Ești superbă

16 trenduri în materie de modă ale bărbaților pe care femeile le urăsc

Gusturile vestimentare diferă de la om la om. Stilul vestimentar este foarte important pentru unii oameni. Atât bărbații, cât și femeile fac alegeri în materie de modă bazate pe cât de confortabile sunt hainele sau cât de bine îi avantajează.

Însă, uneori toată lumea face greșeli. Există oameni cărora nu le pasă de ce crede lumea, alții comit crime ale modei fără măcar să realizeze acest lucru. Bărbaților nu le place întotdeauna ce poartă femeile, iar femeilor nu le place ce poartă bărbații. Este un cerc vicios.

Mai jos vei găsi o listă cu cele mai proaste alegeri pe care bărbații le fac în materie de modă și care nu sunt deloc pe placul femeilor.

1. Barba ca un boschet.

Undeva în 1940 – 1950, s-a decis să se renunțe la barba deasă și lungă și bărbații au început să fie complet bărbieriți. Acum, a apărut din nou acest trend și bărbații optează din nou pentru barba lungă, însă ar trebui să rămână în trecut.

2. Pantalonii mulați.

Nu este plăcut pentru nici o femeie să-și vadă iubitul într-o asemenea pereche de pantaloni. De ce să fie mulați? Pantalonii mulați sunt pentru femei! Și nu spune nimeni că bărbații trebuie să poarte haine largi, dar nici așa.

3. Costumele elegante prea mari.

Această problemă nu se întâlnește doar la bărbați și toată lumea ar trebui să învețe cum să-și cumpere un costum pe măsura lor. Un costum perfect pe mărimea ta poate evidenția toate formele corpului tău și te va face să arăți mai bine.

4. Șosetele și sandalele.

Singurul moment în care ești iertat dacă porți așa ceva este atunci când te grăbești la magazin să-i cumperi copilului tău lapte pentru că a rămas fără. În alte situații nu există scuză.

5. Vestele.

Undeva în anii 1990 era o modă în care a treia piesă de la costumele pentru ocazii speciale, adică vesta, era purtată ca obiect vestimentar obișnuit. Această modă ar trebui să rămână în anii 1990.

6. Gulerul ridicat.

Doar dacă ești un vampir din Sherlock Holmes poți purta o haină cu gulerul ridicat într-o zi ploioasă de toamnă. În orice alt caz, nu face asta, este neatrăgător.

7. Lanțurile la portofel.

Hai să fim serioși și să recunoaștem faptul că nu este nimic util la aceste lanțuri. Doar că arată mai extravagant și bărbatul care poartă astfel de accesorii pare mai sofisticat.

8. Ploverele pufoase.

Toată lumea știe că acest tip de hanorac este foarte confortabil, mai ales pe timpul iernii, însă persoana care poartă un astfel de plover o să pară mai grasă și mai neatrăgătoare.

9. Tricourile mult prea decoltate.

Nu este nimic greșit în a te mândri cu corpul tău, mai ales dacă ai muncit mult să arăți așa. Însă, aceste tricouri cu decolteu în formă de V sunt mult prea feminine și vei arăta de parcă ai avut o luptă cu cineva și în încercarea de a te lovi a tras de tricoul tău.

10. Tricourile lungi.

Nu este nimic în neregulă cu hainele foarte largi. Problema este că majoritatea bărbaților nu știu cum să le poarte și de aceea ajung să arate ca niște bufoni.

11. Pălăriile de Cowboy.

Pălăriile sunt elegante atunci când mergi la o petrecere luxoasă, chiar și la bărbați, însă nu cele de cowboy. Evitați-le cât puteți de mult.

12. Maieurile.

Maieurile ar trebui interzise pentru ambele sexe. Cu atât mai mult dacă bărbații poartă maieuri foarte mulate sau foarte largi.

13. Ugg-uri.

Unii bărbați urăsc să vadă și o femeie purtând așa ceva, însă femeile urăsc să îi vadă pe ei. eu sunt de părere că aceste cizme trebuie purtate doar în interior și atât.

14. Multe accesorii.

Accesoriile ar trebui purtate doar pentru a completa look-ul, nu pentru a arăta lumii cât de multe ai. Nu ești standul de expoziție.

15. Șlapi.

Acest lucru este valabil și pentru femei. Nu este igienic în primul rând să poți astfel de papuci pentru că întregul picior îți este expus bacteriilor de pe stradă și nu este nici estetic.

16. Pantalonii din piele.

evită să porți acești pantaloni ,mai ales pe timpul verii. Este permis doar dacă ai o motocicletă sau dacă ești o vedetă rock.

8 lucruri pe care cuplurile fericite le fac înainte de a merge la culcare

Relațiile nu sunt foarte complicate, oamenii le complică. Este foarte important să petreci ceva timp cu partenerul tău înainte de a merge la culcare. Nu contează cât timp petreceți împreună, o oră sau câteva minute, atâta timp cât vă bucurați de momentele petrecute împreună.

Nu contează dacă vorbiți în timp ce mâncați, sau dacă faceți un duș împreună, este suficient. Iată o listă cu lucruri simple pe care fiecare cuplu fericit le face.

1. Setează telefoanele mobile pe mut și le pun departe.

Rețelele de socializare pot îndepărta oamenii și totodată internetul și tehnologia ajuns la un nivel ridicat și acest lucru răcește relațiile dintre oameni. Comunică sau petrece pur și simplu timp cu partenerul tău. Ai toată ziua la dispoziție să-ți verifici profilul de Facebook.

