Ești superbă

10 ROCHII SUPERBE pe care fiecare femeie ar trebui să le aibă în garderobă – Ultima e GENIALĂ!

Fiecare femeie care poartă blugi în fiecare zi vor fi de acord că trebuie să existe în garderoba lor câteva rochii. Totuși, aceste piese vestimentare au toate stilurile și toate culorile posibile, de aceea alegerea rochiei perfecte poate fi o adevărată provocare. Iată 10 rochii superbe pe care fiecare femeie trebuie să le aibă în garderobă.

1. O rochie scurtă neagră.

Acest tip de rochie este cu siguranță cel mai legendar. Această rochie se găsește într-o mare varietate de stiluri și fiecare femeie își poate alege rochia perfectă pentru forma corpului ei.

2. O rochie roșie.

Cu această rochie vei ieși cu siguranță în evidență și cei din jur te vor admira. O femeie în roșu nu poate fi trecută cu vederea de un bărbat.

3. O rochie lungă.

Este un mit faptul că rochiile lungi sunt făcute doar pentru femeile înalte. De fapt, rochiile până în pământ arată bine pe toată lumea. Femeile mai scunde pot alege rochiile lungi crăpate în părți.

4. O rochie serioasă.

Această rochie se potrivește pentru orice ocazie. Poți să alegi să o porți la evenimente de afaceri sau o poți purta într-o seară când ieși în oraș și să o accesorizezi cu o bijuterie mai mare.

5. O rochie în formă de A.

Aceste rochii sunt mai potrivite în general pentru femeile cu o siluetă bine definită pentru că așa arată oarecum fragilitatea femeilor și accentuează silueta.

6. Rochiile tip cămașă.

Acest tip de rochie a fost introdus în modă de Coco Chanel care a transformat cămășile bărbaților în adevărate opere de artă. Aceste rochii pot fi purtate și pe timp de zi, cât și pe timp de noapte.

7. O rochie din dantelă albă.

Dantela a fost întotdeauna considerată un material luxos. Orice femeie care poartă o rochie din dantelă se va simți cu siguranță feminină și elegantă și este perfectă pentru petreceri sau pentru evenimente sociale.

8. O rochie pentru cocktail.

Aceste rochii sunt perfecte pentru evenimentele unde vrei să arăți sexy și stilată. Este mult mai practică decât o rochie lungă. În plus, această rochie nu îți limitează mișcările și te vei bucura din plin de dans.

9. O rochie lungă se seară.

Această rochie este o modalitate utilă de a arăta fabulos la o ocazie specială. Poți purta această rochie la un eveniment formal, precum o nuntă.

10. O rochie confortabilă de zi cu zi.

Această rochie simplă și confortabilă este o alegere perfectă pentru o zi obișnuită. Fie că mergi la facultate sau la o plimbare prin parc, vei arăta bine și vei întoarce toate privirile.

ESTISUPERBA.RO RCOMANDĂ ȘI: 8 TRUCURI pentru ca partenerul tău să te SATISFACĂ întotdeauna. Ai CURAJ să folosești numărul 4?

CITEȘTE ÎN CONTINUARE URMĂTORUL ARTICOL: 

10 cele mai CIUDATE TRENDURI din modă care au devenit virale în 2017

Deși anul nu a luat sfârșit, 2017 a adus o grămadă de momente surprinzătoare și neconvenționale care au fost surprinse pe marile podiumuri de modă. Modelele au influențat tinerele să poarte cele mai ciudate combinații de haine din industria modei. De la Gigi Hadid la Lady Gaga, au continuat că stabilească trenduri care te vor uimi prin stilul individualist. Celebrități din toate colțurile lumii au trecut toate barierele și au experimentat orice le permite corpul, însă multă lume crede că aceste ținute sunt ciudate și amuzante în același timp.

Iată care sunt cele mai bizare lucruri în materie de modă în 2017:

1. Halatele de baie.

Femeile s-au săturat de hainele lungi așa că le-au înlocuit cu halatele de baie. Acest obiect vestimentar se purta dimineața sau seara însă acum oamenii nu mai țin cont de asta și sunt purtate ca hainele obișnuite. Acest trend a fost  lansat de compania franceză Lacoste și de designerul american Alexander Wang.

2. Blugii tăiați și cu franjuri.

Se pare că acești blugi nu mai dispar odată… nu sunt nici lungi, nici scurți și au și acele franjuri care atârnă.

3. Treningurile.

Aceste treninguri au crescut piața magazinelor sportive cu 42% în ultimul an și au crescut publicitatea marilor companii precum Adidas, Kappa ,Fila și altele.

4. Unghiile foarte lungi.

Unghiile lungi sunt acceptate, însă cele care sunt extrem de lungi nu sunt la modă. Poze cu unghii extravagante cu diferite accesorii și modele sunt postate pe rețele de socializare precum Snapchat, Facebook pentru ca femeile să renunțe la acest lucru.

5. Papucii.

Acest tip de papuci a dispărut cu ani în urmă , însă când designerul Christopher Kane a readus această modă, toată lumea a început să-i poarte din nou. Chiar el purta acești papuci pe care erau puse niște pietre.

6. Adidașii cu platformă.

Îți amintești acești adidași cu platformă pe care îi purtau Spice Girls pe vremuri? Da, s-au întors. Au devenit din nou populari și sunt vânduți în general în culori închise la culoare, precum negru și maro.

7. Topurile de catifea.

Aceste topuri cu spatele gol au creat o grămadă de forfotă așa că marile industrii de modă au creat topurile asemănătoare cu sutienele. Aceste maieuri sunt exact ca și sutienele doar că sunt purtate ca topuri. Kim Kardashian a fost văzută frecvent purtând astfel de topuri.

8. Dresurile plasă.

Dresurile plasă au fost în vogă mult timp. Dar purtându-i pe sub blugi este ceva cu totul nou .

9. Umeri falși.

Chiar nu au nici o legătură cu moda. Au fost introduși în modă de Princeton ,un jucător de fotbal în anul 1877. După cel ce-al doilea război mondial au devenit faimoși pentru că le ofereau femeilor încredere.

10. Topurile pe un singur umăr.

Bluzele pe un singur umăr sunt cele mai urâte trenduri din 2017.

Adaugă comentariu

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.