJULUI vara

Vremea călduroasă este un test pentru rezistența machiajului nostru. Pentru a te ajuta să rezolvi această problemă, mai jos există câteva sfaturi de aplicare a cosmeticelor în aceste luni toride de vară.

1. Alegerea unei creme potrivite.

Cosmeticienii și dermatologii de top recomandă să evitămcremele bazate pe uleuri în timpul verii.

2. Crearea unei baze pentru machiaj.

Înainte de a folosi fondul de ten ,răsfați-ți pielea cu o cremă hidratantă și aplică primer-ul. Acest lucru va face ca machiajul tău să dureze mai mult,ceea ce este un mare plus într-o zi călduroasă.

3. Aplicarea produselor cosmetice.

Nu aplica produsel cosmetice cu degetele – folosește bureți sau pensule de machiaj. Acest lucru te va ajuta să pui un strat mai subțire de maciaj, ceea ce este foarte indicat pentru zilele de vară.

4. Folosirea autobronzantelor.

Autobronzantele îți fac ochii să pară mai deschiși și dinții mai albi. Pentru a face efectul să pară natural ,aplică aceste produse cosmetice în zonele care sunt mai predispuse bronzului (frunte, pomeți, bărbie și nas).

5. Machiază-te mai puțin.

Vara machiajul nostru tinde să se scurgă datorită căldurii,mai ales dacă este folosit în abundență. De aceea, regula ta de bază ar trebui să fie:cu cât folosesc mai puțin machiaj,cu atât mai bine!O simplă combinație între o cremă hidratantă, fond de ten și rimel este suficientă.

6. Combaterea tenului gras.

Un ten sănătos și lucios este întotdeauna o plăcere,însă dacă tenul prezintă mai multă grăsime decât de obicei (ceea ce se întâmplă în sezonul cald) nu este plăcut. Pentru a evita acest lucru încearcă să folosești un fond de ten mai deschis.

7. Evită culorile neutralizante.

Asigură-te că produsele tale cosmetice nu conțin culori extravagante. Nu-ți vor avantaja trăsăturile feței. Se recomandă să folosești culori nude sau pastelate.

8. Alegerea unei umbre ideale pentru ochi.

Fardurile pe bază de cremă nu sunt utile vara pentru că ți se vor strânge în colțurile ochiului. Pentru a evita această problemă ,încearcă să folosești fardurile lichide. Se absorb foarte bine și rapid și nu vor da senzația că ți se scurge machiajul.

9. Folosirea fardurilor de obraz.

Vara, fardurile de obraz uscate întră în contact cu transirația. Dacă vrei să îi dai pielii tale o strălucire sănătoasă ,optează pentru blush-urile lichide. Aplică-le într-un stat subțire pentru a evita excesul de strălucire puternică și pentru a te asigura că-ți respiră pielea.

10. Alegerea unei pudre ideale.

Este greșit să folosești pudre solide în zilele de vară. În contact cu transpirația ,poate provoca senzația de crustă. Pentru a evita această problemă, cumpără-ți pudră pulbere care îți va menține machiajul intact pentru multe ore.

11. Rimel rezistent.

Rimelul rezistent la apă nu trebuie să lipsească din produsele tale cosmetice pe trimpul verii. În plus, va rezista și pe timpul ploilor torențiale de vară.

12. Foloserea unui creion de ochi potrivit.

Evită folosirea creioanelor de ochi lichide vara.

13. Aplicarea rujului.

Nu folosi rujuri care rezistă mult vara. Sfatul meu este să folosești gloss-urile în schimb, astfel, machiajul tău va fi mai ușor de ajustat.

14. Experimentează paleta de machiaj.

Vara este momentul potrivit pentru a experimenta noi combinații în materie de machiaj. Folosind culori strălucitoare și culori vibrante, îți vor da o strălucire nouă. Dacă îți plac culorile pale, folosește mai mult blush.

15. Folosirea șervețelelor matifiante.

Vara este indicat să ai mereu în geantă șervețele matifiante. Te vor ajuta să-ți retușeji machiajul.