Ești superbă

10 obiecte vestimentare la care este bine să renunți dacă ai trecut de o anumită vârstă

Timpul zboară și nu numai că moda se schimbă, dar odată cu ea, și noi o facem. Și odată cu vârsta, se schimbă și hainele care ne fac să arătăm impecabil.

Noi am decis să îți spunem despre hainele care ar putea să nu mai fie purtate odată ce ai trecut de o anumită vârstă. Fii atentă deoarece s-ar putea să mai ai câteva dintre obiectele vestimentare de pe această listă.

 

1. Gențile tip plic purtate zilnic

Fetele tinere pot folosi gențile tip plic ca accesoriu de zi cu zi. După 40 de ani este mai bine să le porți doar la ocazii speciale; alege gențile de mărime medie pentru a fi purtate zilnic.

 

2. Brățările cu accesorii

Foarte des aceste tipuri de brățări sunt importante pentru cel care le poartă deoarece acestea aduc niște amintiri frumoase despre evenimente plăcute sau despre cei dragi. Cu toate acestea, un astfel de tip de accesoriu poate părea copilăresc și de aceea este mai bine să stai departe de ele la vârsta ta.

 

3. Colanții colorați

Doar o fată care este încă la școală își poate permite să poarte așa ceva. Femeile care poartă acest tip de îmbrăcăminte pot arăta comic și de cele mai multe ori penibil.

 

4. Hanoracele supradimensionate

O adolescentă pare micuță și vulnerabilă în astfel de haine; o femeie adultă pur și simplu nu arată bine îngrijită în acest tip de îmbrăcăminte. De aceea este mai bine să alegi haine care au dimensiunile tale adevărate.

 

5. Cardiganele fără formă

Nu există niciun cardigan care nu poate fi înlocuit de un blazer neutru elegant. Acum poți să îți iei cu ușurință la revedere de la toate bluzoanele și jachetele de jerseu.

 

6. Rochiile de „adolescentă”

Dacă o rochie ți s-a potrivit cu 10 ani în urmă și ai primit numeroase complimente, nu există nicio garanție că după 40 de ani vei arăta la fel de bine precum ai făcut-o în trecut.

 

7. Haine care au simboluri ale echipelor sportive și formațiilor muzicale

Dacă într-adevăr ai o pasiune pentru o anumită echipă sportivă este mai bine să ții hainele cu logo-ul lor până la următorul meci. Dar dacă îți cumperi haine care prezintă o trupă de muzică sau o echipă de sport doar pentru că ar părea la modă, ar trebui să te mai gândești.

 

8. Căciulile cu moț de blană

Este aceeași situație ca și în cazul colanților colorați deoarece există o linie foarte fină între fascinație și comedie.

 

9. Pantalonii cu mărime unică

Acest tip de pantaloni nu se potrivește la mai nimănui, inclusiv femeilor de peste 40 de ani. Ar fi mai bine să uiți de existența unor astfel de pantaloni.

 

10. Șlapii

Purtarea de șlapi nu este doar despre frumusețe, ci și despre sănătate. Talpa moale plată a acestei încălțăminte nu este bună pentru a te deplasa în jurul junglei de piatră. Dacă îi porți în mod regulat, s-ar putea să ajungi să ai probleme de sănătate cu picioarele.

Adaugă comentariu

Urmareste-ne

Avem o comunitate de facebook foarte activa! Te invitam sa faci si tu parte din ea! Da-ne like pentru a primi toate postarile noastre!