EștiSuperbă.ro

10 trenduri în materie de modă care ar trebui să dispară pentru totdeauna

Unele trenduri în materie de modă continuă să revină chiar și după mulți ani, însă trebuie doar să sperăm că nu se vor mai întoarce niciodată. Este suficient să înceapă cineva să poarte ceva și în maxim o săptămână toată lumea să poarte obiectul vestimentar respectiv. Iată care sunt cele mai oribile trenduri în materie de modă care trebuie să dispară.

1. Pantalonii cu turul lăsat.

Oricine a trecut prin liceu în anii 2000 își va aminti că toți băieții purtau astfel de blugi. Băieții purtau mândri blugii pe jumătatea fundului sau chiar sub fese și-și lăsau boxerii la vedere. Acest trend a ținut mai mult în ciuda multora. Nu numai că arată oribil, însă nu le permitea bărbaților să meargă cum trebuie și nici să alerge. Arătau exact ca niște pinguini.

2. Hainele cu umeri mari.

Acest trend a apărut în anul 1930. Efectul avea menirea să provoace o impresie a unui triunghi răsturnat, astfel talia femeilor părea mai subțire. Acest trend era și la bărbați pe care-i făcea să pară interesanți mult mai atrăgători.

3. Colanții.

Colanții mulați și subțiri s-au întors!De obicei,  sunt fabricați din nailon sau poliester sau chiar din materiale mătăsoase. Inițial ,când au apărut, menirea lor era să fie purtați cu bluze lungi sau cu rochii, însă au început să țină locul pantalonilor. Nu ar fi foast nici o problemă dacă nu erau transparenți.

4. Pantofii cu vârful ascuțit.

Această modă a fost inițiată prin secolul al 15- lea sau al 16-lea. Acești pantofi erau purtați doar de persoanele cu status social înalt, iar lungimea vârfului pantofilor arăta din ce clasă socială faci parte. Erau purtați și de femei, dar și de bărbați. Singura lor problemă era că erau foarte incomozi și provocau mari dureri și chiar bășici.

5. Pantalonii haram.

Acești pantaloni se caracterizează prin excesul de material din zona interioară a coapselor. Dacă porți astfel de pantaloni vei părea mai scund. Au fost populari în anii 1980, însă au reapărut în trend acum câțiva ani.

6. Choker-urile.

Moda acestor accesorii pentru femei a început în anul 1990. Era la fel de oribil și atunci când vedeai o femeie purtând așa ceva, însă măcar ele aveau un motiv întemeiat, erau foarte ieftine. Sincer, evită aceste accesorii pentru că nici bărbații nu sunt atrași de femeile care le poartă.

7. Cizmele cu blană.

Oare aceste cizme au fost făcute pentru a transpira? Dacă ai și tu niște cizme asemănătoare și încă le porți, gândește-te doar că arăți ca și cum ai fi încălțată cu niște vulpi sau ceva… dar cine suntem noi să te judecăm?!

8. Topurile extrem de decupate.

Această modă a pornit tot din anii 90, însă a reapărut. Vedetele poartă foarte des astfel de topuri cu buricul la vedere. Din fericire, nu toată lumea are un abdomen la fel de perfect ca celebritățile și nu vedem mult prea des astfel de tricouri.

9. Sutienele cu bretele transparente.

Nimic nu este mai enervant și mai neatractiv decât niște bretele transparente purtate cu o rochie superbă. Ne-a luat ceva timp, însă în cele din urmă ne-am dat seama că un sutien fără bretele este mai avantajos decât unul cu bretele transparente.

10. Blugii rupți.

Nu spune nimeni că blugii cu tăieturi nu sunt frumoși sau fashion, însă lumea a început să exagereze cu rupturile blugilor. Acest trend ar trebui să dispară pentru că zilnic vedem pe stradă oameni care au blugii rupți în zone intime ale corpului doar pentru că așa este moda.