Ești superbă

14 oameni care și-au modificat corpul într-un mod extrem

Fiecare persoană a vrut la un moment dat să-și schimbe o parte a corpului. De când s-a dezvoltat tehnologia și au apărut tot felul de invenții, nici o parte a corpului nu a rămas neexplorată. De la piercing-uri la modificări majore ale înfățișării, unii oameni aleg să-și modifice întreaga înfățișare și să devină altcineva.

Iată câteva exemple de oameni care au ales să facă asta. Unii or să te dezguste ,alții or să te lase cu gura căscată.

1. Modificări ale dinților.

Această modificare se face manual cu o ustensilă specială de șlefuire a dinților. Istoria spune că acest lucru se făcea pentru scopuri spirituale, dar în societatea modernă se consideră ca fiind doar ceva decorativ sau de înfrumusețare.

2. Cercurile pentru gât.

În multe triburi din lumea întreagă, inelele pentru gât făceau parte din ritualurile și tradițiile importante. Femeile purtau astfel de inele pentru a fi mai atractive și ,odată cu vârsta, mai adăugau altele. Acest proces este unul dintre cele mai dureroase.

3. Limba despicată.

Această modificare a corpului presupune tăierea limbii în două începând din vârf spre final. Pentru unii oameni este un mod de a amplifica senzația sărutului, iar pentru alții reprezintă dorința de a se conecta cu spiritualitatea.

4. Corsetul din piercing-uri.

Acest corset este probabil cea mai dureroasă modificare corporală pentru că persana trebuie să își pună astfel de piercing-uri pe o parte și de alta a spatelui ,iar ele să fie legate cu o panglică. Unele dintre ele sunt doar temporare pentru că persoanele care fac asta nu pot suporta durerea.

5. Implanturile magnetice.

Pentru cei care iubesc să poarte diverse obiecte decorative pe corp, dar care nu vor să se înțepe de fiecare dată, această tehnică este perfectă. Odată ce magnetul este plasat sub piele, vei atrage orice metal fără să ai nici o durere.

6. Ornamentații vaginale din mărgele.

Aceasta este o practică pentru a spori plăcerea în timpul actelor intime și presupune introducerea diverselor materiale sub piele.

7. Semnele.

Aceste semne se fac prin arsuri și rezită toată viața. Sunt utilizate pentru înfrumusețare și sunt asemănătoare cu tatuajele.

8. Tatuajul corneei.

Acest tatuaj este permanent și presupune tatuarea corneei. De ce ar alege cineva să facă așa ceva?

9. Tatuajul întregului ochi.

Corneea nu este singura parte din ochi care poate fi tatuată. Unii oameni aleg să-și schimbe de tot culoarea ochilor, alții aleg să-și schimbe chiar și partea albă.

10. Abraziunea.

Abraziunea este un fel de scarificare. Pielea oamenilor este înlăturată ceea ce se poate face cu șmilgher sau cu chimicale.

11. Suspendarea.

Acest procedeu se realizează prin suspendarea corpului cu ajutorul unor cârlige. Sunt mai multe tipuri: suspendarea comei, suspendarea suicidului sau suspendarea super omului.

12. Sacrificarea.

În acest proces, sunt formate cicatrici prin tăierea pielii prin mai multe metode pentru a influența vindecarea. Rezultatul final este permanent.

13. Implanturi sub piele.

Această tehnică presupune aplicarea unor obiecte mici sub piele care sunt de obicei din silicon sau teflon. Crează un efect 3D.

14. Fereastra din buză.

Se spune că ochii sunt fereastra către suflet, însă și buzele pot fi. Unii oameni aleg să își taie o parte din buză în loc să-și pună piercing-uri.

CITEȘTE ÎN CONTINUARE URMĂTORUL ARTICOL: 

Cele mai rele femei în funcție de zodie

O influență destul de mare în ceea ce privește comportamentul femeilor vine din partea semnelor zodiacale. Acestea fiind zise, există 6 femei în zodiac care sunt adevărate diavolițe.

Femeia SCORPION:

Nativele acestei zodii sunt extrem de răzbunătoare și nu iuită niciodată dacă i-ai greșit. Nu fac compromisuri și își calcă pe orgoliu pentru a-i umili pe ceilalți. Iubește să-i manipuleze pe ceilalți și nu are nici o mustrare de conștiință dacă este vorba să ajungă în vârful piramidei. Calcă și peste cadavre dacă este nevoie.

Femeia PEȘTI:

Femeile născute sub acest semn zodiacal se prefac foarte mult, iar tehnica lor preferată este plânsul pentru că sunt reginele dramei. Femeile pești sunt foarte puternice și au o personalitate de oțel, de aceea nu lasă de la ele și nu-și prea calcă pe orgoliu pentru nimeni. Când sunt nervoase, atacă cu toate armele ,iar vocația ei principală este să șicaneze bărbatul alături de care își trăiește viața. Sunt înnebunite după scandal și certuri și uneori se victimizează pentru a-și atinge scopurile.

Femeia FECIOARĂ:

Femeile fecioară sunt mult prea cicălitoare. Le place la nebunie să critice și să atragă atenția celor din jur. Este bârfitoare și se enervează foarte ușor. Activitatea ei preferată este să dea sfaturi ,chiar dacă nimeni nu le cere, de aceea este greu de tolerat. Fiind o fire perfecționistă, Fecioara este obsedată de ordine și disciplină. Nu tolerează ușor dacă îi greșești și va șine minte orice faci.

Femeia TAUR:

Și femeia taur adoră să fie victimă în orice situație pentru că fuge de responsabilitate. Este zeița geloziei și a răzbunării. Dacă o rănești va fi și juriul și judecătorul faptelor tale. Nu are rațiune, este încăpățânată și dezinvoltă. Nu recunoaște niciodată atunci când greșește și poate fi foarte violentă atunci când se enervează. Se lasă foarte ușor influențată la nervi.

Femeia BERBEC:

Femeia berbec este foarte temperamentală și egoistă. În unele situații dă dovadă de imaturitate și îi place să atragă mereu atenția asupra ei. Nativele acestei zodii sunt răzbunătoare și uneori violente. Vrea să fie mereu pe primul lor și face orice pentru a ajunge acolo, indiferent dacă trebuie să sacrifice câteva prietenii pe drumul către succes. Sunt independente și extrem de geloase. Te vor critica pentru orice mărunțiș ori de câte ori vor avea ocazia.

Femeia CAPRICORN:

Femeia capricorn este materialista zodiacului. Poziția în societate este foarte importantă pentru ea și face orice pentru a ajunge cât mai sus. Banii sunt la fel de importanți și uneori nu contează pe ce cale îi câștigă. Este răzgâiată și uneori snoabă și îi place să se concentreze pe ea și ignoră ce simt cei din jur. Se supără din orice și nu răspunde bine la glume.

Adaugă comentariu

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.