EștiSuperbă.ro

8 operații estetice neobișnuite care devin din ce în ce mai populare

În ziua de astăzi, corectarea aspectului fizic a devenit o practică destul de populară; se apelează la operațiile estetice în general din ce în ce mai mult. Rinoplastia, mamoplastia și liposucția sunt toate la ordinea zilei atunci când femeile își doresc să își îmbunătățească aspectul fizic.

 

Însă chirurgii plastici sunt gata să le ofere pacienților numeroase alte moduri prin care să își modifice înfățișarea pentru a fi în pas cu moda. Mai jos vei găsi o serie de proceduri estetice la care oamenii încep să apeleze din ce în ce mai des.

 

1. Transplantul de păr

Transplantul de păr poate fi făcut nu numai în zona capului, ci și pe alte părți ale corpului. De exemplu, poți să îți mărești pilozitatea de pe piept sau de sub stomac pentru a avea un look mai masculin. Și bineînțeles, chirurgii îi pot ajuta pe cei care își doresc o barbă mai deasă.

 

2. Implantul de mușchi

Dacă nu îți dorești să îți pierzi timpul mergând la sală și făcând exerciții fizice, însă ai o dorință arzătoare de a avea un corp musculos, atunci trebuie să știi că poți fi ajutat chirurgical. Puterea ta nu a fi mărită, totuși, însă un aspect de model din reviste este garantat.

 

3. Translocația propriei grăsimi

Chirurgii au învățat să transloce grăsimea unei persoane în alte zone ale corpului acesteia pentru a nu mai fi nevoie de implanturi de silicon. Această procedură permite translocația grăsimii din zonele în care ea nu este necesară, în zonele în care este dorită o îmbunătățire.

 

4. Crearea gropițelor în obraji

Acum, visul de a avea gropițe în obraji poate deveni realitate! Trebuie să știi totuși că această procedură este ireversibilă și că nu mai poți scăpa de gropițe odată ce ele sunt create. De aceea, este important să te gândești bine înainte să iei o astfel de decizie.

 

5. Mărirea gambelor

Trend-ul de a avea niște gambe bine definite a devenit destul de popular în chirurgia estetică. Implanturile de silicon vor face ca picioarele tale să fie simetrice și chiar vor da impresia că faci foarte mult sport.

 

6. Buricul

Dacă o femeie a încetat să mai găsească defecte în aspectul ei fizic, totuși, asta nu o a face să stea departe de bisturiul chirurgului. Doctorii sunt bucuroși să pună în aplicare o procedură care să modifice aspectul buricului, astfel încât el să fie perfect în toate detaliile.

 

7. Sâni pentru o zi

Aceasta este una dintre cele mai înșelătoare proceduri estetice la care te-ai fi putut gândi vreodată: ser salin fiziologic este injectat în sâni pentru a-i face să se mărească chiar și cu două mărimi. Două zile mai târziu, totul revine la forma inițială.

 

8. Scurtarea degetelor de la picioare

Femeile sunt gata să sacrifice orice pentru frumusețea lor și de aceea ele nu vor să se gândească la oasele protuberante, la venele varicoase și la alte consecințe nedorite în urma purtării pantofilor cu toc.

De aceea, medicii au inventat o procedură care să ajute femeile să își scurteze degetele de la picioare și să le scadă sensibilitatea.