Ești superbă

14 cele mai CREATIVE și CONFORTABILE PATURI pe care le poți vedea – Numărul 10 este GENIAL!

Un pat moale și confortabil este lucrul cel mai de preț pe care-l vrei atunci când este frig afară sau când este înnorat. Fie că citești o carte, fie că te uiți la un film sau bei o cană de ceai, viața este mult mai relaxantă când te afli într-un pat confortabil și călduț. Iată 14 dintre cele mai creative și confortabile paturi fabricate vreodată. Vei vrea să le ai pe toate!

1. Patul hamburger.

Acest pat chiar arată precum un hamburger și are detalii realizate perfect: pernele sunt în formă de castraveți și roșii, iar pătura este o felie de brânză. Cred că mi s-ar face foame din 10 în 10 minute.

2. Pisica vecinului.

Acest pat este în formă de pisică care face parte dintr-un desen animat popular. Pentru iubitorii de pisici este perfect, mai ales pentru fetițele răsfățate.

3. Patul cuib.

Oricare ar fi vârsta ta, vei iubi acest pat. Cine nu și-ar dori să fie pasăre măcar pentru o noapte? Este totuși destul de drăguț.

4. Patul navă spațială.

Nimic nu se compară cu o noapte romantică sub aceste stele strălucitoare. Acest pat este perfect pentru nopțile în care ești cu persoana iubită sau în care vrei pur și simplu să te relaxezi.

5. Patul care se leagănă.

Pentru cei care au deja un scaun care se leagănă și vor și un pat, mult mai confortabil. Este genial, aș vrea să mă legene până adorm.

6. Patul cu televizor incorporat.

Acum poți viziona filmele preferate sau să te joci jocuri video fără să te ridici din pat. De ce să mai dai bani în plus pe televizor când poți ava acest pat cu televizor incorporat?

7. Patul pentru cei care iubesc pizza.

Vrei cu ciuperci sau cu pepperoni? Pare destul de confortabil, însă nu cred că aș vrea un astfel de pat pentru că mi s-ar face poftă de pizza.

8. Patul cu baldachin.

Acesta este patul visurilor mele. În el m-aș simți ca o prințesă adevărată.

9. Patul cu fermoar.

Acest pat este cel mai util pat din toate timpurile pentru că se face doar prin încheierea unui fermoar. Foarte util, este perfect pentru persoanele leneșe sau foarte ocupate.

10. Patul în formă de carte.

Ce faci în acest pat? Citești, normal!

11. Patul pisică gigant.

Vrei să stai pe o lăbuță de pisică? Sunt curioasă cum ar reacționa o pisică adevărată la vederea acestui pat.

12. Patul carusel.

Acest pat este foarte încurcat încât nici nu cred că te poți hotărî unde să dormi. Chiar, poți dormi în mai multe locuri, astfel vei crede că ai un pat diferit în fiecare noapte.

13. Patul pentru poziția fetusului.

Dacă nu te miști în timpul somnului, acest pat este perfect pentru tine! Nu vreau să-mi imaginez ce o să pățești dacă ai un somn agitat.

14. Patul lichid.

Ți-ai dori să dormi într-un pat ca acesta? Păcat că este doar o fantezie a unui fotograf.

Adaugă comentariu

Urmareste-ne

Avem o comunitate de facebook foarte activa! Te invitam sa faci si tu parte din ea! Da-ne like pentru a primi toate postarile noastre!