Ești superbă

14 oameni care și-au modificat corpul într-un mod extrem

Fiecare persoană a vrut la un moment dat să-și schimbe o parte a corpului. De când s-a dezvoltat tehnologia și au apărut tot felul de invenții, nici o parte a corpului nu a rămas neexplorată. De la piercing-uri la modificări majore ale înfățișării, unii oameni aleg să-și modifice întreaga înfățișare și să devină altcineva.

Iată câteva exemple de oameni care au ales să facă asta. Unii or să te dezguste ,alții or să te lase cu gura căscată.

1. Modificări ale dinților.

Această modificare se face manual cu o ustensilă specială de șlefuire a dinților. Istoria spune că acest lucru se făcea pentru scopuri spirituale, dar în societatea modernă se consideră ca fiind doar ceva decorativ sau de înfrumusețare.

2. Cercurile pentru gât.

În multe triburi din lumea întreagă, inelele pentru gât făceau parte din ritualurile și tradițiile importante. Femeile purtau astfel de inele pentru a fi mai atractive și ,odată cu vârsta, mai adăugau altele. Acest proces este unul dintre cele mai dureroase.

3. Limba despicată.

Această modificare a corpului presupune tăierea limbii în două începând din vârf spre final. Pentru unii oameni este un mod de a amplifica senzația sărutului, iar pentru alții reprezintă dorința de a se conecta cu spiritualitatea.

4. Corsetul din piercing-uri.

Acest corset este probabil cea mai dureroasă modificare corporală pentru că persana trebuie să își pună astfel de piercing-uri pe o parte și de alta a spatelui ,iar ele să fie legate cu o panglică. Unele dintre ele sunt doar temporare pentru că persoanele care fac asta nu pot suporta durerea.

5. Implanturile magnetice.

Pentru cei care iubesc să poarte diverse obiecte decorative pe corp, dar care nu vor să se înțepe de fiecare dată, această tehnică este perfectă. Odată ce magnetul este plasat sub piele, vei atrage orice metal fără să ai nici o durere.

6. Ornamentații vaginale din mărgele.

Aceasta este o practică pentru a spori plăcerea în timpul actelor intime și presupune introducerea diverselor materiale sub piele.

7. Semnele.

Aceste semne se fac prin arsuri și rezită toată viața. Sunt utilizate pentru înfrumusețare și sunt asemănătoare cu tatuajele.

8. Tatuajul corneei.

Acest tatuaj este permanent și presupune tatuarea corneei. De ce ar alege cineva să facă așa ceva?

9. Tatuajul întregului ochi.

Corneea nu este singura parte din ochi care poate fi tatuată. Unii oameni aleg să-și schimbe de tot culoarea ochilor, alții aleg să-și schimbe chiar și partea albă.

10. Abraziunea.

Abraziunea este un fel de scarificare. Pielea oamenilor este înlăturată ceea ce se poate face cu șmilgher sau cu chimicale.

11. Suspendarea.

Acest procedeu se realizează prin suspendarea corpului cu ajutorul unor cârlige. Sunt mai multe tipuri: suspendarea comei, suspendarea suicidului sau suspendarea super omului.

12. Sacrificarea.

În acest proces, sunt formate cicatrici prin tăierea pielii prin mai multe metode pentru a influența vindecarea. Rezultatul final este permanent.

13. Implanturi sub piele.

Această tehnică presupune aplicarea unor obiecte mici sub piele care sunt de obicei din silicon sau teflon. Crează un efect 3D.

14. Fereastra din buză.

Se spune că ochii sunt fereastra către suflet, însă și buzele pot fi. Unii oameni aleg să își taie o parte din buză în loc să-și pună piercing-uri.

 

Adaugă comentariu

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.