EștiSuperbă.ro

Cum să scapi de pielea lăsată de pe brațe fără să ții diete sau să cheltui bani – Într-o lună nu mai atârnă nimic!

Pielea lasata de la nivelul bratelor reprezinta un detaliu inestetic pe care nicio femeie nu si-l doreste. Acesta poate aparea din mai multe motive: fie din cauza unei pierderi bruste in greutate, fie din cauza inaintarii in varsta si a scaderii productiei de colagen, cea care asigura fermitatea pielii. Daca va confruntati cu o asemenea problema nu disperati, o puteti rezolva din confortul propriei case extrem de simplu si usor, fara sa cheltuiti bani multi. Tot ce trebuie sa faceti este sa amestecati o lingura cu varf de sare de mare cu 2 cani de apa calduta.

Amestecati bine pana cand sarea se dizolva, dupa care imbibati un prosop in solutia obtinuta. Acoperiti cu prosopul toata suprafata pielii bratului si lasati-l sa actioneze timp de 15 minute, dupa care clatiti cu apa rece. Repetati procedura o data pe saptamana, timp de o luna. La final rezultatele vor fi vizibile cu ochiul liber, scrie kanald.ro. Sarea de mare are multe beneficii și poate fi chiar consumată: Probabil nimeni nu s-ar fi gândit, dar următoarea procedură are efecte miraculoase asupra stării de sănătate: în fiecare dimineață, pe stomacul gol, consumați apă caldă amestecată cu stare de mare. Cercetările au demonstrat că această metodă oferă beneficii pentru întregul corp, detoxifiază și regenerează toate celulele. Potrivit www.healthyfoodhouse.com, dacă veți bea apă cu sare de mare timp de 7 zile în fiecare dimineață, metabolismul va funcționa mai bine, nivelul de zahăr din sânge se va regla, iar oasele se vor întări. În plus, efectele vor fi vizibile și în exterior, apa cu sare de mare putând combate varicele. Organismul absoarbe foarte bine sarea și apa, pentru că sunt substanțe naturale.

Procedură
Adăugați o lingură de sare de mare pură într-un pahar cu apă. Amestecul trebuie consumat timp de o săptămână, iar în cazul în care considerați că trebuie să repetați tratamentul, luați pauză timp de o săptămână.

Beneficii

Sursă de minerale. Apa cu sare este bogată în minerale, este sănătoasă și nutritivă. Detoxifiere. Această băutură este antibacteriană și consumând-o timp de o săptămână veți elimina toate bacteriile și toxinele din organism. Oase sănătoase. Apa cu sare poate trata osteoporoza și alte boli la nivelul oaselor. Hidratare. Apa cu sare este cea mai bună modalitate de a asigura hidratarea necesară pentru corp. Insomnie. Mineralele calmează sistemul nervos și astfel nu vă veți mai confrunta cu problema insomniilor. Digestie. Apa cu sare este soluția ideală pentru persoanele care se confruntă cu probleme ale tractului digestiv, grație enzimelor care accelerează digestia. Efect pozitiv asupra pielii. Un singur pahar cu apă amestecată cu sare de mare vă va curăța tenul, făcându-l să arate proaspăt și sănătos, scrie jurnalul.ro.