EștiSuperbă.ro

7 SFATURI pentru a SCĂPA ușor DE PROBLEMELE VAGINALE

Una dintre cel mai mari probleme cu care se confruntă femeile sunt infcțiile vaginale și durerea din acea zonă. Durerile vaginale este o problemă comună în rândul femeilor. Însă, dese ori femeile nu știu ce să facă pentru a scăpa de această problemă. Majoritatea lor lasă infecțiile netratate sau nu folosesc remediile pentru a se trata.

Este foarte important ca femeile să știe ce cauzează această durere și cum pot cel mai bine să o trateze.

Iată mai multe sugestii care îți vor fi cu siguranță de ajutor:

1. Spune ”NU” mâncării nesănătoase.

Alimentația este foarte importantă chiar și atunci când vine vorba de sănătatea vaginului tău, așa că ai grijă ce mănânci.

2. Ceaiul de mușețel ajută foarte mult.

Ceaiul de mușețel calmează organismul și ajută calmarea crampelor.

3. Pernuțele calde pentru relaxarea mușchilor.

4. Fă sport.

Măcar 30 de minute de 5 ori pe săptămână.

5.Urinează mai des.

6. Anticoncepționalele reprezintă un ingredient esențial.

7. Asigură-te că bei multă apă. Hidratează-te!

CITEȘTE ÎN CONTINUARE URMĂTORUL ARTICOL: 

Iată lucrurile MIRACULOASE pe care le poate face CEAPA

CEAPA este unul dintre cele mai bune remedii naturale care face minuni asupra sănătății. Este un bun remediu pentru greață și are proprietăți antibiotice. Ceapa are ,de asemeneq, proprietăți antiseptice și antibacteriene datorită sulfului pe care îl conține. Ajută organismul să scape de radicalii liberi pentru că este bogată în antioxidanți. Acești radicali snt cunoscuți pentru cauzarea unor boli grave, precum cancerul și alte boli cronice.

Sucul de ceapă este foarte util în cazul problemelor respiratorii. În plus, substanțele pe care le conține sunt eficiente împotriva diabetului ,colesterolului și arteritei ,precum și împotriva afecțiunilor cardiace.

Bunicii noștri au utilizat mult ceapa pentru a trata răceala și gripa. În prezent, Organizația Mondială a Sănătății afirmă că ceapa are multe beneficii în tratarea problemelor respiratorii, bronșitelor ,tusei și congestiei.

Beneficiile uimitoare ale cepei:

1. Reduce starea de vomă.

Curăță ceapa și stoarce-i sucul. Fă un ceai de mentă și lasă-l să se răcească. Bea două lingurițe de suc de ceapă ,apoi așteaptă 5 minute după care poți bea ceai de mentă și repetă să faci asta până simptomele se remediază.

2. Curăță aerul.

Pentru a curăța aerul din cameră de basterii și viruși, ceapa este foarte folostoare. Taie ceapa rondele și pune-le prin cameră.

3. Scade febra.

Taie ceapa felii. Unge-ți tălpile cu ulei de cocos, apoi pune feliile de ceapă pe tălpi, înfășurându-le cu folie de aluminiu pentru a sta, apoi încalță-te cu niște ciorapi. Este indicat să dormi așa pentru a scoate toxinele din organism.

4. Tratează tusea.

Curăță o ceapă și taie-o pe jumătate. Pune o linguriță de zahăr pe fiecare jumătate ,acoperă-le și lasă-le așa pentru aproximativ o oră. Consumă sucul obținut pentru a trata tusea.

5. Recuperarea congestiei toracice.

Psează o ceapă și adaugă ule de cocos.Amestecă până obții o pastă,apoi aplică această pastă pe piept și acoperă-o cu un prosop.

6. Ameliorează colicele.

Taie o ceapă cubulețe și pune-o la fiert. Administrează-i copilului tău câte o linguriță de ceai de ceapă o dată la o oră până dispar simptomele.

7. Tratează infecțiile de ureche.

Taie mărunt o ceapă și pune-o într-o șosetă pe care trebuie să o legi apoi. Pune șoseta în zona afectată și leagă-ți capul, cu o pânză caldă. Îndepărtează-o când dispar simptomele.

8. Tratează rănile.

Ceapa are proprietăți antiseptice, de aceea oprește sângerarea în doar câteva momente.

Alte utilizări ale cepei:

  • șterge cu o felie de ceapă fierul de călcat pentru a preveni ruginirea lui.
  • curăță cu o felie de ceapă cuprul sau vasele din sticlă.
  • pune-ți pe față ceapă pentru a preveni apariția pistruilor.
  • folosește ceapa pe corp și vei împiedica mușcăturile insectelor.
  • sucul de ceapă aplicat la rădăcinile părului stimulează creșterea acestuia.
  • sucul de ceapă îndepărtează moliile.
  • sucul de ceapă răcit și pulverizat pe plante îndepărtează dăunătorii.
  • dacă pui lâncă un avocado niște ceapă roșie, acesta nu se va mai înnegri.