Ești superbă

9 simptome timpurii care confirmă sarcina înainte de lipsa menstruației

Momentul în care o femeie rămâne însărcinată este cel mai frumos moment din viața ei și sentimentul pe care îl are prima dată când rămâne însărcinată este de nedescris. Totodată, sarcina apropie membri familiei mult mai mult.

Această perioadă aduce cu ea și multe dureri, schimbări de comportament și transformări hormonale care îți provoacă stări neplăcute. Dar cel mai greu lucru este faptul că nu poți să anticipezi o sarcină.

Stadiul sarcinii este dese ori nesigur și durează zile sau chiar săptămâni până să fii sigură că ești cu adevărat însărcinată. Ești nerăbdătoare să aștepți după testul de sarcină să-și facă treaba? Nu te îngrijora, există și alte soluții.

Există o mulțime de semne care pot confirma sarcina chiar înainte de a putea face un test de sarcină sau de a-ți întârzia menstruația.

1. Schimbările hormonale încep să îți afecteze corpul.

Hormonul progesteron din corpul tău va crește și acest lucru va face ca fluxul tău menstrual să scadă. Dacă ți se întâmplă asta, înseamnă că embrionul începe să se formeze.

2. Voma este una dintre cele mai frecvente simptome ale sarcinii.

Multe mame în devenire ignoră asta și dau vina frecvent pe indigestie. De fapt, unii cred că acest lucru este cauzat de rău de dimineață. Există posibilitatea de a fi însărcinată și nivelul hormonal îți încetinește metabolismul ceea ce provoacă o digestie mai înceată.

3. Scurgere albicioasă, precum laptele.

Dacă ai scurgeri vaginale albicioase se poate datora nivelului ridicat de progesteron din organism.

4. Sâni mai mari și mai sensibili.

S-ar putea ca sânii tăi să devină mai mari și mai sensibili datorită nivelului hormonal ridicat. Dacă sânii tăi sunt sensibili la atingerile ușoare, înseamnă că sensibilitatea este crescută.

5. Crampe în zona pelviană.

Aceste dureri nu sunt aceleași ca în timpul menstruației. Pot dura câteva zile, asta pentru că se fertilizează ovulul.

6. Urinarea frecventă.

Organismul tău are nevoie de mai mult sânge pentru a putea face față unui nou omuleț și de aceea rinichii sunt forțați să filtreze mai mult.

7. Oboseală.

Corpul tău este mult mai obosit acum pentru că trebuie să aibă energie pentru 2 suflete. Este perfect normal să te simți așa dacă ești însărcinată.

8. Constiparea.

Unele femei suferă de constipație în timpul sarcinii. Metabolismul nu mai funcționează cum ar trebui și de aceea se ajunge la asta.

9. Pofte la miezul nopții.

Poți avea multe pofte atunci când ești însărcinată. Poftele tale pentru mâncare și mai ales dulciuri vor crește. Încearcă să ai o dietă echilibrată.

Ce spun formele corpului tău despre viața ta intimă

Părțile corpului nostru ne transmite foarte multe semnale în ceea ce privește sănătatea, cât și modul în care ne descurcăm în pat. Te-ai întrebat vreodată de ce sprâncenele tale au această formă? Sau ce anume spune despre personalitatea ta?

Avem tendința mereu să observăm aceste trăsături, dar eșuăm atunci când trebuie să descifrăm mesajul lor. Dacă vorbim despre partea sexuală a femeilor, formele corpului lor spun foarte multe despre felul în care acestea se mișcă în pat.

Formele tale nu sunt doar de aparență. Ele reprezintă un indiciu important pentru bărbați, doar dacă acești știu să descifreze mesajul pe care acestea îl transmit.

1. Forma de clepsidră

Dacă ai corpul în formă de clepsidră înseamnă că vei atrage atenția bărbaților tot timpul. Dar, femeile cu această formă a corpului tind să aibă nevoie de atenție în relații.

2. Conexiunea dintre lățimea șoldurilor și aventurile de o noapte.

Studiile arată că femeile care au șoldurile late sunt mult mai predispuse să aibă aventuri mai multe decât o femeie care are șoldurile mai înguste sau normale. De asemenea, șoldurile late te ajută să dai naștere mai ușor.

3. Șoldurile mari.

Specialiști susțin că femeile care au șoldurile mari sunt mai deschise la minte. Aceste femei sunt mai predispuse la aventuri și la amor spontan.

4. Femeile cu sănii mari.

Se spune că femeile cu sânii mari au un libidou mai crescut decât femeile cu sânii mici.

