EștiSuperbă.ro

Cum să scapi de vergeturi folosind banala aspirină

Orice femeie are vergeturi la un moment dat pentru că este un lucru perfect normal mai ales după naștere. Vergeturile sunt acele linii vizibile de pe piele, care apar de obicei pe abdomen, pe coapse, pe antebrațe sau sâni.

Această problemă estetică poate acoperi zone întinse ale corpului. Toată lumea știe că pielea are 3 mari părți: epidermă, dermă și hipodermă. Vergeturile apar în momentul în care pielea se întinde mai mult decât îi permite flexibilitatea ei.

Cea mai întâlnită cauză a apariție vergeturilor este sarcina, dar mai pot fi și alte motive precum acumularea rapidă de kilograme în plus sau slăbirea, ereditatea sau stresul. Din păcate, există anumite căi prin care poți reduce vergeturile în mod natural.

Sucul de lămâie:

Sucul de lămâie este un remediu perfect pentru tratarea vergeturilor datorită proprietăților sale. În plus, în afară de vergeturi, poate trata și petele sau semnele cauzate de acnee. Pentru a folosi acest remediu pentru a combate vergeturile, trebuie să tai o lămâie pe jumătate și să o freci ușor de zona în care ai vergeturi cu mișcări circulare. Lasă sucul să-ți intre în piele pentru 10 minute și spală-te apoi cu apă călduță.

Uleiul de măsline:

Uleiul de măsline este un remediu puternic pentru vergeturi. Conține o grămadă de nutrienți și antioxidanți, care pot ajuta la reducerea acestor vergeturi care îți dau bătăi de cap. Trebuie să încălzești puțin uleiul de măsline și să masezi cu el zona în care ai vergeturi. Apoi, lasă-l că acționeze pentru 30 de minute până când îți intră în piele.

Albuș de ou:

Albușul de ou este bogat în amino acizi și proteine, ceea ce le oferă posibilitatea de a acționa ca remediu pentru vergeturi. Trebuie să amesteci bine albușul de la 2 ouă folosind o furculiță. Aplică albușul pe zona în cauză și freacă blând. Lasă-l să se usuce complet și apoi spală-te cu apă rece. Aplică apoi ulei de măsline. Repetă această metodă în fiecare zi timp de 2 săptămâni.

Aspirina:

Poate că sună puțin ciudat să aplici aspirină pe corp, dar este foarte eficient. Aspirina este unul dintre cele mai bune remedii pentru reducerea vergeturilor. Ea conține ingrediente eficiente care sunt similare cu acidul salicilic. Acest compus ajută la exfolierea pielii, reduce acneea și cicatricile.

Pentru a folosi aspirina pentru tratarea vergeturilor, ar trebui să pisezi 3 pastile de aspirină până obții o pudră fină. Apoi, adaugă câteva picături de apă până se formează o pastă. Aplică pasta pe zonele afectate și lasă-o să se usuce pentru 15-20 de minute. Apoi spală-te normal.

11 lucruri banale pe care bărbații le găsesc neatrăgătoare la o femeie

Uneori femeile fac tot ce le stă în putință pentru a atrage bărbații , însă ar fi surprinse să afle că uneori acțiunile și comportamentul lor pot avea un efect invers. De fapt, s-ar putea să nici nu-ți dai seama că te comporți ciudat în încercarea de a-l atrage lângă tine.

Bărbații sunt destul de simpli și nu le plac  lucrurile complicate. Dacă încerci să ieși prea mult în evidență încă de la prima întâlnire și-l vei lăsa pe el să stea în urmă, acest lucru îl va îndepărta și nu va exista o a doua întâlnire.

Sunt multe lucruri care îi scot din minți pe bărbați, însă uneori mai închid ochii de dragul femeilor. Există și lucruri peste care nu pot trece și care îi enervează la culme. Iată care sunt cele 11 lucruri pe care bărbații le consideră neatractive la o femeie:

1. Aroganța.

Femeile trebuie să învețe care este linia dintre aroganță și mândrie. Fiind mândră de o realizare a ta este grozav, însă să fi arogantă în legătură cu asta în fața altora îi va enerva pe bărbați.

2. Igiena personală precară.

Acest lucru este foarte important! Atât femeile, cât și bărbații ar trebui să aibă mare grijă la acest capitol. Nu contează dacă este vorba despre femei sau bărbați, toată lumea trebuie să se îngrijească.

3. Femeile care nu fac conversație.

Știu că este greu de crezut, dar uneori femeile sunt tăcute sau nu sunt la fel de interesate să poarte o discuție interesantă cu bărbatul de lângă ele. Ei bine, acest lucru îi face și pe bărbați să fie dezinteresați.

