EștiSuperbă.ro

5 trucuri de fashion care îți pot salva întregul look – Numărul 3 este genial!

De câte ori ți s-a întâmplat să te afli în postura în care să fii la birou sau să te grăbești să ajungi la o întâlnire importantă, iar înfățișarea ta să nu fie așa cum ți-ai dorit? Acest lucru îți poate strica întreaga zi!

Pentru a evita aceste evenimente care nu sunt deloc plăcute, mai jos vei găsi o serie de trucuri care te vor ajuta să arăți impecabil în orice situație și să uiți de ținutele nepotrivite. Iată care sunt acestea:

1. Problema cu fusta care se ridică de la vânt. 

Fustele evazate se poartă, însă este destul de incomod să porți una în zilele în care bate vântul. Este cel mai probabil să-ți arăți lenjeria intimă fără să vrei și să te simți apoi jenată de acest lucru.

Pentru a rezolva această problemă, poți oricând să coși câteva monede pe interiorul fustei pentru a o face să stea, chiar și în zilele cu vânt puternic.

2. Trucul pentru pantalonii din timpul sarcinei. 

În momentul în care ești însărcinată, întreg organismul nostru se schimbă și nu mai putem purta pantalonii preferați pentru că nu ne mai vin. Totuși, există o soluție. Îi poți purta și poți acoperi fermoarul care nu se mai închide cu o eșarfă pe care o poți lega în jurul taliei. Astfel, vei obține și un look interesant.

3. Cum să faci o bluză veche să arate ca una nouă. 

Fiecare femeie are o bluză preferată de care nu se poate dezlipi nici atunci când s-a învechit și a început să se scămoșeze. Ei bine, nu trebuie să o arunci pentru că o poți face ca nouă. Tot ce trebuie să faci este să iei o lamă de ras și să iei părțile pe care nu ți le dorești de pe bluză. Ai grijă totuși să nu faci găuri în ea.

4. Călcatul gulerului nu a fost niciodată mai ușor. 

Pe timpul iernii tindem să purtăm cămășile pe sub o bluză mai groasă pentru a nu ne fi frig și pentru a menține cât de cât look-ul office. Pentru a nu mai călca întreaga cămașă pentru că oricum nu se vede în întregime și pentru a nu mai folosi fierul de călcat, cel mai bine este să folosești placa de îndreptat părul.

Vei economisi mult timp și manșetele și gulerul tău vor fi impecabile.

5. Soluția pentru mirosul picioarelor. 

Probabil că și tu ai încercat o mulțime de soluții, spray-uri și creme care să combată mirosul neplăcut al picioarelor, însă nici una nu dă rezultate? Ei bine, nu ai nevoie de ceva special pentru această problemă.

Cel mai bun remediu pentru asta este să pui câteva pliculețe de ceai peste noapte în pantofi sau în cizme, iar mirosul se va reduce considerabil.