EștiSuperbă.ro

10 cei mai ciudați pantofi din toate timpurile – Cei de la numărul 8 sunt cei mai urâți!

Pantofii sunt cei mai buni prieteni ai unei femei. Pantofii, mai ales cei cu toc ne fac să ne simțim senzuale și frumoase. Cu toate acestea, unii sunt foarte urâți  în timp ce alții sunt complet nerealiști care nu te vor face ,cu siguranță, să vrei să-i cumperi pe loc.

Iată 10 dintre cei mai oribili pantofi din istorie:

1. Copite de capră.

În cazul în care copitele nu erau destul de ciudate, acești pantofi au și pistoale aurii drept tocuri. Dacă copitele sunt reale, și arată de parcă ar fi, sper că pistoalele nu au fost folosite pentru a omorî bietul animal. Și pentru acești oameni care ar purta așa ceva…aceasta este o altă poveste pe care o să o spun altă dată.

2. Balerina.

Nici nu știu cum cineva ar putea să meargă pe așa  ceva! Balerinele sunt antrenate să danseze pe vârfurile degetelor, încă acești pantofi precum poantele parcă nu sunt de pe această lume. Și nu în sensul bun al cuvântului. Oricine poartă acești pantofi va trebui să meargă în degetele de la picioare toată ziua, și să nu mai spun de faptul că sunt foarte înalți.

3. Pantofii cu care nu poți merge.

Acești pantofi par a face parte dintr-un editorial de modă unde nu este anormal să vezi astfel de încălțări. Dar acești pantofi îți blochează genunchii și nici nu știu cum poate merge cineva cu așa ceva. În plus, sunt foarte urâți.

4. Cizmele fără talpă.

Aceste încălțări sunt foarte ciudate încât mă întreb dacă sunt într-adevăr pantofi! Jumătate din talpă este goală și va trebui să calci direct pe jos, fără nici o protecție. Nu acesta este scopul pantofilor?

5. Înotătoarele.

De ce ar face cineva așa ceva și cine îi poartă?! Nici nu cred că este foarte ușor să mergi cu așa ceva. Cel mai bine merg la costumul de Halloween, poți să te îmbraci într-o creatură a mării sau ceva.

6. Pantofii tip scaun.

De ce să nu rămână scaunele doar pentru a sta pe ele? De ce trebuie să călcăm pe ele? Pentru că putem! Dar asta nu înseamnă că ar și trebui să facem asta. De fapt, arată foarte periculos din moment ce în față nu există nici un sprijin. Cred că poți purta acești pantofi în timp ce stai pe un scaun real.

7. Pantofi barcă.

Acești pantofi pot fi folosiți ca armă în cazul în care ești atacată. Cu acel vârf poți lovi oricând pe cineva care vrea să-ți facă rău, stai fără grijă.

8. Platformele cu forme geometrice.

Formele geometrice din lemn ar trebui să fie folosite de copii ,nu pe post de tocuri. Acești pantofi sunt complet ciudați și să nu mai spun de partea de sus care este oribilă.

9. Pantofii din blugi.

Acest material este perfect pentru orice altceva în afară de încălțăminte și mai ales pentru sandale. ORIBIL!

10. Pantofii cu 2 tocuri.

Acești pantofi îmi dau fiori. Poate că două tocuri sunt mai bune decât unul, însă sunt hidoși acești pantofi. Tocurile  trebuie să fie păstrate în spate, nimeni nu le vrea și în față.

ESTISUPERBA.RO RCOMANDĂ ȘI: 8 TRUCURI pentru ca partenerul tău să te SATISFACĂ întotdeauna. Ai CURAJ să folosești numărul 4?

CITEȘTE MAI DEPARTE URMĂTORUL ARTICOL: 

Și-a pus PRAF DE COPT sub ochi înainte de culcare, când s-a trezit nu i-a venit să creadă ce s-a întâmplat – Rezultatul este UIMITOR!

Bucătăria ne oferă o mulțime de ingrediente care au multe întrebuințări. Unul dintre aceste ingrediente este praful de copt care poate fi un bun produs de înfrumusețare. Are capacitatea de a proteja, hidrata și de a vindeca pielea feței. Timp de mulți ani, praful de copt a fost folosit pentru proprietățile sale medicale și pentru tratarea multor probleme de sănătate. Totuși, acest ingredient este benefic și pentru dinți, dar și pentru păr. Acționează ca un exfoliant natural și previne iritațiile pielii. Poate fi folosit și ca deodorant,mai ales că nu conține aluminiu.

Praful de copt este foarte eficient în cazul punctelor negre. Are capacitatea de a preveni infecțiile care cauzează apariția punctelor negre și îți deschide porii pentru a-ți fi mai ușor să scoți imperfecțiunile. Este foarte bun pentru pori datorită proprietăților sale antiseptice și este responsabil pentru îndepărtarea acneei și a altor afecțiuni. Praful de copt poate elimina petele sau semnele cauzate de acnee și grăbește procesul de vindecare.

Vei rămâne uimită de rezultate. Doar după o săptămână cearcănele vor dispărea. Această mască uimitoare are proprietăți antiseptice și anti inflamatorii și face bine porilor. Poate îndepărta inflamația , deschide porii și face pielea mai frumoasă și mai luminoasă. În plus, ajută la absorbția excesului de sebum.