EștiSuperbă.ro

7 culori de ojă la modă în această primăvară

Poate că vremea nu ne alintă cu cele mai calde dovezi de afecţiune, dar în aer se simte miros de primăvară. Şi ce altceva ar putea semnifica mai bine apropierea anotimpului mult iubit decât culori de ojă vesele, care vestesc apariţia primilor ghiocei?

De data aceasta, tendinţele s-au pus de acord: deşi constanta anului 2017 este naturaleţea, nu înseamnă că nu ne putem satisface setea de culoare cu nuanţe de ojă în ton cu renaşterea naturii!

Descoperă în galerie care sunt culorile de ojă ce vor face furori la primăvară: de la nuanţe vii de albastru până la prospeţimea verdelui şi calmul neutrelor!

Albastru ca cerul

Una dintre cele mai mari bucurii, odată cu venirea primăverii, este reprezentată de cerul albastru, de un senin care ne mângâie inima. Culorile de ojă de primăvară care reflectă această mică minune îţi vor împodobi cu nesaţ unghiile: un albastru strălucitor și vibrant te va face să dansezi de fericire!

Nude cu tonuri de caramel

E prea devreme să purtăm nuanţe de caramel pe piele, dar ni le putem picta pe unghii. Tonurile de nude, cu accente de caramel, arată minunat atât pe unghiile cu gel, cât şi pe cele scurte şi îţi vor oferi o supradoză de căldură în ultimele luni ale iernii.

Fucsia suculent

Un cocktail de fructe de pădure este una dintre cele mai frumoase amintiri ale anotimpului cald! Culorile de ojă ale primăverii preamăresc aceste senzaţii: ai nevoie de tonuri de fucsia amintind de zmeura verii, care să îţi împodobească unghiile acum. Nu te feri nici de finisările strălucitoare, deşi poţi miza cu succes şi pe texturi mate.

Verde mentă

Verdele Greenery este culoarea anului 2017, dar nu prea complimentează orice culoare de piele, dovedindu-se prea puternic pentru tenul de porţelan. În schimb, tonurile de verde mentă sunt proaspete şi luminoase, precum primăvara! Îmbogăţeşte-le cu câteva accente neutre de gri şi vei obţine o culoare nouă, la graniţa cu un nude clasic.

Gri cu reflexii liliachii

Poate că „granny hair” a căzut mult în tendinţe, dar unghiile gri rămân la fel de proaspete. Renunţă însă la tonurile serioase, închise, şi celebrează primăvara cu ajutorul reflexiilor cuceritoare de liliachiu, care se vor potrivi de minune cu noile culori de păr la modă!

Alb

Deşi lunile de iarnă sunt pe sfârşite, nu uităm de alb! Se pare că el va înlocui negrul în manichiura minimalistă, infuzând din nou speranţă şi naturaleţe în toate apariţiile tale! Apelează la unghii albe, de dimensiuni medii, cu un oval elegant, de câte ori vrei să te simţi rafinată!

Roz prăfuit

Se putea ca tocmai rozul prăfuit, una dintre vedetele absolute ale manichiurii, să fie expulzat din galeria culorilor de ojă de primăvară? În 2017, îl purtăm în toate variantele de finisare, de la mat la lucios, pe unghii scurte sau lungi, dar neapărat îngrijite, scrie divahair.ro.