EștiSuperbă.ro

6 trend-uri înspăimântătoare din modă care obișnuiau să fie foarte populare

Nu este ușor să faci o femeie să se simtă bine, dar semnul zodiacal te poate ajuta în acest caz. Există un motiv sigur pentru care seducția este numită artă și pentru rezultate optime trebuie să o cunoaștem.

V-ați gândit vreodată cât de întunecată și de sumbră ar fi lumea fără această artă? Aducerea femeii în starea de spirit corespunzătoare este mai mult decât flirtul obișnuit, puteți folosi contactul vizual și alte mijloace  prin cunoașterea semnului zodiacal. Pentru aceste trucuri vă invităm să citiți articolul mai departe:

1. Vărsător

Este important să fii neconvențional în timp ce seduci o femeie din Vărsător. Trebuie mai întâi să le angajați încet mental și apoi fizic.

Nu poți folosi aceleași trucuri pe care le folosești pe ceilalți. Ele au nevoie ca lucrurile să fie proaspete, spontane și inteligente. Acest semn se crede a fi unic, așadar ideile dvs. de a le seduce ar trebui să fie astfel.

2. Pești

Dragostea este pe primul loc pentru acest semn și o respectă foarte multă. Această zodie trăiește să vă mulțumească și vă va oferi tot ce aveți nevoie chiar înainte de a ști că doriți.

Așadar trebuie să dați constant tot ce aveți mai bun pentru a satisface pe deplin femeia din această zodie. Ele au o imaginație puternică și atunci când o pun în toate fanteziile erotice, creând ceva diferit și magic.

3. Berbec

Femeile din acest semn sunt foarte senzuale și sunt practic insațiabile. În secret, vor ca bărbații din viața lor să fie îndrăzneți și întotdeauna cu un pas înainte. Modul în care sărută descrie cât de pasionale și romantice sunt și întotdeauna găsesc o metodă de comunicare foarte încurajatoare dacă știți să vă ridicați la același nivel.

4. Taur

Femeile taur doresc să fie conectate în permanență cu partenerul lor.  Ele adoră lucrurile fine din viață, iar darurile cu bun gust dar și scumpe sunt cele mai bune pentru a le face fericite.

Când, în sfârșit, are chef de dispoziție, asigurați-vă că sunteți energici, deoarece nu vor să se oprească până când amândoi nu ați oferit totul.

5. Gemeni

Femeile din această zodie vor în permanență să-și demonstreze inteligența așa că reprezintă un avantaj să știți  cât mai mult despre un subiect. Acest semn este extrem de creativ, senzual și aventuros. Le place atunci când sunteți la curent cu ultimele tehnologii și le folosiți în viața de zi cu zi.

6. Rac

Femeia rac nu este una dintre cele care se va aventura cu oricine, oricând. Ele sunt foarte precaute și pretențioase din toate punctele de vedere și au nevoie de foarte mult răsfăț și bineînțeles dragoste și atenție.

Veți avea nevoie să acordați timp pentru a le cunoaște cu discuții profunde, atingeri mici și sărutări ușoare. Cele mai mici detalii sunt extrem de importante pentru ele, acestea fiind cele mai rafinate femei ale zodiacului.

7. Leu

Dacă încerci să seduci o femeie leu, trebuie să te asiguri că nu faci lucruri pe jumătate pentru că se vor simți insultate și  își vor pierde interesul.

Spune-le că sunt cele mai bune și tot ceea ce faceste  perfect. Cu cât depuneți mai mult efort, cu atât mai mult vă veți bucura de ele, deoarece dau  înapoi tot ceea ce primesc.

8. Fecioară

Femeile fecioare iubesc să ajute, astfel încât să te apropi de ele va trebui să le lași să facă ceva pentru tine sau să te ajute să-ți organizezi lucrurile.

Ele doresc lucrurile perfecte, inclusiv când vine vorba de romantism în dormitor și pasiune. Te vor simți imediat când vei fi prezent în haine bine călcate, curate și purtând un parfum galant.

9. Balanță

Să nu aveți o atitudine prea impunătoare din prima cu această zodie pentru că urăște aparențele și persoanele încrezute.

Le place echilibrul, dar dacă nu sunteți suficient de puternici, le puteți face să creadă că sunteți mai puțin interesate de persoana lor și mai mult de ceea ce vreț dvs.

10. Scorpion

Ele sunt intense, pasionale și doresc mereu să fie cu un pas înainte. S-ar putea să crezi că ești cel care seduce, dar nu fi surprins dacă ea va prelua totul. Femeile din scorpion domină atât de mult încât poate deveni copleșitor. O noapte cu ele însă este ceva ce nu vei uita niciodată.

11. Săgetător

Ele pot fi ușor impresionate de un bun simț al umorului. Le poți invita la un spectacol de comedie, să fii șarmant și amuzant și să spargi gheața cu niște glume bune.

Îi place în aer liber, așa că o excursie de camping romantic ar putea fi exact ceea ce trebuie să ajungi aproape de ea.

12. Capricorn

O abordare structurată funcționează cel mai bine pentru ele, deoarece acestea iubesc ordinea și organizarea. Limitați la început fiecare întâlnire la un sărut profund și luați totul încetul cu încetul.