5. Femeile cu sânii mici.

Unii bărbați preferă femeile cu sânii mici, însă nu știu ce înseamnă asta de fapt. Aceste femei sunt mai ușor de stimulat în timpul actului intim.

6. Nu toate formele sun bune.

Studiile arată că nu toate formele corpului sunt bune pentru sănătate și este bine să îți menții proporțiile. În orice caz, dacă o persoană ia în greutate nu este foarte bine pentru viața ei intimă.

7. Femeile cu forme.

Fiecare femeie poate avea forme bine definite. Dacă ai forme și cineva îți spune că trebuie să mai scapi de kilogramele în plus, trebuie să ignori acest lucru.

Top 5 soți ideali în funcție de semnul lor zodiacal

Dragostea este cel mai frumos sentiment și astrele de dezvăluie de fiecare dată cu cine suntem compatibili și cu cine nu. Compatibilitatea în dragoste este calculată și estimată în toate modurile posibile, în funcție de ascendent sau de elementul natural.

În zodiac există semne zodiacale care vor avea căsnicii fericite ,însă sunt și altele care nu sunt atât de norocoase. Mai jos, vei găsi lista bărbaților care sunt soții ideali și alături de care îți poți petrece tot restul vieții, conform astrelor.

Bărbatul TAUR:

Nativul acestei zodii este soțul ideal pentru că știe exact cum să echilibreze toate aspectele vieții, atât pe cele spirituale, cât și pe cele materiale. Taurii sunt foarte romantici și tandrii și sunt atenți întotdeauna la partenera lor.

De asemenea, sunt foarte muncitori și realiști și vor face tot ce le stă în putință să ne satisfacă nevoile partenerelor lor, însă nu vor accepta ca partenera lor să profite de acest lucru. Caută o parteneră de viață și nu o parteneră temporară.

Până să se stabilească alături de cineva, zboară din floare în floare și poate fi uneori infidel. Însă, se va schimba totul atunci când își vor găsi jumătatea. Atunci când se îndrăgostesc sunt cei mai loiali parteneri și iubesc din tot sufletul.

Bărbatul GEMENI:

Datorită firii sale comunicative și joviale, nativul din această zodie are mare succes în dragoste. Are și eșecuri uneori, ca orice bărbat, dar asta nu înseamnă că nu se va bucura de fiecare aspect al vieții. Nu este nevoie să facă eforturi speciale pentru a atrage o femeie pentru că este maestru în arta seducției.

Atunci când își întâlnește jumătatea, nu va ezita nici o secundă să facă marele pas pentru că știu întotdeauna foarte bine ce își doresc. Nu vor să li se aducă toate lucrurile pe tavă, ci le place să muncească pentru ele pentru a avea o mai mare satisfacție.

Partenera ideală pentru ei trebuie să nu le impună lucruri sau mai ales nu trebuie să le interzică să fie independenți. Nu le plac femeile care îi domină și atâta timp cât oferă dovezi de încredere ,se așteaptă să primească și ei aceste lucruri.

Bărbatul BALANȚĂ:

Bărbatul balanță este un partener ideal tocmai pentru că este o persoană de încredere și îi place să ofere totul într-o relație și nu se așteaptă ca partenera lui să îi ofere un tratament special în schimb.

Își va trata soția ca pe un egal și nu o va privi nici o secundă ca pe o bucătăreasă sau menajeră. Nativii acestei zodii sunt persoane echilibrate și organizate, pe care te poți baza oricând. Nu sunt foarte romantici, însă va fi un partener ideal pentru că va sta alături de tine și în momentele grele, dar și în cele fericite.

Bărbatul SĂGETĂTOR:

Nativii acestei zodii sunt cei mai buni soți, dar și amanți. Ei sunt dovada vie că mai există și gentlemani. Firi pasionale, săgetătorii sunt iubiții ideali și nu duc lipsă de imaginație. De obicei, le place să domine în pat, dar fac acest lucru doar din instinct ,nu că vor neapărat.

Sunt persoane ordonate și se vor ocupa de toate problemele care apar în casă pentru că sunt foarte îndemânatic.

Bărbatul PEȘTI:

Nativii acestei zodii sunt foarte romantici și sunt fideli. Sunt foarte organizați și știu foarte bine să administreze banii din familie. Partenera ideală pentru ei trebuie să fie puțin sarcastică și independentă, dar să aibă neapărat simțul umorului.

La prima vedere, s-ar putea să ți se pară că sunt docili, însă în dormitor nu pot fi ușor de dominat.

Adaugă comentariu

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.