EștiSuperbă.ro

Iată cum se aplică CORECT fondul de ten – Ai făcut-o GREȘIT cu siguranță

Cel mai important lucru când vine vorba de fondul de ten este culoarea lui. Nu trebuie să faci compromisuri și trebuie neapărat să alegi culoarea potrivită cu cea a tenului tău. Este indicat să NU testezi fondul de ten pe mână, cum fac multe dintre femei, ci pe linia mandibulei și apoi să ieși afară la lumină pentru a vedea dacă ți se potrivește. Scopul este să găsești nuanța care nu este aproape invizibilă, să nu se observe că folosești fond de ten, și cea care este cea mai apropiată de tenul tău. Dacă vrei să ai o tentă de bronz, folosește un fard de obraz ,în nici un caz un fond de ten mai închis, căci vei crea efectul de mască.

Un alt aspect foarte important este textura fondului de ten. Aceasta depinde de tipul tău de ten. De exemplu, dacă ai tenul uscat ai nevoie de un fond de ten cremos care să hidrateze pielea, iar dacă ai un ten mixt poți folosi un fond de ten cu o textură lichidă, o pudră sau o cremă; în cazul tenului gras este greșit să crezi că pudra este cea mai bună alegere, însă NU este! Îți va încărca tenul. Folosește un fond te ten cu textură lichidă, care să nu conțină uleiuri și să fie pe bază de apă. Poți aplica și puțină pudră în zona T ,adică pe frunte,bărbie și pe nas.

NU trebuie în nici un caz să aplici fondul de ten cu degetele, acest lucru îți poate provoca iritații. Folosește în schimb o pensulă specială cu păr des și scurt. Folosește mișcări circulare și poți încărca pensula în funcție de acoperirea pe care o vrei. Dacă vrei un efect cât mai natural, folosește un burețel ”beautyblender”. Textura cremoasă a fondurilor de ten este mai dificil de aplicat cu pensula, deci un burețel ți-ar fi mai folositor.

CITEȘTE ÎN CONTINUARE URMĂTORUL ARTICOL: 

PĂRUL tău VA CREȘTE RAPID și vei avea VEDEREA UNUI VULTUR – cu doar 3 LINGURI pe zi

Pentru oamenii care au PROBLEME CU CĂDEREA PĂRULUI ,folosirea unor tratamente scumpe este o problemă de zi cu zi. Aceasta este o problemă care afectează milioane de bărbați și femei din întreaga lume. Este dese ori asociată cu îmbătrânirea și se moștenește. În plus, poate fi cauzată de deficitul de fier, sifilis, probleme ale pielii, problem ale sistemului imunitar sau chemioterapie, dezechilibru hormonal.

Pe de altă parte, oamenii au problem de vedere. Deși este o problemă comună pentru oamenii mai în vârstă,  și persoanele mai tinere pot suferi de acest lucru. Această afecțiune poate fi tratată prin folosirea unor remedii naturale.

Ce ar fi dacă ți-aș spune că îți poți trata vederea și căderea părului printr-un remediu natural? Următorul remediu natural va opri căderea părului și va accelera creșterea acestuia și-ți va îmbunătăți vederea. În plus, poate opri și încărunțirea. Vei fi uimită de beneficiile acestui remedu natural.

Remediu natural împotriva căderii părului și pierderea vederii:

Ingrediente:

  • 200 de grame de ulei de in.
  • 4 lămâi.
  • 1 kg de miere.
  • 3 căței de usturoi mici.

Instrucțiuni:

Curăță usturoiul și bagă-l în blender cu lămâile până se omogenizează textura. Apoi, adaugă uleiul de in și mierea și amestecă. Pune amestecul într-un vas și bagă-l la frigider. Ar trebui să consumi o lingură cu 30 de minute înante de a mânca. Deci, trebuie să iei 3 lingurițe pe zi, înainte de fiecare masă. Asigură-te că folosești o lingură de lemn.

Beneficiile uleiului de in:

Uleiul de in are grăsimi precum omega-3 care hrănește firele de păr și facilitează creșterea. În plus, uleiul de in previne inflamațiile , ajută la prevenirea căderii părului, mătreții sau alte afecțiuni ale scalpului. Pe de altă parte, conține acid linolenic. A fost demonstrat că atunci când organismul are lipsă de acid linolenic , vederea nu este la fel de bună. Deci, uleiul de in este bun pentru vedere, ajută la pierderea în greutate și conține fibră .

Beneficiile usturoiului:

Usturoiul este foarte benefic pentru căderea părului. aplicarea locală a usturoiului poate ajuta părul să crească și poate reduce apariția cheliei. În plus, conține sulf și selenium care ajută la fortificarea structurii părului.