EștiSuperbă.ro

Cum să te epilezi în zona intimă acasă, cu un singur ingredient

Atunci când vine vorba de epilat, lucrurile nu vor fi niciodată simple. Oricât ai încerca acasă, pur și simplu nu poți obține acea piele catifelată, care să dureze, așa cum reușesc specialiștii la saloanele de cosmetică. Cele mai bune alternative pe care le poți încerca la salon sunt epilarea cu ceară și epilarea cu laser. Acestea înlătură părul pentru o perioadă mai lungă, însă nu multe femei își permit costurile.

Deși nouă, femeilor, nu ne prea place să vorbim despre epilarea părților intime, uneori micile trucuri care se dovedesc eficiente merită a fi împărtășite. Nu trebuie să fii jenată dacă epilarea în acest loc de cele mai multe ori nu îți iese. Majoritatea femeilor se confruntă cu acest lucru, și tocmai de aceea trucul pe care urmează să îl afli trebuie să fie cunoscut de toată lumea.

Pentru zone precum picioare, subraț și mâini avem propriile metode de epilare, care știm sigur că funcționează. În ceea ce privește zona inghinală, lucrurile sunt ceva mai complicate. Înlăturarea părului nedorit din această zonă nu este la fel de ușor de făcut precum înlăturarea părului de pe brațe, de exemplu. Zona intimă este mult mai sensibilă și predispusă tăieturilor și iritațiilor. Mai mult, firul de păr este mult mai gros, iar acest lucru necesită o atenție sporită.

Dacă și ție îți dă multe bătăi de cap epilarea în zona inghinală, află că poți scăpa de părul nedorit la tine acasă, cu un ingredient ieftin și eficient: bicarbonatul de sodiu.

De ce ai nevoie:

 • o cană de apă (aproximativ 230 ml);
 • o linguriță de bicarbonat de sodiu.

Cum procedezi

 1. Pune apă într-un vas metalic, pe foc.
 2. Atunci când începe să fiarbă, ia vasul de pe foc și adaugă lingurița de bicarbonat de sodiu.
 3. Amestecă bine până obții o pastă moale.
 4. Ia câteva dischete demachiante și înmoaie-le în pasta obținută.
 5. Stoarce excesul de apă și aplică mixtura în zona cu părul nedorit.
 6. Acoperă zona respectivă și lasă amestecul să își facă efectul peste noapte.
 7. A doua zi, înlătură dischetele și clătește cu apă călduță.
 8. Lasă zona să se usuce și aplică o cremă hidratantă.
 9. Repetă acest procedeu de trei ori pe săptămână. Rezultate se vor vedea după o săptămână, iar părul va începe să dispară imediat, divahair.ro.