EștiSuperbă.ro

12 rochii dezastruoase cumpărate online

Sezonul absolvirii tocmai s-a încheiat și multe adolescente au sărbătorit acest eveniment. O grijă importantă a tinerelor este rochia pentru balul de absolvire. Unele fete se gândesc ce o să poarte cu mult timp înainte. Unele merg la cumpărături și probează nenumărate rochii cu prietenele lor până să o găsească, iar altele aleg să o cumpere de pe internet.

Cumpărând rochii online este cu siguranță o idee destul de îndrăzneață. Sunt o mulțime de rochii la prețuri atractive, dar au fost multe situații în care rochiile nu arătau deloc ca pe internet. Fără a vedea pentru ce plătești, trebuie să ai mare încredere în compania de la care cumperi , așa că informează-te înainte și alege cu cap.

Iată 12 rochii de bal care au fost comandate de pe internet și care nu arată deloc așa cum și-au imaginat clienții. Te vor face, cu siguranță, să mergi la mall să-ți cumperi rochii.

1. Oh,arată de parcă poartă perdele albe .Cea mai bizară parte sunt cercurile de pe piept.

2. De unde au apărut mânecile? Este greșit din toate punctele de vedere. Și despre partea de jos nici nu știu ce să mai spun…

3. Din nou cercuri ciudate pe piept. De ce ar crede cineva că arată bine? Arată de parcă ar avea clătite pe piept.

4. Se pare că cineva trebuia să-și verifice mărimea înante. Nu i se potrivește deloc.

5. Arată mai mult ca pampoanele unei majorete decât ca o rochie pentru bal. Cel puțin pare că această fată are simțul umorului.

6. Sunt atâtea lucruri oribile la această rochie, înafară de culoare. Nu se vede cum arată din spate, însă presupun că e la fel de oribil.

7. Probabil că nu ar trebui să comanzi nimic online decât dacă site-ul are recomandări bune. În acest fel vei evita neplăcerile.

8. Clătitele se întorc. Se pare că se poartă anul acesta ,evident doar în momentul în care arată drăguț și elegant.

9. A comandat o rochie care o face să arate ca un spiriduș .

10. Ce rușine! Această rochie ar fi făcut furori dacă ar fi arătat ca pe internet.

11. Ei bine, este totuși o asemănare. Nu este cea mai rea din această listă, dar nu aș vrea să fiu în locul ei, nici măcar de Halloween.

12. Mă întreb câți bani au cheltuit acești oameni. Și mai ales dacă și-au recuperat banii!

CITEȘTE ÎN CONTINUARE URMĂTORUL ARTICOL:

5 modalități prin care să-ți îndrepți părul în mod natural, acasă

Părul drept este și va fi tot timpul în tendințe. În ultimii ani au apărut o sumedenie de produse de styling care promit că îți îndreaptă perfect părul. Dar toate vin cu un cost. Prea multă căldură sau prea multe chimicale îți pot deteriora părul și îl pot usca excesiv.

Pentru a evita să-ți strici părul, iată câteva modalități prin care îți poți îndrepta părul în mod natural:

1. Lapte de cocos amestecat cu zeamă de lămâie

Extrage laptele de cocos dintr-o nucă de cocos. Acesta are proprietăți de îndreptare permanentă a părului. Dacă adaugi și un zeamă de lămâie, rezultatele vor fi mult mai bune. Înainte să aplici mixtura pe păr, ține-o la frigider câteva ore și stai cu ea pe păr cel puțin o oră.  Părul tău va fi mai potolit și mai mătăsos.

2. Tratament regulat cu ulei cald

Puțini oameni știu că în afară de a-ți hrăni părul, tratamentul cu ulei cald îl și îndreaptă și îl ajută să fie mai drept și mai mătăsos. Folosește ulei de cocos amestecat cu ulei de măsline extra-virgin. După câteva tratamente, poți înlocui uleiul de cocos cu ulei de migdale. Acoperă-l cu un prosop fierbinte și așteaptă 45 de minute înainte să te speli pe cap.

3. Balsam natural

Folosirea în mod constant a unui balsam de păr natural îți poate îndrepta părul. Folosește ceai ca balsam și vedea că părul tău va fi mai drept în mod natural, fără să fie nevoie să folosești placa de păr.

4. Lapte și miere

Fă o pastă din miere și lapte și aplic-o pe păr. Pentru un efect mai pronunțat adaugă și o banană sau o căpșună în mixtură. Așteaptă cel puțin jumătate de oră, apoi spală părul.

5. Ulei de măsline și ou

Amândouă sunt ingrediente foarte bune pentru un păr sănătos. Bate două ouă și adaugă o cantitate potrivită de ulei de măsline, omogenizează și apoi aplică compoziția pe păr. Așteaptă cel puțin o oră înainte să te speli pe cap.

Aceste tratamente sunt foarte simple, iar ingredientele se găsesc peste tot. Secretul este să ai răbdare. Nu vei obține din prima rezultatul pe care îl obții la un salon, dar pe termen lung vei avea un păr mai frumos, mai sănătos și mai drept.