Ești superbă

6 trenduri care nu ar mai trebui să fie urmate în 2018

Anul 2017 se apropie de final și odată cu el ar trebui să dispară și trendurile care au apărut de-a lungul lui. Există anumite trenduri care sunt total greșite și toată lumea ar trebui să nu le mai urmeze în noul an. Iată care sunt acestea:

1. Pistruii falși. 

Dacă ești una dintre persoanele care a fost înzestrată de la mama natură cu pistrui, atunci nu vei fi niciodată demodată. Totuși, persoanele care își fac pistruii intenționat ar trebui să se oprească chiar de azi.

2. Fondul de ten mult prea galben. 

Machiajul are rolul de a ne face să arătăm mai bine, nu-i așa? Ei bine, fondul de ten în exces și cu o nuanță care nu ni se potrivește deloc, nu este deloc la modă și nici nu te fac mai atrăgătoare. Renunță la el în noul an!

3. Mărirea buzelor. 

Toate femeile își doresc să aibă buzele mari și frumoase, însă unele dintre ele merg mult prea departe. Multe femei fac abuz de botox și acest lucru nu numai că le face să arate groaznic, ci și să-și strice frumusețea naturală care ar fi mult mai apreciată.

Dacă te-ai gândit și tu să faci asta în anul 2018, este mai bine dacă renunți. Cu siguranță, bărbații apreciază mai mult o femeie care se iubește așa cum este.

4. Bronzul exagerat. 

Toată lumea iubește bronzul și pilea după ce a stat în razele soarelui, însă în anul 2017 s-a exagerat foarte mult cu bronzul. Mai mult decât atât, nu este nici sănătos pentru piele dacă stai mult la soare sau dacă mergi la solar.

5. Ochelarii imenși. 

Cândva, femeile care purtau ochelari erau asociate cu Betty cea urâtă și nu era ceva de bine, însă acum, femeile care nu au nevoie de ochelari, îi poartă totuși doar de dragul modei. Ei bine, ar trebui să nu se mai întâmple asta și în anul 2018 pentru că deja s-a demodat acest trend.

6. Este mai bine să renunțăm la părul de sirenă. 

Multe femei și-au vopsit părul în toate culorile curcubeului în anul 2017. Bărbaților le-a fost destul de greu să ia o femeie cu părul ca de unicorn în serios. Fetelor, nu este atrăgător deloc, să știți!

BONUS: 

Ar trebui să lăsați în 2017 și toate părerile oamenilor din jurul vostru. Dacă societatea cere anumite lucruri și are anumite standarde, nu este musai să te conformezi ei dacă nu este stilul tău acela. Fii tu însăți și nu te transforma în ceva ce nu ești de fapt doar pentru că așa cere societatea.

Adaugă comentariu

Urmareste-ne

Avem o comunitate de facebook foarte activa! Te invitam sa faci si tu parte din ea! Da-ne like pentru a primi toate postarile noastre!