Ești superbă

10 celebrități care nu arată deloc bine în costum de baie

Când ne gândim la vedete, ne gândim la ținute perfecte și la machiaj perfect, dar și la un corp de invidiat. Însă, este greșit pentru că nu toate celebritățile arată bine. Dacă îți era rușine să te afișezi în public în costum de baie, trebuie să nu mai gândești așa.

Și celebritățile sunt oameni și nu trebuie să fie judecate, însă lumea are mari așteptări de la aceste persoane, tocmai pentru că sunt un exemplu pentru noi și majoritatea adolescentelor vor să devină ca ele.

1. Donatella Versace

Deși este regina unui imperiu al modei, nu-i mai pasă de felul în care arată sau nu-i mai pasă de ce crede lumea. Acestea două sunt singurele motive pentru care cred că a ajuns așa. Arată de parcă a stat foarte mult la soare și acea piele lăsată…o face să pară de 140 de ani.

2. Kesha

Sunt o grămadă de lucruri care nu sunt în regulă la acest costum de baie, este greu să încep de undeva. Este pur și simplu urât și nu o avantajează deloc. De ce să porți un slip cu talie înaltă la plajă? Și acele găuri din părți…oribil.

3. Tara Reid

Deși nu mai este în vogă după ce a renunțat la cariera sa de actriță, Tara Reid nu are nici o scuză pentru felul în care arată. Este clar faptul că nu o să mai ajungă niciodată în top din nou.

4. Cameron Diaz

Când te gândești la Cameron Diaz, probabil că te gândești la acea femeie înaltă și suplă pe care orice bărbat și-ar dori-o, dar nu este cazul. Ca orice femeie normală de 45 de ani, are kilograme în plus.

5. Rihanna

Există momente în care nici Rihanna nu arăta cum arată acum. Probabil că are nevoie de mai multă muncă (”work ,work,work,work,work”) înainte de a ieși în costum de baie.

6. Jennifer Lopez

 

Corpul trebuie întreținut pentru a arăta bine. Nu este suficient să faci puțină mișcare azi și să faci o pauză de 3 luni. De aceea, se întâmplă să arăți așa. Pentru o divă ca Jennifer Lopez nu este deloc un lucru bun.

7. Britney Spears

 

Această poză îmi amintește pe celebra poză a lui Merlyn Monroe, însă Britney Spears nu arată nici măcar pe aproape ca ea. Ce este cu celulita aceea? Oare ce s-a întâmplat cu ea?

8. Jessica Alba

Jessica Alba încă este visul oricărui bărbat. Cu pielea bronzată, buze lucioase și forme periculoase, este perfectă sau cel puțin echipa care se ocupă de imaginea ei face o treabă bună. Se vede clar că în această poză are pielea lăsată.

9. Cindy Crawford

Cel puțin, acum există un răspuns la întrebarea veșnică: Ce se întâmplă cu modelele după ce trec de 50 de ani? Se plafonează, asta se întâmplă și de cele mai multe ori aleg să se retragă din lumina reflectoarelor și nu se mai îngrijesc ca odinioară.

10. Iggy Azalea

Se pare că implantul său de la fund nu arată prea bine și acea celulită îi strică imaginea cu care ne-a obișnuit până acum.

6 modalități prin care îl poți face pe partenerul tău să fie nebun după tine

Vrei ca iubitul tău să fie nebun după tine? Ei bine, să fim sincere, cine nu vrea? Toate femeile vor ca bărbații să fie nebuni după ele, dar uneori bărbații nu-și arată sentimentele. Este mult mai comod și sigur să le păstreze doar pentru ei.

Și chiar dacă ne așteptăm uneori ca ei să fac primul pas, femeile nu au răbdare să aștepte până realizează ei ce vor. Iată care sunt căile prin care poți dobândi admirația unui bărbat și astfel, va fi nebun după tine.

1. Iubește-ți corpul.

Pentru a iubi pe cineva, trebuie să te iubești pe tine mai întâi. Orice corp ai avea, oricare ar fi forma lui, trebuie să accepți cine ești și să te iubești pe tine prima dată. Bineînțeles că nimeni nu te împiedică să nu muncești pentru a arăta bine sau să ții o dietă care să te ajute să slăbești.

Cheia este să te iubești oricum ai arăta. Nu toți bărbații se uită dacă ai pătrățele sau un abdomen plat sau dacă coapsele tale se ating atunci când mergi. Nu toți sunt atenți la astfel de detalii. Le pasă de imaginea de ansamblu și mai ales dacă tu se simți bine în pielea ta.

2. Încrederea este cheia.

Încrederea pe care o au femeile în propriile forțe este foarte importantă pentru bărbați. Fiind încrezătoare și cunoscându-te foarte bine este sexy. Nu este nimic mai atractiv decât o femeie sau un bărbat care nu se teme să facă primul pas. Deci, dacă placi pe cineva, nu te teme și fă tu primul pas. Nu se poate întâmpla nimic rău.

3. Atitudinea nu este întotdeauna rea.

Poate că mama ta te-a învățat că nu este bine să ai o atitudine, dar o mulțime de bărbați vor dezaproba acest lucru. Bărbații găsesc atractive femeile care nu se tem să se apere sau să spună ce gândesc. Gândește-te doar la Rihanna care este considerată ”o fată rea” și totuși are milioane de bărbați care sunt înnebuniți după ea. Adoptă o atitudine care să fie în avantajul tău.

