Ești superbă

10 CONCURSURI de FRUMUSEȚE BIZARE care au avut loc vreodată – Numărul 8 NU are nici o legătură cu frumusețea!

Există multe femei frumoase care participă la concursuri de frumusețe, însă unele dintre ele sunt chiar bizare și variază standardele de la o țară la alta în funcție de cultură. Ideea cum că femeia trebuie jurizată după aspectul fizic și nu după talentele pe care le deține, nu este un nou concept. Dar dacă ne uităm înapoi în istoria frumuseții, vom vedea că acest lucru este dus la extrem. Pe parcurs ce timpul a trecut, temele și gustul concursurilor de frumusețe s-au îmbunătățit, însă unele dintre ele sunt de-a dreptul ciudate.

Există anumite tabuuri și stereotipuri care continuă să existe în societate. Iată cele mai bizare concursuri de frumusețe din toate timpurile:

1. Domnișoara ”ochi frumoși”.

În anul 1930 ,astfel de concursuri erau populare în Statele Unite ale Americi. În timpul concursului, fiecare participantă trebuia să poarte o mască, ceea ce este foarte înfricoșător.

2. Miss ”cel mai frumos fund”.

Multe femei au participat la acest concurs, iar oamenii din toate colțurile lumii puteau vota. Chiar anul trecut s-au primit 17 milioane de voturi. La ultimul concurs de frumusețe de acest gen au participat 27 de femei în Brazilia și juriul a avut o grea decizie de luat.

3. Miss ”cel mai frumos bust”.

O regină a frumuseții care a câștigat concursul de miss din China pentru cel mai frumos bust a afirmat că și-a îmbunătățit mersul pe scenă urmărind defilările modelelor de la Victoria s Secrets. Juriul le-a jurizat pe fete și din punct de vedere intelectual.

4. Miss ”postura perfectă”.

În 1950 s-au ținut mai multe concursuri de frumusețe în Statele Unite unde participantele nu erau jurizate doar pentru frumusețe, ci și pentru postură. Se spune că postura era verificată prin mai multe metode: le era verificată postura cu raze X  și erau folosite 2 scale pentru a le verifica distribuția greutății.

5. Miss ”imperiul Klingon”.

Acest concurs se ține anual în Atlanta și concursul constă în cele mai frumoase costume de femei războinice din seria Star Trek. Jurații cerea să se defileze: postură, grație și autenticitate.

6. Miss ”regina elefant”.

Acest concurs de frumusețe se ține în Tailanda și este pentru femeile grase care cântăresc cel puțin 175 de kg. Unele dintre ele au cântărit și 300 de kg. Câștigătoarea a fost aleasă după felul în care arăta, performanță și răspunsurile de la un interviu.

7. Miss Univers Tiffany.

Acest concurs de frumusețe se ține anual în Tailanda unde se promovează populația taranssexuală și promovarea unei imagini pozitive a lor în lume. Acest timp de concurs se ține o dată pe an și are de fiecare dată 15 milioane de urmăritori.

8. Miss ”vampirul american”.

 

În 1970 , competiția a fost ținută pentru a promova filmul horror ”Casa umbrelor întunecate”. Femeile într 18 și 25 de ani au venit cu cele mai originale costume și înfățișări de vampir. Au ținut cont de carismă și postură. Dacă le-ai fi văzut costumele și machiajul ai fi spus că merg la vânătoare.

9. Miss tatuaj.

 

Concurentele erau femei tatuate ,iar jurații au ținut cont de cele mai dureroase părți în care aveau tatuaje.

10. Miss penitenciar.

Raira Passion a câștigat acest titlu după ce a primit cele mai multe voturi pentru cea mai frumoasă prizonieră din penitenciarul din Brazilia.

Adaugă comentariu

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.