Ești superbă

10 POZE ȘOCANTE cu modele de top fără machiaj – Pe cea de la numărul 8 NU o s-o recunoști!

Te-ai întrebat ce fac cele mai frumoase femei din lume când nu sunt pe podium sau la ședințe foto? Pregătește-te să fii surprinsă! Vei realiza că nu ești mai prejos de ele și că arăți mult mai bine fără machiaj decât multe dintre ele.

1. Pia Alonzo Wurtzbach.

O campanie a unui concurs de frumusețe le-a cerut candidatelor să posteze poze cu ele fără machiaj pe rețelele de socializare. Deci, uite-te la cea mai controversată câștigătoare a concursului de Miss Univers din 2015. Nu are nici pomeții accentuați, nici buzele date cu ruj și nici măcar nu are fond de ten. Arată diferit, însă demonstrează că are o frumusețe naturală.

2. Paulina Vega.

A câștigat Miss Univers în 2014. Fără machiaj arată mult mai tânără fără machiaj și este într-adevăr frumoasă.

3. Karlie Kloss.

Nu a fost văzută niciodată purtând o tonă de machiaj pentru că nu are nevoie. Doar cu un rimel sau cu un ruj cu o culoare nudă, iese mereu în evidență pentru că are niște trăsături foarte frumoase.

4. Kate Moss.

Lui Kate i se citește vârsta pe față atunci când nu este machiată, se vede că are 40 de ani, însă când apare pe paginile marilor reviste, i-ai da 20. Cu toate acestea, arată bine pentru vârsta ei.

5. Cara Delavingne.

Poate că te-ai întrebat dacă modelele arată bine fără machiaj. Ei bine, Cara este cel mai bun exemplu pentru că fața este perfectă. Pun pariu că este o plăcere pentru fiecare dintre cosmeticienii cu care lucrează zilnic.

6. Gisele Bundchen.

Orice femeie este invidioasă pe felul în care arată această femeie. Chiar dacă fața ei este perfect tonifiată și arată mai tânără, atenția tuturor se îndreaptă spre ochii ei minunați.

7. Candice Swanepoel.

Supermodelul sud africa este foarte sexy și nu are nevoie de machiaj pentru a fi atrăgătoare. Chiar dacă ar apărea la  o prezentare de modă fără machiaj, cu siguranță lumea tot ar aprecia-o.

8. Tyra Banks.

Anul trecut Tyra s-a demachiat în timpul unei emisiuni televizate. Nu este nici  o surpriză că arată atât de bine, chiar și în selfie-urile nebunești pe care le postează pe Facebook.

9. Rosie Huntington.

Chiar în timpul unei prezentări de modă a urcat pe scenă nemachiată pentru a demonstra că nu este nevoie de machiaj pentru a fi frumoasă. Acest lucru ar trebui să motiveze multe femei.

10. Kendall Jenner.

Niciodată nu am realizat că are pistrui, deci, iată câte pot ascunde produsele cosmetice. Însă nu arată deloc rău, ba din contră.

CITEȘTE ÎN CONTINUARE URMĂTORUL ARTICOL: 

10 MOTIVE pentru care BĂRBAȚII înșală femeile pe care le iubesc – Numărul 8 NU are nici o explicație!

Înșelatul nu ar trebui să fie acceptat niciodată, indiferent de formă. O relație constă în loialitatea ambilor parteneri, nu trebuie să se rănească sentimentele nimănui. Însă mulți bărbați aleg să-și înșele partenerele. Astfel, relația se sfârșește prin trădare și dragostea se uită.

Iată cele mai frecvente motive pentru care bărbații înșală:

1. Nu vor ceva stabil încă.

Atunci când văd că o relație avansează prea repede sau că partenera lor se implică prea mult, decid să nu mai fie loiali. Așa li se pare mai ușor să iasă din relație.

2. Se simt nesiguri de propria persoană.

Au nevoie mereu de confirmare și este suficient să vină din partea ta. Aceste persoane au nevoie de acordul altor persoane și sunt nesigure de propria persoană. Trebuie să se cunoască mai întâi pe ei, apoi să se implice într-o relație.

3. Nu sunt fericiți în relație și nici cu viața lor.

Unii bărbați aleg să fie necredincioși partenerei lor pentru a scăpa de senzația de disconfort care există în viața lor. Mulți bărbați devin nefericiți și triști chiar și atunci când sunt îndrăgostiți .

4. Nu te mai iubesc ca la început.

Uneori iubirea are dată de expirare. Nu există nici o garanție că cineva te va iubi pentru totdeauna. Odată ce sentimentul dragostei dispare ,durerea nu va mai avea margini și trebuie să te descurci cu ea singură.

5. Cred cu tărie în poligamie.

Pentru bărbați nu este un lucru neobișnuit să ai mai multe iubite în același timp. Poate că simți că o persoană te iubește din inimă, însă instinctele lor îi pot atrage pe bărbați în capcana altor femei.

6. Simt că nu primesc destulă atenție din partea ta.

Pentru unii bărbați, starea lor mentală le cere să primească multă atenție. Deci, dacă se simt ignorați într-o relație, vor căuta atenția altor femei.

7. Caută să-și îndeplinească fanteziile sexuale.

Nu prea contează dacă partenerul tău te iubește din suflet. Se pare că unii bărbați caută diversitatea în pat și dacă tu nu ești în stare sau dacă nu vrei să le îndeplinești fanteziile, vor căuta pe cineva care să facă acest lucru.

8. Plăcerea sexuală este sursa lor de fericire.

Dacă nu aveți o viață sexuală activă, bărbatul de lângă tine s-ar putea să vrea să cunoască pe cineva care să-i ofere acest lucru. Trebuie să comunicați.

9. Nu sunt satisfăcuți emoțional.

Atracția trebuie să fie în primul rând psihică și apoi fizică. Deci, dacă nu îi oferi atenție și nu-l sprijini, va căuta pe cineva care să-i ofere asta. O relație nu se bazează doar pe amor.

10. Vor să experimenteze lucruri noi.

Când o persoană s-a plictisit de o relație, își dorește să încerce lucruri noi cu oameni noi, ceea ce conduce de obicei la înșelat și nu numai.

 

Adaugă comentariu

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.