4. Trebuie să ai mereu ași în mânecă.

Bărbații se plictisesc destul de repede și le este foarte ușor să își piardă interesul. Deși este nedrept, se întâmplă des. Uneori atunci când joci murdar vei obține bărbatul pe care ți-l dorești. Deci, asigură-te că ai mereu niște trucuri cu care să le atragi atenția. Fie că este interesat de tine și îl ții puțin la distanță, fie că vrei să-l surprinzi – fă aceste lucruri în așa fel încât să aibă ochi doar pentru tine.

5. Fă o mișcare.

De obicei, femeile așteaptă să să facă bărbații primul pas, dar ce le face pe ele să facă asta? Dacă știi ce vrei, mergi și dobândește acel lucru. Ce se poate întâmpla? Poate că nu o să fie interesat, dar cel puțin vei afla asta, în loc să aștepți o veșnicie pentru el. Dar dacă te place și el și este timid? Fă tu primul pas. Este greșit să crezi că este treaba bărbaților să facă asta.

6. Bărbaților le place loialitatea.

Odată ce l-ai atras de partea ta, trebuie să-i fi loială. Flirtând cu un barman pentru a-l face pe alt băiat gelos poate fi distractiv, dar iubitului tău nu-i va plăcea. Deci, data viitoare când se întâmplă asta, respinge-l imediat.

9 trăsături fizice pe care bărbații le caută la femei

Dacă întrebi un bărbat ce consideră că este atractiv la o femeie, probabil va spune că formele sau pur și simplu fața. Deși nu mulți sunt atât de direcți, majoritatea bărbaților cred că aceste lucruri sunt foarte importante la o femeie.

Poate că este surprinzător, dar atât pentru bărbați, cât și pentru femei lucrurile merg diferit în subconștient. Deși trăsăturile de mai sus sunt menționate de majoritatea bărbaților, aceștia consideră alte trăsături mult mai importante când vine vorba de o femeie.

Un studiu de la o Universitate din Londra arată că trăsături precum bunătatea și integritatea joacă un rol foarte important în alegerea femeii cu care aceștia își petrec restul vieții pentru că este vorba de societate. Iată 9 trăsături surprinzătoare pe care bărbații le caută la o femeie.

1. Vocile înalte.

Poate că este surprinzător faptul că bărbații sunt mai atrași de femeile care au vocile mai înalte și mai pițigăiate decât de femeile care au voci groase. Acest lucru se întâmplă pentru că vocile înalte sunt asociate cu tinerețea și cu un nivel înalt de energie și bărbații găsesc aceste lucruri feminine.

Studiile confirmă acest lucru. Este diferit pentru femei pentru că lor le plac bărbații c voci mai joase pentru că asta sugerează un corp bine construit și mai multă putere.

2. Zâmbetul.

Nu doar că un zâmbet îți face ziua mai frumoasă, dar se spune că o femeie nu ar nevoie de machiaj, ci doar de un zâmbet. Bărbații sunt atrași de femeile care zâmbesc și le plac femeile care nu se sfiesc să-și arate aprecierea față de ei sau admirația.

Zâmbetul înseamnă și prietenie și bunătate, de aceea bărbații sunt atrași de zâmbetul femeilor.

3. Mai puțin machiaj.

Se pare că bărbații sunt mai atrași de femeile care nu se machiază mult sau cel puțin nu foarte strident, decât de femeile care au ”măști” de machiaj. Un studiu arată faptul că și femeile, dar și bărbații consideră că o persoană este mai atractivă fără machiaj.

Femeile nu ar trebui să se axeze prea mult pe machiaj și ar trebui să-și lase frumusețea naturală să iasă la iveală.

4. Ochii mari.

Femeile cu ochii mari arată mult mai feminine și bune la suflet față de celelalte femei. Ochii mari sunt ,de asemenea, asociați cu sănătate și potențial reproductiv.

5. Simetria.

Fețele simetrice nu sunt foarte comune , dar bărbații sunt atrași de femeile cu acest tip de chip. Are legătură cu frumusețea și cu genele pe care le-ai moștenit. Și cu cât au gene mai bune, cu atât vor face copii mai sănătoși.

6. Nu este vorba despre fund.

Toată lumea știe că bărbaților le plac fundurile mari și bombate, dar nu le place un dos plin de grăsime. Decât să fie mare și cu celulită, mai bine să fie mic. S-a dovedit că bărbații sunt atrași de femeile care au forme de 45,5 grade. Acest lucru face să pară că au un fund mai mare.

7. Înfățișarea dezordonată.

Bărbații consideră mult mai atractivă o femeie care are părul ciufulit, decât o femeie care arată perfect. De ce? Specialiștii spun că se produce ceva la nivelul subconștientului bărbaților și creierul le transmite acest semnal pentru că face legătură cu genele. Cu cât genele sunt mai bune, cu atât va fi mai bună reproducerea.

8. Mirosul.

Mirosul partenerului este unul dintre cele mai importante aspecte. Bărbații consideră mirosul unul dintre cele mai atractive lucruri la o femeie și mirosul se uită cel mai greu. După mult timp după ce nu o să mai ai treabă cu o persoană la care ai ținut, o să-ți amintești mirosul cu siguranță.

9. Culoarea roșie.

Este dovedit faptul că bărbații sunt atrași de culoarea roșie și, implicit, de femeile care o poartă. Unii chiar se aprind imediat atunci când văd o femeie care poartă o rochie roșie sau un ruj roșu.

 

Adaugă comentariu

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.