EștiSuperbă.ro

Modele de manichiură pentru Halloween 2017

Fiecare femeie are o sensibilitate pentru manichiură și mereu vrea ceva inedit. Ei bine, această sărbătoare care a luat amploare și la noi este un prilej perfect de a ieși din rutina zilnică în ceea ce privește manichiura.

Aceste modele de manichiură sunt perfecte pentru o petrecere cu o tematică specială, dar cu siguranță nu vei trece neobservată nici dacă vei ieși cu prietenii.

Femeile sunt întotdeauna atente la detalii și de aceea își voi prezenta câteva modele pe care le poți purta de Halloween.

Acest articol îți va folosi pentru a te inspira în cazul în care nu ai timpul necesar să îți faci sau să adopți un costum potrivit cu această sărbătoare, dar totuși vrei să porți ceva inedit.

Dacă îți dorești o manichiură simplă, pe care să ți-o faci singură acasă, vei avea nevoie de ojă roșie și albă. Aplică prima dată oja albă, iar apoi, cu o ustensilă specială, realizează puncte cu oja roșie. Întinde oja roșie în așa fel încât să dai impresia unor unghii însângerate.

O altă variantă este cea a unghiilor negre cu un sicriu desenat. Nu este ceva plăcut, însă despre asta este Halloween-ul, nu? Aplică un strat sau două de ojă neagră. Poți folosi ojă normală, însă oja mată va oferi un efect mai drăguț.

Lasă unghiile să se usuce bine, apoi trasează cu o ojă albă sau chiar aurie conturul sicriului. În interiorul lui poți face o cruce cu aceeași ojă pe care o folosești la contur. Cu siguranță nu vei trece neobservată!

Pentru cele care vor un model mai înspăimântător de atât, pot apela la desenele unor fantome. Nu te panica pentru că este foarte ușor de realizat și le poți face chiar tu cu puțină răbdare și îndemânare.

Dacă nici unul dintre aceste modele nu este pe gustul tău, poți desena pe unghii și pânze de păianjen, vrăjitoare, cranii sau chiar pisici negre care să le aducă ghinion celor din jur.

De asemenea, o variantă elegantă și totodată în ton cu Halloween-ul sunt unghiile cu fazele lunii. Poți folosi oje în nuanțele negru și gri sau negru și galben.

Pentru femeile care nu vor să atragă prea mult atenția și nu sunt adeptele desenelor sau unghiilor înfricoșătoare, sunt perfecte unghiile cu dovleci. Sunt drăguțe și în același timp sunt în ton cu această sărbătoare.

Poate că multe dintre voi nu știți de fapt ce înseamnă această sărbătoare și de aceea nu alegeți să purtați sau să ieșiți din rutină în această perioadă. Ei bine, mai jos este o mică poveste despre Halloween.

Sărbătoarea este de origine celtică și a fost preluată de mai multe țări occidentale. Se sărbătorește în noaptea de 31 octombrie, dar în unele țări data ei variază. Această sărbătoare a fost răspândită în secolul al XIX-lea de imigranții irlandezi din Statele Unite ale Americii.