4. Critica fostului tot timpul.

Toate femeile au așteptări când vine vorba de bărbați, însă nu ar trebui să te plângi tot timpul de fostul tău iubit în fața actualului. Acest lucru va sublinia atașarea ta de trecut, lucru care este neatractiv pentru bărbați.

5. Prea mult machiaj.

Deși vrei să arăți cât mai bine pentru el, bineînțeles, dar prea mult machiaj nu îl va da pe spate, ba din contră. Chiar dacă este greu de crezut, dar bărbaților le plac femeile mai naturale.

6. Drama.

Bărbații înnebunesc pur și simplu când o femeie face dramă din orice nimic. Nu le place când se plâng din orice și nu sunt deloc încântați când femeile țipă și urlă.

7. Bărbații urăsc femeile care nu ascultă pe nimeni.

Unele femei se comportă de parcă le-ar știi pe toate și nu ascultă nici sfaturile, nici părerile oamenilor. Vor arăta întotdeauna că doar ele știu ce este mai bine pentru ele și acest lucru îi face pe bărbați să-și piardă interesul.

8. Femeile care cred că sunt foarte puternice.

Acest gen de femeie nu este pe placul bărbaților. Ei cred că acest defect este cel mai rău pe care îl poate avea o femeie și totodată cel mai neatrăgător.

9. Râsul mult cu lovituri și atingeri.

Nu spune nimeni că nu trebuie să râdeți împreună, chiar este un lucru bun, dar dacă vei râde ca o psihopată zgomotos și îl vei lovi în tot acest timp, va fi foarte iritant pentru el.

10. Ceri prea multe.

Atunci când o femeie cere o grămadă de chestii și nu neapărat materiale , bărbatul se la simți folosit și acest sentiment nu-i va plăcea deloc.

11. Femeile care sunt prea extrovertite.

Bărbaților nu le plac femeile care sunt excentrice și care vor să iasă în evidență mereu, mai ales dacă fac asta să le atragă atenția altor bărbați.

10 actori care au jucat în filme pentru adulți

Să devii celebru nu este ușor, mai ales la început. Trebuie să începi de undeva pentru a deveni cunoscut mai ales dacă norocul nu este de partea ta. Drumul către faimă este un drum lung și anevoios, de aceea mulți actori au ales să-și înceapă cariera în filme pentru adulți.

Deși oamenii judecă, toată lumea ar fi făcut la fel pentru a ajunge acolo unde și-au dorit. Deși mulți nu recunosc, toată lumea se uită la filme pentru adulți.

1. Cameron Diaz.

Cine nu o cunoaște? În 1992, Cameron Diaz era o actriță la început și a început prin a face ședințe foto nud. Însă nu a durat mult până a fost remarcată și a început să joace în filme.

2. Arnold Schwarzenegger.

Când a apărut prima dată în industria filmului, a început să facă antrenamente pentru a-și construi corpul și totodată avea nevoie de bani, așa că a pozat nud pentru mai multe reviste. Totuși, pozele nu au mai fost văzute de ceva ani buni, iar site-ul pentru adulți pe care au fost postate, nu le mai are.

3. Channing Tatum.

Channing Tatum a debutat în filmul ”Magicul Mike” care a fost mai mult decât un film. A fost bazat pe viața lui reală de dinainte. A fost stripper când avea 19 ani.

4. Jamie Pressly.

Dacă crezi că nu ar face așa ceva, atunci caută pe Google thriller-ul de la filmul ”Soft Ivy 3”.

5. David Duchovny.

Înainte de a deveni un actor celebru, David a jucat într-un film care era pe jumătate pentru adulți în anul 1994 – Red Shoe Diaries și a fost și ultimul.

6. Jackie Chan.

În 2006, au fost multe controverse legate de faimosul Jackie Chan care atunci nu era la fel de cunoscut. Toată lumea vorbea despre rolul său din Rush Hour, un film pentru adulți. La început, înainte de a se lansa filmul, nu a vrut să recunoască însă apoi nu a mai avut de ales.

7. Perrey Reeves.

Și Perrey a jucat în filmul pe jumătate pentru adulți Red Shoe Diaries.

8. Amber Rose.

Când avea 15 ani, părinții ei au divorțat și familia ei se afla în criză financiară. Pentru a plăti facturile, a început să lucreze la un club de streapptease până la vârsta maturității. În cele din urmă s-a făcut remarcată și a devenit actriță și artistă în industria hip-hop-ului.

9. Sylvester Stallone.

Stallone, fiind falit și fără locuință, a ales să joace în filmul The Party at Kitty pentru 200 de dolari, acest lucru nu l-a mai făcut să doarmă în stația de autobuz. Atunci, filmul nu era chiar pentru adulți, însă mai târziu a fost refăcut cu acest scop.

10. Marilyn Chambers.

Chambers a devenit actriță în filmele pentru adulți în anii 70 – 80. Apoi a apărut în mai multe filme decente.