Ești superbă

10 cele mai CIUDATE TRENDURI din modă care au devenit virale în 2017

Deși anul nu a luat sfârșit, 2017 a adus o grămadă de momente surprinzătoare și neconvenționale care au fost surprinse pe marile podiumuri de modă. Modelele au influențat tinerele să poarte cele mai ciudate combinații de haine din industria modei. De la Gigi Hadid la Lady Gaga, au continuat că stabilească trenduri care te vor uimi prin stilul individualist. Celebrități din toate colțurile lumii au trecut toate barierele și au experimentat orice le permite corpul, însă multă lume crede că aceste ținute sunt ciudate și amuzante în același timp.

Iată care sunt cele mai bizare lucruri în materie de modă în 2017:

1. Halatele de baie.

Femeile s-au săturat de hainele lungi așa că le-au înlocuit cu halatele de baie. Acest obiect vestimentar se purta dimineața sau seara însă acum oamenii nu mai țin cont de asta și sunt purtate ca hainele obișnuite. Acest trend a fost  lansat de compania franceză Lacoste și de designerul american Alexander Wang.

2. Blugii tăiați și cu franjuri.

Se pare că acești blugi nu mai dispar odată… nu sunt nici lungi, nici scurți și au și acele franjuri care atârnă.

3. Treningurile.

Aceste treninguri au crescut piața magazinelor sportive cu 42% în ultimul an și au crescut publicitatea marilor companii precum Adidas, Kappa ,Fila și altele.

4. Unghiile foarte lungi.

Unghiile lungi sunt acceptate, însă cele care sunt extrem de lungi nu sunt la modă. Poze cu unghii extravagante cu diferite accesorii și modele sunt postate pe rețele de socializare precum Snapchat, Facebook pentru ca femeile să renunțe la acest lucru.

5. Papucii.

Acest tip de papuci a dispărut cu ani în urmă , însă când designerul Christopher Kane a readus această modă, toată lumea a început să-i poarte din nou. Chiar el purta acești papuci pe care erau puse niște pietre.

6. Adidașii cu platformă.

Îți amintești acești adidași cu platformă pe care îi purtau Spice Girls pe vremuri? Da, s-au întors. Au devenit din nou populari și sunt vânduți în general în culori închise la culoare, precum negru și maro.

7. Topurile de catifea.

Aceste topuri cu spatele gol au creat o grămadă de forfotă așa că marile industrii de modă au creat topurile asemănătoare cu sutienele. Aceste maieuri sunt exact ca și sutienele doar că sunt purtate ca topuri. Kim Kardashian a fost văzută frecvent purtând astfel de topuri.

8. Dresurile plasă.

Dresurile plasă au fost în vogă mult timp. Dar purtându-i pe sub blugi este ceva cu totul nou .

9. Umeri falși.

Chiar nu au nici o legătură cu moda. Au fost introduși în modă de Princeton ,un jucător de fotbal în anul 1877. După cel ce-al doilea război mondial au devenit faimoși pentru că le ofereau femeilor încredere.

10. Topurile pe un singur umăr.

Bluzele pe un singur umăr sunt cele mai urâte trenduri din 2017.

ESTISUPERBA.RO RCOMANDĂ ȘI: 8 TRUCURI pentru ca partenerul tău să te SATISFACĂ întotdeauna. Ai CURAJ să folosești numărul 4?

CITEȘTE MAI DEPARTE URMĂTORUL ARTICOL: 

Cei mai RĂI SOȚI ai ZODIACULUI – Cu SCORPIONUL vei avea o căsnicie imposibilă!

Astrele vin în ajutorul nostru și ne-au dezvăluit care sunt cei mai răi soți alături de care îți este aproape imposibil să trăiești dacă ai o personalitate independentă. Aceștia sunt 3 dintre cei mai răi soți ai zodiacului:

1. RAC:

La prima vedere este un bărbat tandru și atent, însă nu este deloc ușor să trăiești lângă un bărbat rac. Sunt două tipuri de bărbați: nativii care își iubesc familia ,însă au și standarde foarte înalte și se vaită dese ori de viața pe care o duc în familie și nativi indiferenți, care nu țin cont de dorințele partenerei lor. Pentru ei căsătoria reprezintă doar o stabilitate și nimic altceva.

Deși nativii acestei zodii își iubesc partenerele și le apreciază în adâncul sufletului lor, sunt constant nemulțumiți din diferite motive. Racii sunt persoane senzuale care au un potențial erotic mare. Dacă le sunt îndeplinite dorințele sexuale, atunci nu trebuie să-ți faci griji.

2. SCORPION:

Dacă îți dorești o căsnicie fericită fericită și plină de armonie ,bărbatul va face aproape imposibil acest lucru. Va fi mulțumit doar dacă nu vei ieși din umbra lui și nu vei încerca să te impui. Trebuie să te gândești foarte bine înainte de a hotărî să-ți petreci restul vieții alături de un nativ din această zodie pentru că nu îi plac femeile independente sau dominante.

Din punct de vedere familial, scorpionii sunt afectuoși cu copiii și sunt stâlpul familiei. Fac totul pentru a nu le lipsi nimic celor din jur. Îți iubește partenera în adâncul sufletului ,dar este o fire foarte geloasă și neîncrezător în sentimentele iubitei sale.

3. SĂGETĂTOR:

Săgetătorul este sincer și de obicei este atent la greșelile pe care le face partenera sa și mai ales la defecte. Au nevoie de o femeie inteligentă și diplomată. Săgetătorii nu sunt adepții căsniciilor pentru că sunt mult prea aventurieri și dornici să exploreze lumea. Nu este prea prezent în relație și toate greutățile pică pe umerii partenerei.

Nu este imposibil să trăiești alături de un săgetător însă trebuie să ți pasul cu el și să fii pregătită să trăiești viața la maximum pentru că vei avea parte de aventuri.

Adaugă comentariu

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.