EștiSuperbă.ro

Ritualul de frumusețe al Antoniei! Ce produse folosește și ce mănâncă

Menţineţi frumuseţea pe care aţi moştenit-o prin tot ceea ce faceţi. Astfel procedează Antonia. Chiar daca sunteţi înzestrate cu gene de calitate, sportul, alimentele sănătoase şi ritualurile de îngrijire nu trebuie să vă lipsească din regimul de viaţă, vă sfătuiesc specialiştii.

Cariera de model din America a învăţat-o să-şi menţină silueta printr-un meniu sărac în grăsimi. Deşi a moştenit frumuseţea mamei, Antonia nu se abate de la câteva reguli.

„Încerc să nu mănânc prea multe dulciuri, am o slăbiciune la chestia asta, sau să nu mănânc foarte tarziu” a declarat Antonia.

Antonia face sport pentru a-şi menţine tonusul muscular şi mărturiseşte că nu lipseşte niciodată de la întâlnirile programate cu antrenorul personal.

„De multe ori, încerc să mă duc de 4 ori pe săptămână la sală. Antrenorul meu încearcă să mă ţină, să nu fie o rutină că asta e greşeala cea mai mare pe care lumea o face: fac acelaşi lucru şi se plictisesc” a declarat cântăreaţa.

Secretul frumuseţii Antoniei vine şi din respectarea regulilor de îngrijire a pielii, pe care nu le încalcă niciodată. Ea spune că foloseşte multe creme. Şi medicii ne sfătuiesc să conservăm calităţile moştenite printr-o îngrijire atentă, din care nu trebuie să lipsească hidratarea, demachierea corectă, consumul de vitamina C şi al suplimentelor de seleniu şi zinc.

În plus, frumuseţea trebuie menţinută şi prin respectarea programului de odihnă, a unei diete bogate în legume şi fructe, dar şi prin renunţarea la tutun şi alcool.

Fondul de ten, mascara și glossul se află printre produsele de make-up preferate ale Antoniei. Din ritualul ei de frumusețe nu lipsesc sportul, o dietă alimentară echilibrată și odihnă.

În fiecare zi, dimineața, mă demachiez, apoi aplic o cremă hidratantă ușoară și machiajul. Seara, desigur, mă demachiez din nou și aplic o cremă de noapte, apă termală și cam atât. Desigur, am grijă să beau cât mai multă apă să mă hidratez.

TRUC DE BEAUTY

Nu cred că am vreun anume truc de beauty. Încerc să mă odihnesc, să am grijă de tenul meu, să mă hidratez, să merg la masaje din când în când, să merg la sală. Lucruri normale.

PRODUSE DE MAKE-UP FAVORITE

Primele trei produse de make-up preferate sunt fondul de ten, mascara și glossul. Dacă ar fi să aleg doar unul, acela ar fi gloss, ruj, balsam de buze. Se întâmplă adesea să nu mă machiez deloc, ci doar să îmi aplic ceva pe buze pentru culoare sau hidratare.

MACHIAJ PENTRU CONCERTE

Depinde de tipul de concerte sau de ținută. De cele mai multe ori, prefer un machiaj natural. Uneori, îmi accentuez un pic mai mult ochii – fie cu culoare pe pleoape, fie conturând ochii.

MACHIAJ DE ZI

Pentru zi, atunci când nu am filmări sau evenimente, nu mă machiez deloc și folosesc doar un balsam de buze. Sau dacă vreau totuși să mă machiez puțin, aplic fond de ten, mascara, rar blush și balsam de buze sau gloss.

CEL MAI BUN SFAT DE BEAUTY

Mama mea este cea care m-a sfătuit de când eram mică să am grijă întotdeauna de tenul meu, să mă demachiez mereu, să folosesc produse de bună calitate, creme hidratante.

„BAD HAIR DAY“

Ah, pentru mine e simplu – părul prins în coc sau coadă.

DIETĂ

Nu țin dietă, dar evit anumite produse din alimentație: dulciuri mănânc mai rar, mâncare fără grăsimi.

SPORT

Dintotdeauna mi-a plăcut foarte mult să fac sport. Am avut perioade în care mergeam la sală și de cinci ori pe săptămână, ceea ce era extraordinar, pentru că mă simțeam bine și arătam fit, ceea ce este foarte important pentru mine. Să am musculatura conturată. Alexandru face și el foarte mult sport, după cum știe toată lumea și, de multe ori, facem anumite exerciții pentru abdomen și brațe chiar și asa. Și el mă motivează foarte mult. În plus, de fiecare dată când am timp, merg la sală și repet cu dansatorii mei și coregraful meu Adrian Barangă (Freek) pentru showurile pe care le avem.

GEANTA DE PLAJĂ

Geanta mea de plajă conține loțiune de plajă cu factor de protecție cât mai mare, ulei de cocos, apă termală, evantai, reviste, apă plată

ÎN VACANȚĂ

Crema de față, apă termală + trusa mea de make-up obișnuită.

UN PRODUS DE BEAUTY REVOLUȚIONAR

Perlele CC pentru corectarea nuanței tenului (sunt perle în cinci nuanțe care oferă instant tenului un aspect perfect uniform).

sursa: unica