Ești superbă

15 cele mai CIUDATE ROCHII purtate vreodată – Cea de la numărul 13 este PENIBILĂ!

Fiecare femeie își dorește să arate uimitor în orice moment și să fie admirată de bărbați, însă uneori se întâmplă să fie exact invers. Uneori când vrei să atragi atenția mult prea mult, reușești să faci acest lucru într-un mod pe care cu siguranță nu ți l-ai dorit. Nu putem judeca pe nimeni pentru să gusturile nu se discută, însă aceste femei poartă cele mai ciudate rochii și acest imagini cu ele au devenit virale pe internet.

1. Rochia din taste de la tastatură.

Probabil că femeia care o poartă este pasionate de IT sau ceva, însă sunt foarte curioasă dacă a mai ajuns cu ea întreaga acasă la sfârșitul zilei.

2. Rochia Pikachu.

Aceasta chiar că este ciudată. Cred că fiecare dintre noi este obișnuit cu pijamalele cu acest personaj din desene animate sau cu hainele pentru copii, însă această femeie a dus pasiunea pentru Pikachu la un alt nivel.

3. Rochia din pahare și din folie care pocnește.

Sunt pentru reciclare, însă nu aș purta niciodată o rochie ca aceasta pentru simplul motiv că aș face foarte mult zgomot. Oare ce face dacă i se sparge un pahar?

4. Rochia Doritos.

Această rochie este un alt exemplu de reciclare. Bravo!

5. Rochia din ziare.

Se pare că multe femei reciclează, însă nu înțeleg de ce își confecționează rochii. Este acesta un nou trend și eu nu știu?

6. Rochia cort.

Oare ce tocuri poartă această femeie? Sper că este doar pentru o prezentare de modă sau pentru o ședință foto…nu știu cine ar cumpăra o asemenea rochie.

7. Rochia decupată.

Toate femeile se bucură când află că vor deveni mame, însă această femeie a dus totul la extrem. De ce să faci așa ceva? Oricum se observă că ești însărcinată!

8. Rochia din bandă izolieră.

Banda izolieră a fost populară în anul 2000, mai ales în rândul rochiilor pentru bal. De ce să porți așa ceva?Oare au lipit-o pur și simplu sau este într-adevăr confecționată o rochie?

9. O ținută inspirată de la Rihanna.

Rihanna are o influență destul de mare în rândul adolescentelor și unele dintre ele chiar încearcă să-i copieze ținutele. Unora nu le prea iese, însă asta nu înseamnă că nu mai încearcă. Este totuși prea exagerat, plus că nu seamănă deloc.

10. Rochia făcută din produse din supermarket.

De ce să porți o rochie din ambalaje din supermarket? Nici nu vreau să-mi imaginez cum foșnește acea rochie. Cu siguranță va atrage toate privirile, deci și-a atins scopul.

11. Rochia cu cărți.

Merge pentru pasionatele de lectură. Însă dacă vrei să atragi atenția unui bărbat nu cred că este prea potrivită această rochie. Mai mult îl vei speria.

12. Rochia din celofan.

Nici nu știu ce să spun despre aceste ținute…parcă fac parte dintr-un film prost de pe vremuri, eventual o comedie sau ceva. A! Sau poate că sunt acrobați la circ.

13. Rochia foarte lungă.

Nici nu știu din ce este confecționată această rochie! Oare să fie hârtie creponată?

14.  Rochia curcubeu.

Arată de parcă acest cuplu luptă pentru drepturile homosexualilor.

15. Cuplul combo!

Wow! Asta da potrivire de ținute. ORIBIL!

 

 

Adaugă comentariu

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.