Ești superbă

10 cele mai mari DEZASTRE în materie de CUMPĂRĂTURI ONLINE – NU ai vrea să fii în locul celei de la numărul 8!

Este foarte ușor să găsești discount-uri mari în magazinele online, însă atunci când o ofertă este prea bună ca să fie adevărată, de cele mai multe ori așa și este! Chiar dacă este mai util să comanzi online haine pentru că nu mai alergi din magazin în magazin pentru a găsi ceva care să-ți placă, nu este cea mai bună idee. Este clar că sunt și excepții în care oamenii primesc exact ceea ce comandă, însă uneori s întâmplă să primească haine oribile pe care nu le pot purta niciodată. Iată care sunt cele mai dezastruoase cumpărături online. Aceste poze te vor face să te gândești de două ori înainte să mai comanzi de la magazinele de pe internet.

1. Peruci ieftine.

Mulțumită starurilor precum Kylie Jenner și Nicki Minaj care se joacă cu peruci, a devenit o modă ca femeile să poarte peruci. Magazinele online de peruci au avut multe vânzări și s-au hotărât să mai producă și altele. Dacă cumpărătorii așteaptă reducerile pentru a-și comanda o perucă online pentru a arăta ca Beyonce, ar trebui să se gândească de două ori. Există un motiv pentru care perucile sunt atât de ieftine. Acest lucru se întâmplă pentru că sunt dintr-un material ieftin și care nu este natural. De aceea, aceste femei ajung să arate ca păpușile de plastic, în loc să arate sexy.

2. Colanți ieftini.

Colanții sunt o bună modalitate de a rămâne la modă, deci, ce este mai la îndemână decât să cumperi colanți online? Ei bine, această femeie a avut o experiență neplăcută cu colanții cumpărați online pentru că atunci când au ajuns, s-a trezit că a comandat o pereche de colanți pentru păpuși. Ar trebui să fii mai atentă!

3. Pantalonii tăiați într-o parte.

Dacă nu-ți plac colanții, dar tot vrei să ai o înfățișare stilată, atunci pantalonii tăiați pe o parte sunt perfecți. Într-adevăr, sunt sexy ,însă nu întotdeauna ai noroc să dai peste o firmă serioasă. Se pare că această femeie nu mai poate să-și țină zonele intime acoperite.

4. Costumele de Halloween.

Pentru astfel de evenimente, fiecare persoană își stabilește cu zile întregi sau chiar săptămâni ținuta. Însă dacă te hotărăști să mergi în ultimul moment și comanzi online ținuta, s-ar putea să să pățești ca această fată. arată precum o fantomă ieftină.

5. Salopetele.

Salopetele au fost la modă acum mult timp și au revenit. Sunt foarte frumoase și îți scot formele corpului în evidență, însă trebuie să le cumperi de la magazinele unde poți să le probezi. Aceste femei au pățit asta pe pielea lor.

6. Fustele.

Această femeie credea că o să arate bestial în noua sa fustă de acest gen, însă nu numai că este o altă culoare, dar este și din alt material.

7. Rochiile de mireasă.

Nunta este cea mai frumoasă zi din viața unei persoane, însă nu tot timpul vei avea o nuntă reușită dacă te decizi să-ți comanzi rochia online. Deși sunt mai ieftine rochiile de pe site-urile online, asta nu înseamnă că sunt și bune. Această femeie, nu numai că a rămas cu buza umflată, acum va fi nevoită să mai dea încă o dată bani pe o altă rochie.

8. Costumele de baie.

Această femeie a simțit pe pielea ei că nu trebuie să mai comanzi online. Este destul de greu să găsești un costum de baie care să ți se potrivească în magazin ,însă este la fel de greu și pe magazinele online. Această femeie a comandat mărimea corectă, însă costumul de baie nu are destul material pentru a-i acoperi zonele intime.

9. Cumpărăturile pentru animalele de companie.

 

Când vine vorba de animale, oamenii aleg să cumpere online hăinuțe sau jucării pentru animale. Acest câine a primit o hăinuță cu 5 numere mai mică.

10. Alte dezastre ale rochiilor.

Multe rochii arată foarte bine pe site-uri și deja te vezi purtând-o. Însă nu este niciodată cum ți-ai imaginat tu…

 

Adaugă comentariu

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.