2. Uită de muncă.

Încearcă să nu te mai gândești la serviciu și nu-ți mai verifica mail-urile din 5 în 5 minute atunci când ești acasă. Vorbiți pentru că acest lucru vă va conecta emoțional și vă va ajuta să scăpați de probleme și stres. Evită discuțiile despre muncă ,probleme financiare sau orice altceva ce-ți poate afecta partenerul.

3. Mergi la culcare la aceeași oră ca și partenerul tău.

Multe cupluri nu se văd pe perioada zilei și obișnuiesc să meargă la culcare la ore diferite. Conform psihologilor, cuplurile fericite merg la culcare în același timp. Acest lucru ajută la menținerea intimității.

4. Urmează rutina.

Urmează aceeași rutină înainte de a merge la culcare pentru că acest lucru te va ajuta să dormi mai bine. Astfel, creierul tău va primi semnalul că se apropie timpul pentru culcare și pregătește corpul pentru somn.

5. Aveți discuții legate de relația voastră.

Trebuie să fii atentă la sentimentele partenerului tău și la modul în care se simte în relație. Dacă întâmpinați probleme, este cel mai bine să vorbiți despre asta și să nu lăsați problemele să treacă de la sine pentru că acest lucru nu se va întâmpla. Specialiștii spun că în fiecare seară înainte de culcare trebui să-i spui partenerului tău ce simți pentru el, astfel va exista o atmosferă plăcută și pozitivă.

6. Nu te certa și nu intra în discuții negative.

Psihologi spun că nu este indicat să avem discuții în contradictoriu cu partenerii noștri înainte de a merge la culcare. Nu vă veți odihni suficient și anxietatea o feți resimți și a doua zi. Este mai bine să vă rezolvați problemele înainte de a merge la culcare.

7. Nu bea alcool sau nu fuma.

Multe cupluri preferă să bea un pahar de vin înainte de a merge la culcare pentru a crea o atmosferă romantică. Totuși, nu este bine să bei înainte de culcare pentru că nu te vei odihni cum trebuie. Vei fi obosit, distras și foarte ușor de enervat .

8. Faceți-vă masaj reciproc.

Specialiștii spun că masajul înainte de culcare oferă o mai bună calitate somnului și totodată apropie cuplurile. Este ceva intim și astfel vă petreceți timpul împreună și vă și relaxați.

6 lucruri pe care nu ar trebui să le faci niciodată pentru partenerul tău

Fiecare femeie vrea să fie fericită în relația în care se află. Totuși, destul de des, femeile trebuie să ia rolul bărbatului într-o căsnicie și unele chiar merg foarte departe și sunt dispuse să facă multe sacrificii în numele dragostei .

Nu trebuie să te pui niciodată pe locul doi, mai ales într-o relație, și nu trebuie să faci sacrificii pentru partenerul tău atâta timp cât el nu face asta. Trebuie să existe un echilibru între parteneri și să se ajute reciproc. Pune-te pe tine pe primul loc.

Iată care sunt lucrurile pe care o femeie nu trebuie să le facă pentru partenerul ei:

1. Încerci să rezolvi toate problemele pe care le are.

Chiar dacă partenerul tău are probleme financiare sau probleme la locul de muncă, nu ar trebui să încerci să te îl ajuți cu asta. Făcând asta, partenerul tău se va obișnui ca tu să-i rezolvi problemele și nu-și va mai lua nici un fel de responsabilitate. Amintește-ți mereu că ești femeie, nu cineva care poate rezolva orice.

2. Îi cumperi cadouri tot timpul.

Este un lucru bun să vă luați cadouri egale ca preț. Făcându-i cadouri scumpe ,mai ales dacă el nu poate să-ți întoarcă acest favor, îl va face să se simtă prost și va avea o părere proastă despre el. Este mai bine dacă îi oferi toată dragostea ta pentru că asta contează până la urmă.

3. Ești umărul pe care plânge.

Spre deosebire de o femeie, bărbații nu se îndrăgostesc de femeile cărora le este milă de ei. Dacă ești acolo mereu când are nevoie și emoțional și fizic, asta nu înseamnă că relația voastră a ajuns la un nivel foarte înalt. O femeie adevărată își sprijină și-i inspiră bărbatul.

4. Spui ”Ce ți-am spus eu?”

Chiar dacă ai dreptate 100%, nu îi enervează nimic mai tare decât această propoziție. Spunându-i asta, va simți că te crezi mai deșteaptă decât el. Fiecare bărbat trebuie să se simtă important și nu trebuie să fie dominat niciodată în totalitate.

5. Renunți la viața ta personală și la carieră.

Dacă o femeie și-a găsit dragostea adevărată asta nu înseamnă că trebuie să renunțe la prieteni sau la carieră. Din nefericire, dacă sacrifici cariera pentru a sta cu familia tot timpul, bărbatul de lângă tine se poate plictisi la un moment dat. Cu cât viața voastră este mai variată, cu atât va fi mai fericită .

6. Îți schimbi înfățișarea.

Este normal ca orice femeie să vrea să arate bine pentru partenerul ei, însă dacă cel de lângă tine face presiuni asupra ta pentru a-ți schimba înfățișarea, este deja deranjant. Dacă te place așa cum ești bine, dacă nu, înseamnă că îi trebuie o altă persoană. Nu trebuie să te schimbi pentru nimeni pentru că la final o să rămâi doar cu tine însăți.

Adaugă comentariu

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.