EștiSuperbă.ro

25 de sfaturi în materie de modă date de cei mai faimoși designeri

Stilul este o exteriorizare a ceea ce suntem, este o extensie a personalității noastre. Nu ține doar de îmbrăcăminte ci este rezultatul activităților pe care le întreprindem zilnic, rezultatul a ceea ce citim, ce studiem, ce sport facem, locurile unde ne place să cășătorim. Toate acestea se reflectă în final în care ne prezentăm din punct de vedere fizic, când ieșim pe stradă, acesta este stilul nostru propriu.

Iată o serie de 25 cele mai semnificative, amuzante și interesante idei despre modă, date de unii dintre cei mai faimoși designeri:

1.Fii originală. Originalitatea în moda feminină poate duce la o mascaradă.

2.Simplitatea este cheia adevăratei eleganțe.

3.Interesul tău despre cum arăți trebuie să înceapă în inima și în sufletul tău. Produsele de frumusețe nu vor funcționa de unele singure.

4.Este imposibil pentru o femeie să fie într-o stare proastă dacă poartă un outfit bun.

5.Dantela este una dintre cele mai minunate imitații ale naturii, dar perlele sunt perfecte pentru orice ocazie.

6.La vârsta de 20 de ani, o femeie are chipul pe care natura i l-a dat. La 30 de ani are fața pe care ea și-a creat-o. La 40, are fața pe care o merită.

7.Mâinile unei femei sunt cartea ei de vizită. Gâtul și bustul ei sunt pașaportul.

8.Vârsta unei femei nu este importantă. Poți arăta minunat la 20 de ani, încă poți fi minunata la 40 de ani și să rămâi fabuloasă pentru tot restul vieții tale.

9.Parfumul este un accesoriu invizibil dar în același timp indispensabil. Anunță intrarea unei femei și le amintește altora de ea după ce a plecat.

10.Dacă ai fost vreodată uimit de frumusețea unei femei dar nu îți poți aminti ce purta, atunci era îmbrăcată în outfit-ul perfect.

11.Cel mai bun accesoriu pentru o femeie este un bărbat frumos.

12.Nimic nu o face pe o femeie să arate mai bătrână decât încercările ei disperate de a părea tânără.

13.”Când ar trebui să port parfum?” a întrebat tânăra. Răspunsul meu:”Atunci când vrei să fii sărutată.”

14.O femeie care nu folosește produse cosmetice are o părere prea bună despre ea.

15.Adevărata frumusețe dăinuie mereu chiar dacă frumusețea exterioară dispare. Dar femeile, dintr-un anumit motiv, se străduiesc să rămână drăguțe mai degrabă decât să devină frumoase.

16.Pe cât de rău o femeie se simte, pe atât de bine ar trebui să arate.

17.Unii oameni cred că luxul este opusul sărăciei. Nu este. Este opusul vulgarității.

18.Dacă aveți picioarele strâmbe, purtati ceva cu un decolteu scurt.

19.Cele cu bun gust vor purta bijuterii. Cele fără se vor mulțumi cu aur.

20.Nu încerca să arăți mai tânără. Nimeni nu poate să spună că mai este tânără la vârsta de 50 de ani. Dar încă există cazuri de femei de 40 de ani care arata mai bine decât cele de 20.

21.Fii o omidă în timpul zilei si un fluture în timpul nopții. Nu este nimic mai comfortabil decât o omidă și nimic mai plin potrivit pentru dragoste decât un fluture. Avem nevoie de rocii care sunt lungi si se târăsc și de rochii care zboară.

22.O rochie poate arăta bine peun manechin, dar asta nu spune nimic. O poți judeca cu adevărat doar atunci când este purtată de o femeie, când își mișcă mâinile și picioarele și se apleacă.

23.Când îți pui un accesoriu, scoate ultimul lucru pe care l-ai pus pe tine.

24.Nu există femei urâte, doar cele leneșe.

25.Un simț al libertății este mereu stilat.