EștiSuperbă.ro

11 lucruri pe care le faci zilnic și care te fac să arăți fără bun gust

În societatea în care trăim, tendințele se schimbă de la sezon la sezon. Nimeni nu poate fi surprins de amestecul de stiluri diferite sau chiar de aspectul neobișnuit. Cu toate acestea, nu trebuie neglijate niciodată regulile de etichetă chiar și în cazul în care ai o garderobă obișnuită. Iată 11 reguli pe care trebuie să le urmezi dacă vrei să arăți bine în orice situație:

1. Pantofii cu costumul de afaceri: Pantofii cu încuietoare fac ca gleznele să pară mai mari, ceea ce poate face ca picioarele să arate mult mai groase. Acest lucru este deosebit de inadecvat într-o instituție de afaceri, care ar trebui să implice eleganță. În acest caz, este mai bine să purtați pantofi cu toc mai înalt sau chiar jos, dar fără baretă care să vă taie glezna.

2. Cămașă lungă peste blugi: O cămașă lungă peste blugi face ca silueta ta să arate ciudat. Mai mult, împreună cu pantaloni scurți, imaginea va arăta și mai ciudat. Este mai bine să bagi cămașa în blugi.

3. Geanta voluminoasă pentru evenimente: O geantă voluminoasă este un lucru universal. Nu numai că vă puteți potrivi cu un stil casual, dar și cu un stil de afaceri. Cu toate acestea, atunci când vă pregătiți să mergeți la un restaurant sau la un club de noapte, este mai bine să alegeți modele mai compacte. În aceste cazuri, alegerea unei genți voluminoase este inadecvată.

4. Ghete până la gleznă gleznă cu o fustă scurtă: Ghete rareori se potrivesc cu fuste. Acest tip de încălțăminte scurtează vizual picioarele. Acest efect nedorit este sporit de o fustă scurtă. Cea mai bună alternativă vor fi pantofii clasici sau cizmele înalte în timpul iernii.

5. Mai multe elemente largi deodată: Câteva articole de îmbrăcăminte largi într-o singură ținută ascund complet formele care trebuiau accentuate de fapt (talie, șolduri, sâni). Dacă aveți o dorință puternică de a purta ceva lejer și larg este mai bine să echilibrați celelalte elemente pe care le purtați, punându-vă ceva care să vă scoată în evidență formele.

6. Colanții cu pantaloni scurți: Pantalonii scurți sunt în mod tradițional considerați a fi un element de îmbrăcăminte de vară care nu are nevoie de nimic în plus. Este mai bine să-i păstrați pentru sezonul cald, în loc să creați look-uri incomode.

7. Fusta în formă de lalea: Acest tip de fustă arată perfect în momentul în care stați în picioare, dar când vă mișcați, se creează iluzia unei burți, chiar dacă aveți o siluetă de invidiat. Dacă aveți îndoieli atunci când alegeți stilul potrivit, rămâneți la cele clasice, ținând cont de tipul siluetei voastre.

8. Pantofii mai mari: Pantofii mari arată fără bun gust. Este mai bine să mergeți la cumpărături pentru încălțăminte la începutul zilei, deoarece picioarele voastre pot fi obosite și umflate până la sfârșitul zilei. Prin urmare, mărimea pantofilor nu va fi aproape de cea reală.

9. Bluzele pe gât: Ar trebui să fii foarte atentă cu acest tip de îmbrăcăminte, deoarece gâtul tău ar putea părea mai scurt. Nu trebuie să evitați hainele închise până la gât și puteți îmbunătăți look-ul cu eșarfe dacă este necesar.

10. Blugii care nu se potrivesc: Blugii au tendința de a se lăsa în timp. Prin urmare, dacă blugii sunt puțin largi atunci când îi cumpărați, există riscul să nu vă mai vină după mai multe purtări. Atunci când alegeți blugii care sunt puțin strânși (puțin, nu o mărime mai mică), le dați șansa de a-și păstra forma multă vreme.

11. Bretelele de la sutien: Bretelele vizibile de la sutien sunt enervante. Deci trebuie să folosiți o agrafă pentru a trage bretelele în mijlocul spatelui pentru a nu se mai vedea atunci când porți un maieu.